Champions League 2016/17
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
-
gambler1899
- Kontakt:
Re: Champions League 2016/17
Crveni 
Hahaahah koja **** smećarska

Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Jel ovo dodjela Oscara ili finale LP?
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Pa sta radi onaj pomocni sudija?
Sent from my E6653 using Tapatalk
Sent from my E6653 using Tapatalk
Juve chokirao u drugom,nisu imali ni sreće kod drugog gola Reala istina ali i bez tog nisu baš najbolje stajali na terenu,.
Real najbolja ekipa na svijetu,realno,jbg,namazani su,mentalno jaki a imaju i Ronalda jbg,covjek zabija,ne bira
Joj Rame starog firgosa,šta vice ovom omalenom Kolumbijcu,cekaj me napolju
Real najbolja ekipa na svijetu,realno,jbg,namazani su,mentalno jaki a imaju i Ronalda jbg,covjek zabija,ne bira
Joj Rame starog firgosa,šta vice ovom omalenom Kolumbijcu,cekaj me napolju
- Centre forward
- Kontakt:
Čemu vrijeđanje prika ??_forzamilan_ je napisao/la:Ono kad se kobasicari iz bavarske ljute na sudjenje, aint that a bitch?
Nego nema nesto coporasi mirni sta je rec? [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]
Uživaj u tekmi, biće valjda i Milan u ovoj konkurenciji za koju godinu.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Re: RE: Re: RE: Re: Champions League 2016/17
Dijete drago haj se ti umij prvo. Znaci po tebi Nadal + Real Madrid sve spansko? U redu nisam znao da je Spanija se sva svela na madridski pasaluk.emir18 je napisao/la:Kukad protiv Nadala citav dan ,sada si dosao ovdje i kukas,bekakve teorije zavjere,mada uzivaj.Effenberg je napisao/la:Sta ti duvas i furas? Ko mrzi sve spansko? Pogledaj mi avatar slijepac.emir18 je napisao/la:Hey ti mrzitelju svega Spanskog,uzmi apaurin i idi lezi odmori.
Dje ces volit Real. Fasisticki klub. Ko i uefa.
Real ovdje uzima a Nadal RG
Ides na ignorisanje.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Nevjerovatno mi je da će ovakav Real u 4 godine 3 puta biti prvak. Za razliku od recimo Barce koja je dominirala od 2005-2010 koja je imala stil i igru i koje su se svi bojali, ja Reala uopće ne doživljavam kao tim nego kao skupinu najskupljih igrača koji pobjeđuju na silu (individualni talenat). Juve je večeras izgubio jer ih očito koči luzerski mentalitet u finalima.
P.S. Koji je smećar ovaj Ramos, i takav čovjek kapiten, kako ga nazivaju, kraljevskog kluba. Talijani su barem uvijek imali gospodine za kapitene (Zanetti, Maldini, Del Piero, Buffon)... I onda kažu zašto ne voliš Primeru, liga manekena, u Italiji bi mu par puta slomili nos da ovako simulira.
P.S. Koji je smećar ovaj Ramos, i takav čovjek kapiten, kako ga nazivaju, kraljevskog kluba. Talijani su barem uvijek imali gospodine za kapitene (Zanetti, Maldini, Del Piero, Buffon)... I onda kažu zašto ne voliš Primeru, liga manekena, u Italiji bi mu par puta slomili nos da ovako simulira.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Zamisli izgubiš 5 finala zaredom.
btw čestitke osvajačima. Zanima me oćel postavljat klipove Ramosa ko onomad Albe
btw čestitke osvajačima. Zanima me oćel postavljat klipove Ramosa ko onomad Albe
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- _forzamilan_
- Kontakt:
Re: RE: Re: Champions League 2016/17
Iskreno zao mi je jedino gigija, pjanketa i mandze ali gustam radi malog smrada dybale i coporasaCentre forward je napisao/la:Čemu vrijeđanje prika ??_forzamilan_ je napisao/la:Ono kad se kobasicari iz bavarske ljute na sudjenje, aint that a bitch?
Nego nema nesto coporasi mirni sta je rec? [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]
Uživaj u tekmi, biće valjda i Milan u ovoj konkurenciji za koju godinu.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Pisaj po sirotinji!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Nema sta zasluzeno Real uzima LP... drugo poluvrijeme Juventus nije ni igrao... msm real je stvarno bio bolji....
Gamad trpa gamad.Al je lijepo kad je zivot win-win 
I ovdje su neki rekli da je Alex SAndro bolji igrac od MArcela

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.