Hajduk Split
Re: Hajduk Split
Bravo bili....Split gori sigurno,a i ja sam presretan....svaka cast IBRI i saigracima na ulazu u grupnu fazu 99%.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Odlično, odlično.... Kako je noćas bilo lijepo biti ljubitelj Hajduka.
Jedan je Senijad Ibričić!!
Jedan je Senijad Ibričić!!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- legenda reala
- Kontakt:
Sjajna igra Hajduka ,a posebno Ibričića dva prelijepa gola .
Čestitke Hajduku.
Čini se daće se Hajduk više napokon plasirati u grupnu fazu nekog Evropskog takmičenja i nije odavno.
Čestitke Hajduku.
Čini se daće se Hajduk više napokon plasirati u grupnu fazu nekog Evropskog takmičenja i nije odavno.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Bravo 'Ajduce !
samo bez opustanja u rumuniji
samo bez opustanja u rumuniji
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Game, set and match. Kakva partija Ibričića, kakva partija Hajduka. Sharbini i Tomasov su podbacili, ali su zato ostali odigrali sjajan meč i sa velikom prednošću putuju u Rumuniju. Ibro sjajan, šteta što onaj volej s početka utakmice nije završio u mreži, ali i ovako je odigrao savršenu utakmicu. Kapa dolje za Torcidu, kapa dolje za Špacu, kapa dolje za cijeli Split.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ja sam se najezio kad sam vidio kako poljud izgleda. strahota!!!
Bravo za Hajduk i ja sam se najezio kad sam vidio Poljud, i kad je Ibro dao 2. gol svaka cast!
Cestitke bilima, svaka cast istina da ovo nije ni blizu Unirea od prije godinu dana ali opet sve cestitke, vidim da je Poljud bio krcat
Svaka cast i Ibri na fenomenalnoj partiji a i svim ostalim igracima i naravno torcidi na odlicnoj atmosferi.
torcida prejaka veceras ko i protiv dinama! ibro ko' ibro normala, bez njega ga bi sad ovi dalmatinci muda gladili i gledali gdje vedri 
- RagazziDelSud
- Kontakt:
TORCIDA SPLIT;SENIJAD IBRIČIĆ !!!

kad gube i kad tuku uvik virni svom hajduku.....
kad gube i kad tuku uvik virni svom hajduku.....
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Svaka cast,Hajduk.Kada su uspjeli stici oni minus iod dva gola protiv Dinama u proslom kolu,ovaj rezultat i nije neko iznenadjenje.
Samo bez opustanja u revansu i grupna faza Evropske lige je tu.
Samo bez opustanja u revansu i grupna faza Evropske lige je tu.
BosnaE
atmosfera u gradu,oko stadiona i na poljudu nevjerovatna...onaj dekor,onaj dispet,onu ljubav prema biloj boji necete naci nigdje na svijetu...samim tim i stadion rasprodat,citav u bijelom,atmosfera za knjige..
igra u prvom poluvremenu i nije bila nesto,primili smo go,ali je zato bio Ibro tu...drugo poluvrijeme puno bolje...
Ponovo Ibro...vukao loptu 40-50 metara i onda maestralno zabio...JEDAN JEDINI...definitivno mu treba spomenik dici ili bar neku ulicu nazvati po njemu
i onda kad mi neko kaze ibro glup ibro ovo ibro ono sto ne ode...haj nek mi neko kaze gdje jos na svijetu ima onakvo nesto...mozda u rusiji?
Uglavnom: ORILO GORILO IBRO MI TE VOLIMO,a ovih dana gori citava dalmacija
igra u prvom poluvremenu i nije bila nesto,primili smo go,ali je zato bio Ibro tu...drugo poluvrijeme puno bolje...
Ponovo Ibro...vukao loptu 40-50 metara i onda maestralno zabio...JEDAN JEDINI...definitivno mu treba spomenik dici ili bar neku ulicu nazvati po njemu
Uglavnom: ORILO GORILO IBRO MI TE VOLIMO,a ovih dana gori citava dalmacija
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
Da mi je biti na Ibrinom mjestu dva tri dana uhhh ja mislim d aga dole voli i staro i mlado heh
Bili svaka cast
Bili svaka cast
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Evo vec poruke stizu da bi morali otici u Split na jednu evropsku utakmicu! Lagano iz Mostara jos ako bude dobar protivnik, ludnica!
Cestitke i vama na pobedi.Izgleda odlicna partija gde vam je trebalo da prvo primite gol pa tek onda da pocnete igrati.Vidim Ibraga dva gola,ponovo na njegovim krilima igra,Cop i Brkljaca.
Ko vam je ovaj Brkljaca?
U revansu samo mirno sacuvati prednost i dva predstavnika Hrvatska u EL odlican rezultat mislim da se to odavno nije desilo.Bice burna jesen Dinamo,Hajduk,Partizan,jos ako uleti neko u istu grupu.Drama.
Ko vam je ovaj Brkljaca?
U revansu samo mirno sacuvati prednost i dva predstavnika Hrvatska u EL odlican rezultat mislim da se to odavno nije desilo.Bice burna jesen Dinamo,Hajduk,Partizan,jos ako uleti neko u istu grupu.Drama.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ne znam jel ovaj video bio, al' kakav you will never walk alone, ovo je ludilo.....
[youtube][/youtube]
P.S.Smijesno je i pricati o nekim nasim ''navijacima'' kad vidis nesto ovako.
[youtube][/youtube]
P.S.Smijesno je i pricati o nekim nasim ''navijacima'' kad vidis nesto ovako.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Naravno ne samo nasim, cijeli EX- Yugovici nek se poklope i sute, ucite od najboljih !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Odlična utakmica Hajduka. Hajduk čim odigra 1-2 dobre utakmice odmah i na HNL utakmicama trotiv .... tipa Istra, Međimurje, ... bude 12-13 tisuća navijača. Da ne govorimo o drugim jačim susretima. Nažalost drugi ni uz pomoć Davida Copperfielda ne mogu dovesti toliko gledatelja na tribine.
Momče Hercegovče
- Barney Stinson
- Kontakt:
Evo i ja dođoh živ i zdrav
, ovo je fenomenalno, nemam rijeci... Od igre, zalaganja, publike, ma svega... Ne znam sto bih napisao drugo...
@Ted eto nadam se da ste nesto naucili vcrs, toliko...
@Devil za Brkljaču... Doveden iz Zagreba pa poslan na posudbu i sada se vratio i po meni uz Ibru jedan od boljih igrača Hajduka ove sezone...
Ja te volim, ja te volim, ja te voolim Hajduče...

@Ted eto nadam se da ste nesto naucili vcrs, toliko...
@Devil za Brkljaču... Doveden iz Zagreba pa poslan na posudbu i sada se vratio i po meni uz Ibru jedan od boljih igrača Hajduka ove sezone...
Ja te volim, ja te volim, ja te voolim Hajduče...

19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.