Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

KingJamesMVP
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la KingJamesMVP » 04 jun 2017, 01:33

Ne navijam ja za Juve, samo sam to primjetio
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 04 jun 2017, 01:34

KingJamesMVP je napisao/la:Ne navijam ja za Juve, samo sam to primjetio
Ma znam da ne navijaš, mislio sam na Jelena, a odnosilo se na tvoju konstataciju.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 04 jun 2017, 01:35

A bomb scare triggered panic among Juventus fans assembled to watch the Champions League final in Turin on Saturday, leaving some 200 supporters injured, according to local police.

AFP reporters at the scene said chaotic scenes ensued ten minutes before the end of the match, apparently triggered by fireworks being let off and one or more people shouting that a bomb had gone off.

Police said some 200 people had needed hospital treatment with two of them in a serious condition. Some injuries occurred after a railing around the entrance to an underground parking beneath the square gave way under the weight of the crush.
:crazy:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 jun 2017, 01:35

slika

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 04 jun 2017, 01:36

Raonffa je napisao/la:
jelle je napisao/la:
KingJamesMVP je napisao/la:Jedini uspjeh konkurentskih klubova u Italiji je kad Juve izgubi
Tad forum jedino i ozivi
Ajde nemojte zezati, niko vas ne podjebava niti ismijava. Evo već je napisano par stranica konstruktivne rasprave zašto je Juventus tako lako 'položio oružje' u drugom poluvremenu.
Ja ih necu puno dirati,mada su zasluzili da ih sprdamo i previse,s obzirom koliko su oni arogantni od kako su najdominantniji u ligi.
Samo da pitam one od ranije,jesu li 4 primljena gola odraz slabosti Buffona ili cijelog defanzivnog dijela Juveta?
Navijac milana napise da nas nece dirat , i sprdat....ili navijac Lazia.....mislim stvarno....sta imam vise pisat....

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 04 jun 2017, 01:36

Mi Juventini arogantni??

Zbog cega??

Pa vi zaostajete po 30-40 bodova iza nas, jedino sto znate pljuvati Juve i sudije..i to godinama rolate...to nije arogancija??

Meni licno, pase jak Milan, Roma, Napoli, pa cak i oni shupci iz sintera.. :puke: pa donekle i Lazio..radi ova DVA navijaca(podyebatora) sa foruma.. :mrgreen:

Jednostavno,iz historijskih razloga, tada su talijani bili najbolji...kako?? zasto?? pa zbog jake lige..logicno da ce i Juve biti jaci, slabiji nece sigurno.

Mi arogantni..eh, da ne psujem sada...vi meda ne mozete laznuti, radilo se o CL ili EL, samo izmigoljite odnekle, kad Juve padne..
Ja bi licno volio da su talijani osvojili EL ove godine...zasto da ne..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 04 jun 2017, 01:36

Karma is a bitch :lol:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 jun 2017, 01:40

Samo jos da postavi neko Kemal Malovcic-Okrece se kolo srece :D

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 04 jun 2017, 01:42

jelle je napisao/la:
Ja ih necu puno dirati,mada su zasluzili da ih sprdamo i previse,s obzirom koliko su oni arogantni od kako su najdominantniji u ligi.
Samo da pitam one od ranije,jesu li 4 primljena gola odraz slabosti Buffona ili cijelog defanzivnog dijela Juveta?
Navijac milana napise da nas nece dirat , i sprdat....ili navijac Lazia.....mislim stvarno....sta imam vise pisat....
Vidi jednu stvar, i sam znaš da je rivalstvo između naših klubova + Inter veoma veliko, tako da nije nište neočekivano da te neko pd navijači tih klubova prca kad izgubiš na ovako bolan način ovako bitnu utakmicu. Al' ne vidim da vas neko sprda više nego što vas je sprdao kad ste kiksali u ligi par puta ove sezone.

Misliš da neko od Juventina nije prcao Milaniste kada su izgubili ono finale u Istanbulu?

Što se tiče arogancije, arogantni jeste i ništa slagao nije, ali i na tu istu aroganciju imate potpuno pravo jer imate činjenično stanje i fakte da bude takvi. Kratko i jasno.

