FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

niccolo
Kontakt:

Re: FK Željeznič�

Post Postao/la niccolo » 15 mar 2009, 12:48

ma namjestena utakmica iz 2 u 1 valja dati plate igracima

dolina cupova
Kontakt:

Post Postao/la dolina cupova » 15 mar 2009, 14:06

bistrikboy je napisao/la:
dolina cupova je napisao/la:aha,jel jos bilo pjesama kazu bile su,jbg nisam ja isao kazu isto da su bile bar zastave,ako nije problem moze li mi ko ukratko ispricati,ko je bio ne samo meni nego i svima koji nisu bili
najbolje izdanje na gostovanjima u zadnjih godinu dana,bila je perverzija,zato slijedeci put uplati i idi sa nama u gradacac... 8-)
@tm
bila je ona željo aleeeee ž��leee,ta se furala na pocetku i "svaku noc i svaki dan..."&/quote]
drug moj ne kontas ti neke stvari...ima onih koji nemogu svaku gostujucu utakmicu platiti toliko ;)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 mar 2009, 15:35

razumijem ja to,nego ako vec mogu sta im fali da odu,bolje da odu ako mogu i bodre klub nego da palamudaju po netu...
teska su vremena razumijem da nemoze svako izdvojiti novac za gostovanja nemogu nekad ni ja ****... 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 16 mar 2009, 16:24

Idemo dalje :roll: ,stvarno mi jos ne ide u glavu kako smo mogli zijaniti,sinoc na pregledu sam vidio golove na onoj drugoj stani jer nije se vidilo sa one tribine i onaj treci je goll stopera,njih 3 i covjek sam na penalu,nije ni jedan bio blizu bojica,,,,cccc
AMAR OSIM!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 mar 2009, 19:12

danas Željo-Pofalicki 4-0 :D

sad nam dolaze laktasi koji su u odnosu na prvu polusezonu znatno oslabljeni,u laktasima nas je zrnic hebao samo tako,u dolini cupova ako bog da u subotu bodovi i onda pohod na gradacac....
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 16 mar 2009, 22:20

Danas sam bio na prvom poluvremenu protiv Pofalickog...katastrofa ljudi ja ne znam sta je ono...posebno onaj mladi tuzlak ne znam sad tacno kako se preziva, sto sam cuo da mu je strai tipla da bi potpiso za zelju...ono nogama treba isutat iz zelje jos na vrijeme :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

katalinski5
Kontakt:

Post Postao/la katalinski5 » 16 mar 2009, 22:51

csh je napisao/la:Idemo dalje :roll: ,stvarno mi jos ne ide u glavu kako smo mogli zijaniti,sinoc na pregledu sam vidio golove na onoj drugoj stani jer nije se vidilo sa one tribine i onaj treci je goll stopera,njih 3 i covjek sam na penalu,nije ni jedan bio blizu bojica,,,,cccc
cuj kako smo mogli zijanit modrica imala bezbroj prilika dobro smo i prosli.

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 16 mar 2009, 22:56

katalinski5 je napisao/la:
csh je napisao/la:Idemo dalje :roll: ,stvarno mi jos ne ide u glavu kako smo mogli zijaniti,sinoc na pregledu sam vidio golove na onoj drugoj stani jer nije se vidilo sa one tribine i onaj treci je goll stopera,njih 3 i covjek sam na penalu,nije ni jedan bio blizu bojica,,,,cccc
cuj kako smo mogli zijanit modrica imala bezbroj prilika dobro smo i prosli.
Bio sam na tekmi i gledao sve.Sve smo imali od sudjenja,korektnog domacina,covjeka vise pola sata ...na to sam mislio!Bio sam na more tekmi gdje si mogao vidjeti kod izlaska fudbalera na stadion da smo zijanili ali sad je sve bilo ok!Al svejedno!
AMAR OSIM!!!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 16 mar 2009, 23:00

mogu rec da nam se ovako gostovanje nece zadugo pruziti...mislim da ti sudija dopusti da igras a i sami igraci modrice u opste nisu bili grubi i igrali su posteno i posteno pobjedili...nama niko nije kriv sto imamo 11 balerina na terenu

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 16 mar 2009, 23:04

ma do sada su se uvjek vadili na neposteno sudjenje,prevelik pritisak,uvjek su do sada bili "hendikepirani" ali ovo u subotu sta se desilo,to je bilo vrh svega!izgubimo protiv ekipe koja se bori za opstanak i to ljudi igraju sa igracem manje pola sata!gdje su ta "pojacanja",te "kvalitetne pripreme","dobar trener"...nemaju se sta vaditi,izgubili su jer nisu imali kvaliteta plus sto su brojniji bili,ekipa koja pretenduje na vrh tabele ove utakmice MORA POBJEDJIVATI!!!dok ne odu sadasnji celnici kluba i dok ne dodju igraci kojima nije samo u glavi plata,premija i sto brzi moguci odlazak u inostranstvo nama nema napretka!
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 16 mar 2009, 23:09

Ma kakv vrh tabele ljudi dragi,ova ekipa kako igra ako ostane na mjestu na kojem je trenutno dobro je,pustite se avaza,sana i raznih kvazi novinara,ubleha...za joju ce napisati da sam ja njaveci talent na balkanu....na tekmi se sve vidi!
AMAR OSIM!!!

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 16 mar 2009, 23:13

Takvi igraci nece nikad doci kojima nije samo u glavi plata,premija i sto brzi moguci odlazak u inostranstvo jednostavno takvo nesto ne postoji! Istina je sledeca da mi imamo pet, sest kvalitetnih igraca ostalo sve mozes zaboraviti i da nam treba jos pet, sest kvalitetnih pojacanja.E sad niko nece doci dzaba, drugim rijecima kad budemo imali novac imacemo i ekipu!Druga stvar ovo je ekipa u koju nije ulozeno ni 3 marke pa sta onda ocekivati...Gledao sam danas protiv Pofalickog jedini igraci koji malo odskacu su Beslija, Softic i donekle Stanic nije bilo Pelaka,Bekrica, Coce,M. Beslije i jos par igraca
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 16 mar 2009, 23:19

danas je najbolji bio onaj maladi iz tuzle sto je doso mujkanovic semir :D

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 16 mar 2009, 23:22

19TM87 je napisao/la:danas je najbolji bio onaj maladi iz tuzle sto je doso mujkanovic semir :D
2x fulao prazan gol unaprijed okarakterisan kao kloc :D
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 mar 2009, 23:37

ma kao da je bitan lik nece igrati i zdravo... 8-)
realno u modrici je veza i napad igrala sasvim ok,ali coca je van svakog rezona imao poteza nemoguce,npr.na centru coca ima loptu napadaju ga dvojica,on hoce biciklo da uradi ljudi mu uzmu loptu i stvore sansu,mulalic ekipu cini 10xsigurnijom,slijedeca gostovanja su u gradaccu i posusju(4.4 i 8.4)tamo realno bi mogli do bod(ova) ali znajuci plave dame to se nece desiti,sad jednostavno moramo dobiti laktase kako nebi upali u borbu za opstanak... :o

PLAVE DAME NISU SAME...

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 16 mar 2009, 23:47

bistrikboy je napisao/la:ma kao da je bitan lik nece igrati i zdravo... 8-)
realno u modrici je veza i napad igrala sasvim ok,ali coca je van svakog rezona imao poteza nemoguce,npr.na centru coca ima loptu napadaju ga dvojica,on hoce biciklo da uradi ljudi mu uzmu loptu i stvore sansu,mulalic ekipu cini 10xsigurnijom,slijedeca gostovanja su u gradaccu i posusju(4.4 i 8.4)tamo realno bi mogli do bod(ova) ali znajuci plave dame to se nece desiti,sad jednostavno moramo dobiti laktase kako nebi upali u borbu za opstanak... :o
Je li ovo provjereno, da se igra subota pa ta srijeda? Ne zamjeri, ja ne znam datume odigravanja, ali sam samo cuo da nece biti igrana nijedna srijeda! Hvala unaprijed i sorry za offtopic :)
Support Velez, It's logical! ★

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 16 mar 2009, 23:52

roki...
Kontakt:

Post Postao/la roki... » 16 mar 2009, 23:54

nasuprot,igrat ce se 3 srijede !

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 16 mar 2009, 23:58

OK drugovi, hvala jos jednom! :arrow:
Support Velez, It's logical! ★

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 17 mar 2009, 01:54

hehehehe ta situacija sa cocom na centru sto je najgore nije poso biciklo da radi vec roling ala zizu hehehehehehe :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 32 gosta.