FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Evo sad na hrtu hajduk unirea radosevic brani 
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Izgleda da ce Kerla i Ćulum (a vjerovatno i Perak umjesto Višće) zauzeti mjesto u prvih 11.
Crni golman trenirao sa Gušom i cini mi se da je branio više ko neki rekreativac, Gušo mu zabijao golove kako je htio.
Čolić trenirao sa drugim timom, Višće nije bilo na treningu.
Crni golman trenirao sa Gušom i cini mi se da je branio više ko neki rekreativac, Gušo mu zabijao golove kako je htio.
Čolić trenirao sa drugim timom, Višće nije bilo na treningu.
Potpisali!kosewsko hill je napisao/la:Da su pokazali što se od njih očekivalo, vjerovatno bi davno potpisali.Ovako nam je čekati Amara da odluči mogu li pojačati konkurenciju u prvih 11elSaik je napisao/la:Pa neka ga potpišu, pobogu.Admiral_TM87 je napisao/la:[quote="elSaik"
Ja bih volio već protiv Leotara vidjeti par novih faca, makar u posljednjih pola sata, nakon što osiguramo pobjedu. Možda tog Nikolića probati, Rusu dati minutaže i slično.
----------------------
Ta dvojica nemaju potpisan ugovor, pa samim tim nemogu dobiti sansu
ko je potpiso?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Rus i Nikolić.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
A onaj Baljić 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
nisuelSaik je napisao/la:Rus i Nikolić.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Peraku je odavno bilo mjesto u prvih 11...ja sam ubijednjen da je on najblizi da naslijedi Bekrica,da jedini moze da barem uradi mali dio onog sto je radio Bekric.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
a ovaj crni,odakle se on spustiSeyo_TM je napisao/la:nisuelSaik je napisao/la:Rus i Nikolić.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Jesu ili nisu 
Nego, šta je s Baljićem ? Jel ga to kondicija baš zeza ili nije neki igrač ?
Nema on brzinu kao bekric ali ima fantasticnu dugu loptu i sut...i dosta je napredovao od prosle godine...scorpion je napisao/la:Peraku je odavno bilo mjesto u prvih 11...ja sam ubijednjen da je on najblizi da naslijedi Bekrica,da jedini moze da barem uradi mali dio onog sto je radio Bekric.
Nisu potpisali...sutra ce nikolic a za rusa jos vagaju...sto ne znaci da nece...Omar500 je napisao/la:Jesu ili nisu![]()
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Tesko je za 2-3 dana treninga vidjeti kakav je igracOmar500 je napisao/la:Jesu ili nisu
pa procitaj na stranici odakle je...sajo10 je napisao/la:Zna li ko odakle ovaj afrikanac?
lici mi na anrija mozda zna sta i u napadu 
Napisa onaj lik na forumu da jesu.Seyo_TM je napisao/la:nisuelSaik je napisao/la:Rus i Nikolić.
a kao ja znam koji je "onaj" i koji je forum u pitanjuelSaik je napisao/la:Napisa onaj lik na forumu da jesu.Seyo_TM je napisao/la:nisuelSaik je napisao/la:Rus i Nikolić.
u svakom slucaju nikolic potpisuje danas/sutra, svejedno je...ali za rusa se nezna...barem tako kaze TM
baljic? i sta bi sa pehiljom nisam upratio jeli potpiso? hmm i onaj nas pulen karic i on je bio na cekanju?
Malo je cudna situacija sa golmanom, nemam bas osjecaj da nam treba jos jedan golman al eto sto Seyo rece valjda nije dzaba tu ja bih puno sretni bio cinjenicom da se na treningu pojavi neki napadac, ne nesto sto vec imamo nama treba izraziti golgeter neko ko zna kazniti protivnika, neko ko ce biti jaci dio tima i udarna igla ove ekipa, a mislim da bi uz ostatak tima takav napadac dosao kao kec na deset, nazalost lazo je usmjeren na to da proigra krila da primi loptu izmedju protivnickih stopera, rijetko se udlucuje na udarac cak kad je i u dobroj prilici a sto ostali momci iz ekipe kazu da on radi za ekipu onaj tezi dio posla, al definitivno nije igrac koji ce pretrcati nekoga i zabiti, rovcanin osim trke nije nista pokazao, vjerujem da je malo i hendikepiran pozicijom na kojoj je igrao al eto.Sve u svemu treba nam igrac koji ima sve osobine ova dvojice
nemora biti crnac 
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.