A Chini je zayebant sam po sebi, nisi od jučer na ovom (pod)forumu, znaš neke stvari.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

muxa
Kontakt:

Re: RE: Re: Serie A

Post Postao/la muxa » 04 jun 2017, 01:43

ramiral je napisao/la:Hvala svima evo od srca koji ste podržavali Juve.

Da vam Uzvišeni Gospodar u ovim mubarek danima podari sve najbolje.

Prepucavanja su ok, ima ih uvijek i ne možemo svi isto misliti.
Jedan od rijetkih. Molim Uzvišenog da tebi i tvojoj porodici podari sabura i zdravlja!

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

Raonffa
Kontakt:

Re: RE: Re: Serie A

Post Postao/la Raonffa » 04 jun 2017, 01:46

muxa je napisao/la:
ramiral je napisao/la:Hvala svima evo od srca koji ste podržavali Juve.

Da vam Uzvišeni Gospodar u ovim mubarek danima podari sve najbolje.

Prepucavanja su ok, ima ih uvijek i ne možemo svi isto misliti.
Jedan od rijetkih. Molim Uzvišenog da tebi i tvojoj porodici podari sabura i zdravlja!

Sent from my x600 using Tapatalk
I od mene sve najbolje za tebe, i nemoj se puno sekirati zbog ovoga, ne vrijedi to zdravlja. Kad su oni mogli odigrati onakvo drugo poluvrijeme, zašto bi ti gubio svoje zdravlje zbog njih...

Znam da je teško kad izgubiš dva finala u zadnje dvije sezona, al' **** ga glavu gore biće bolje :)

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 04 jun 2017, 01:49

Raonffa je napisao/la:
jelle je napisao/la:
Vidi jednu stvar, i sam znaš da je rivalstvo između naših klubova + Inter veoma veliko, tako da nije nište neočekivano da te neko pd navijači tih klubova prca kad izgubiš na ovako bolan način ovako bitnu utakmicu. Al' ne vidim da vas neko sprda više nego što vas je sprdao kad ste kiksali u ligi par puta ove sezone.

Misliš da neko od Juventina nije prcao Milaniste kada su izgubili ono finale u Istanbulu?

Što se tiče arogancije, arogantni jeste i ništa slagao nije, ali i na tu istu aroganciju imate potpuno pravo jer imate činjenično stanje i fakte da bude takvi. Kratko i jasno.

A Chini je zayebant sam po sebi, nisi od jučer na ovom (pod)forumu, znaš neke stvari.

Pa sve ja to razumjem...arogancija ide s uspjehom...i mi smo nekad bili manji od makovog zrna...i nesto se sjecam se da sam imo muda zajebavat tad navijace intera ili Minalan....sad su tu rezultati tu normalno je da smo arogantni...niko sretni od mene da se Milan i inter vrate na stare dane pa da bude zdava spdrancija ....a vako se sveo forum na cekanje kad ce juve kiksat da se dodju neki nasladjivat , pogotovo navijaci ciji klubovi nisu godinama prismdili ovom takmicenju kamol finalu....al eto sta je tu je...sve ce se ovo zaboravit i opet ce copor biti nagori na forumu... :mrgreen:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 jun 2017, 01:51

jelle je napisao/la:
NEILA je napisao/la:
BuffonGigi je napisao/la:
samo za jelleta, NEILU i BuffonGigija :opaopa: :kafa:

slika
slika

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 04 jun 2017, 01:54

Uzivaj cini....duga je sezona ima da te razapnem...a fala bogu nije tesko navijaca lazia da razapnes...samo da ne blokiras ko i tvoj dobri jaran purger kad zaboli...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 jun 2017, 02:00

jako hrabra, ali nepromisljena odluka da se kacis s Chinijem :kafa:
vi kao copor ste opasni i glodjete do kosti, al ja sam nesto sto ovaj forum do mog dolaska nije vidio :salut:

grand master ovog podforuma, Ajatolah ako zelis!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 04 jun 2017, 02:03

jelle je napisao/la:

Pa sve ja to razumjem...arogancija ide s uspjehom...i mi smo nekad bili manji od makovog zrna...i nesto se sjecam se da sam imo muda zajebavat tad navijace intera ili Minalan....sad su tu rezultati tu normalno je da smo arogantni...niko sretni od mene da se Milan i inter vrate na stare dane pa da bude zdava spdrancija ....a vako se sveo forum na cekanje kad ce juve kiksat da se dodju neki nasladjivat , pogotovo navijaci ciji klubovi nisu godinama prismdili ovom takmicenju kamol finalu....al eto sta je tu je...sve ce se ovo zaboravit i opet ce copor biti nagori na forumu... :mrgreen:
To je opet od pojedinca do pojedinca, ipak mislim da ste večeras, konkretno od nas Milanista, dobili puno više podrške nego podjebavanja.

Jer ja sam prvi, iako iskreno ne volim Juventus kao klub, volio da je večeras Juventus digao klempu, prije svega jer su kroz sezonu najkonstantniji i u ligi i u Ligi prvaka, do finala su došli uz dobru igru i bez ikakve sudijske pomoći (za razliku od Reala), a i zbog samog vraćanja talijanskog fubala u sami vrh.

Al' eto Bože moj, niste uspjeli i gotovo. Fali vam konkurencije u Italiji, bez jakog Milana i Intera mi se nećemo nagledati konstantno konkurentnih talijanskih ekipa u europskim takmičenjima, a i sa tim paralelno talijanske reprezentacije.

Milan se, izgleda, konačno počeo polagano vraćati, Inter je tu samo uz lošu transfer politiku i relativno loše stručnjake na klupi, tako da nadam se da će biti bolje. Ovi ostali, Roma, Lazio, Napoli, Fiorentina, oni su ok i ne trebaju biti ništa više bolji nego što jesu, samo fale Milan i Inter da se Talijani počnu vraćati nakon 5,6 godina "spavanja".

A vi ste vazda bili, i ostat ćete chopor, al' najobjektivniji :ljepota:
Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 04 jun 2017, 02:08, ukupno mijenjano 1 put.

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 04 jun 2017, 02:05

Cucemo se sinkec...nisam te htio dirat nakon finala kupa....al bice od sad zanimljivo.....iako ce me vjetovatno brzo proci jer lazio kao ekipa mi i ne purza neku ispiraciju za zajebanciju.....

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 jun 2017, 02:08

ma normalno da ce te brzo proci burazeru, navikao si jbg :mrgreen: :kafa:

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 04 jun 2017, 02:12

Raonffa je napisao/la:
jelle je napisao/la:

To je opet od pojedinca do pojedinca, ipak mislim da ste večeras, konkretno od nas Milanista, dobili puno više podrške nego podjebavanja.

Jer ja sam prvi, iako iskreno ne volim Juventus kao klub, volio da je večeras Juventus digao klempu, prije svega jer su kroz sezonu najkonstantniji i u ligi i u Ligi prvaka, do finala su došli uz dobru igru i bez ikakve sudijske pomoći (za razliku od Reala), a i zbog samog vraćanja talijanskog fubala u sami vrh.

Al' eto Bože moj, niste uspjeli i gotovo. Fali vam konkurencije u Italiji, bez jakog Milana i Intera mi se nećemo nagledati konstantno konkurentnih talijanskih ekipa u europskim takmičenjima, a i sa tim paralelno talijanske reprezentacije.

Milan se, izgleda, konačno počeo polagano vraćati, Inter je tu samo uz lošu transfer politiku i relativno loše stručnjake na klupi, tako da nadam se da će biti bolje. Ovi ostali, Roma, Lazio, Napoli, Fiorentina, oni su ok i ne trebaju biti ništa više bolji nego što jesu, samo fale Milan i Inter da se Talijani počnu vraćati nakon 5,6 godina "spavanja".

A vi ste vazda bili, i ostat će te chopor, al' najobjektivniji :ljepota:
To me jedino i drzi da ce te se vratit i postat konkurencija....jer ovo mi vise nije zanimljivo .....skideto mi vise ne predstavlja sikreno neku sadisfakciju u ovakvom omjeru snaga....izivi samo za srijedu i Lp....a al skonto sam definitvno da nema i do toga nista...nema vecih luzera od nas...

Tako da mi jedino ponovo moze pokrenut strast da se Milanski klubovi vrate ida mogu seriu a pratit s gustom, a ne da u novembru vec znam da cemo biti prvaci...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 jun 2017, 02:14

Chinaglia je napisao/la:ma normalno da ce te brzo proci burazeru, navikao si jbg :mrgreen: :kafa:
Posjetit ce te copor :kafa:

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []