Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

jelle
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la jelle » 04 jun 2017, 02:14

Chinaglia je napisao/la:ma normalno da ce te brzo proci burazeru, navikao si jbg :mrgreen: :kafa:
Itekako....al makar ne postvljam 40 klipova od prije 5 god i osvojenog kupa... :kafa:

Al svako ima svoju nafaku...neko tuguje u finalu lp , neko slavi datume kupa od prije 5 god :urnebes:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 04 jun 2017, 02:17

jelle je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
jelle je napisao/la:

Pa sve ja to razumjem...arogancija ide s uspjehom...i mi smo nekad bili manji od makovog zrna...i nesto se sjecam se da sam imo muda zajebavat tad navijace intera ili Minalan....sad su tu rezultati tu normalno je da smo arogantni...niko sretni od mene da se Milan i inter vrate na stare dane pa da bude zdava spdrancija ....a vako se sveo forum na cekanje kad ce juve kiksat da se dodju neki nasladjivat , pogotovo navijaci ciji klubovi nisu godinama prismdili ovom takmicenju kamol finalu....al eto sta je tu je...sve ce se ovo zaboravit i opet ce copor biti nagori na forumu... :mrgreen:
To je opet od pojedinca do pojedinca, ipak mislim da ste večeras, konkretno od nas Milanista, dobili puno više podrške nego podjebavanja.

Jer ja sam prvi, iako iskreno ne volim Juventus kao klub, volio da je večeras Juventus digao klempu, prije svega jer su kroz sezonu najkonstantniji i u ligi i u Ligi prvaka, do finala su došli uz dobru igru i bez ikakve sudijske pomoći (za razliku od Reala), a i zbog samog vraćanja talijanskog fubala u sami vrh.

Al' eto Bože moj, niste uspjeli i gotovo. Fali vam konkurencije u Italiji, bez jakog Milana i Intera mi se nećemo nagledati konstantno konkurentnih talijanskih ekipa u europskim takmičenjima, a i sa tim paralelno talijanske reprezentacije.

Milan se, izgleda, konačno počeo polagano vraćati, Inter je tu samo uz lošu transfer politiku i relativno loše stručnjake na klupi, tako da nadam se da će biti bolje. Ovi ostali, Roma, Lazio, Napoli, Fiorentina, oni su ok i ne trebaju biti ništa više bolji nego što jesu, samo fale Milan i Inter da se Talijani počnu vraćati nakon 5,6 godina "spavanja".

A vi ste vazda bili, i ostat će te chopor, al' najobjektivniji :ljepota:
To me jedino i drzi da ce te se vratit i postat konkurencija....jer ovo mi vise nije zanimljivo .....skideto mi vise ne predstavlja sikreno neku sadisfakciju u ovakvom omjeru snaga....izivi samo za srijedu i Lp....a al skonto sam definitvno da nema i do toga nista...nema vecih luzera od nas...

Tako da mi jedino ponovo moze pokrenut strast da se Milanski klubovi vrate ida mogu seriu a pratit s gustom, a ne da u novembru vec znam da cemo biti prvaci...
Vjerujem da postane monotono, možeš misliti kako je nama evo već 3,4 sezone bilo, navijaš za jedan Milan, a sezonu halališ već u oktobru :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 04 jun 2017, 02:21

Bili smo i mi u tom balonu nakon farsopolia...i onda prva titula nakon toga i borba s vama do zadnjeg kola mi je najdraza titula sto sam dozivio pored one kad smo uzeli u udinama je ,a inter kikso protiv lazia...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 jun 2017, 02:22

tuzlak1987 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:ma normalno da ce te brzo proci burazeru, navikao si jbg :mrgreen: :kafa:
Posjetit ce te copor :kafa:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 04 jun 2017, 02:23

Ma skoro svi klubovi moraju proći kroz taj krizni period, samo od sposobnosti ljudi u klubu zavisi koliko će taj period trajati. Može biti jedna sezona kao npr. Chelsea prošle godine, ili može biti pet sezona kao Milan.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 jun 2017, 02:26

jelle je napisao/la:
Itekako....al makar ne postvljam 40 klipova od prije 5 god i osvojenog kupa... :kafa:

Al svako ima svoju nafaku...neko tuguje u finalu lp , neko slavi datume kupa od prije 5 god :urnebes:
ti ocigledno ne shvatas vaznost tog trofeja, gdje zapravo trofej sam po sebi i nije toliko vazan, koliko nesto drugo

ne znam dal je Juve ikada u svojoj historiji osvojio tako vazan trofej, koji je obiljezio jednu citavu historiju, ne jednog, vec oba kluba :kafa: za Lazio nije postojao, ne postoji i nece postojati veci i vazniji trofej od toga 26.05.'13

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 04 jun 2017, 02:33

Pa normalno da nece , jer vaznije trofeje nemoze te osvojit....a kako je krenulo kacit ces taj podvig i sljedecih 5 god...posto ste takav klub vama je najveci uspjeh pobjediti Romu....luzerski mentalitet

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 jun 2017, 02:53

mozda nemoze mo, al vec jesmo osvojili "vece" trofeje, koji nemaju vaznost kao taj trofej
sta ti znas o daleko najvecem i najstrastvenijem derbiju u Italiji i jednom od najvecih svjetskih derbija, tugo moja

cuj luzerski mentalitet, vidjeli smo luzerski mentalitet za vrijeme Sergija Cragnottija :salut:

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 04 jun 2017, 03:09

A sta ti znas sinkec o tom derbiju osim preko slicica.....kad mi pocnu balkanski navijaci pricat o strasti navijacima i ultrasima talijanski timova .....a ne prate ni gostovanja lokakni timova....

Vao uzeli ste titulu prije 20 god....izvinjavam se niste luzeri....de okaci koji crno bijelu sliku iz tog perioda...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 jun 2017, 03:18

jesi tezak frajer, ti bas ne znas o cemu pricas
ako budem bio voljan, objasnit cu ti u neko normalno doba, a ne skoro 3:30 ujutro

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 04 jun 2017, 03:33

Vjerujem....naviko si samarat nejac....nemas ti meni sta objasnjavat.....uzivaj u ovoj noci jer to ti je najveca sadisfakcija u zadnji 5 god.....laku noc..

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 jun 2017, 03:41

pise se satisfakcija i puca mi neka stvar za Juventusom, nit mi je kao klub simpatican, nit antipatican, samo mi je drago zbog tifoza Juventusa na ovom forumu, jer svi znamo kakvi ste, cast izuzecima i svi znamo kako biste se ponasali da ste osvojili LP, ne bi se moglo zivjeti od vas

a ovo veceras nije bilo ni p od podjebavanja koliko zasluzujete, 90% raje ovdje ima isti stav o vama, a kada je tako, onda problem mora biti u vama, jer da je to jedna, dvije ili tri osobe, problem bi mogao biti u njima, al ovako...

naravno da cu ti objasnit, necu dozvolit da mi takva neznalica nesto mudruje

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 04 jun 2017, 03:49

Pa to i jest najsmjesnije sto podjebajes et npr. ti navijac lazia koji ligu prvaka nije vidio 20 god....sta ti sinko imas ikog podjebavat...prebaci se navijat za neku uspjesni klub pa podjebaji....ti nemas argumente za takvo nesto....ti mozes samo kacit klipove od prje 20 god. i to ti je to....da bi bio arogantan moras imat razloge za to....ti nemas nikakve...ti imas samo misiju rupu , i da lizes dupe purgeru....

Willer
Kontakt:

Post Postao/la Willer » 04 jun 2017, 08:58

jelle je napisao/la:Pa to i jest najsmjesnije sto podjebajes et npr. ti navijac lazia koji ligu prvaka nije vidio 20 god....sta ti sinko imas ikog podjebavat...prebaci se navijat za neku uspjesni klub pa podjebaji....ti nemas argumente za takvo nesto....ti mozes samo kacit klipove od prje 20 god. i to ti je to....da bi bio arogantan moras imat razloge za to....ti nemas nikakve...ti imas samo misiju rupu , i da lizes dupe purgeru....
Ti si vjerovatno za vrijeme velikog odmora otvorio neki sportski zurnal, pogledao tabelu i ugledao Juve na prvom mjestu, dosao kuci pa malo na wikipediju i vidio da imaju oko 30 titula i reko sam sebi e ja cu za ove navijati da mogu na forumu furati fazone kako "mi" imamo 30 titula. Kao ono, vidi jesam uspjesan u zivotu navijam za uspjesan tim.
Hajd iskreno, koliko ti licno titula pamtis? Pamtis li npr Contea kao igraca Juventusa? Nicola Amorusa? Sjecas li se ere prije Gigija? Ravanellija u dresu Juventusa?

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 jun 2017, 09:04

Čuj Perisica :D Ahahhahaha Oj Zemljo otvori se..
Ahahahhaahhhaa da je igrač Atalante nekog ismijavao pa hajde, nego igrač.... :lol: :urnebes:
Nakon ove sezone na njegovom mjestu bih se zaključao u kuću i pola godine jeo supu na slamku
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 04 jun 2017, 09:21

Five in a row, hi5tory :lolno:
embrace the chaos

adointerista
Kontakt:

Post Postao/la adointerista » 04 jun 2017, 09:33

Oj sta im Real ucini..
ImageUploadedByForum SportSport.ba1496561568.663701.jpg

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 04 jun 2017, 09:41

:urnebes:

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 04 jun 2017, 10:01

Willer je napisao/la:
jelle je napisao/la:Pa to i jest najsmjesnije sto podjebajes et npr. ti navijac lazia koji ligu prvaka nije vidio 20 god....sta ti sinko imas ikog podjebavat...prebaci se navijat za neku uspjesni klub pa podjebaji....ti nemas argumente za takvo nesto....ti mozes samo kacit klipove od prje 20 god. i to ti je to....da bi bio arogantan moras imat razloge za to....ti nemas nikakve...ti imas samo misiju rupu , i da lizes dupe purgeru....
Ti si vjerovatno za vrijeme velikog odmora otvorio neki sportski zurnal, pogledao tabelu i ugledao Juve na prvom mjestu, dosao kuci pa malo na wikipediju i vidio da imaju oko 30 titula i reko sam sebi e ja cu za ove navijati da mogu na forumu furati fazone kako "mi" imamo 30 titula. Kao ono, vidi jesam uspjesan u zivotu navijam za uspjesan tim.
Hajd iskreno, koliko ti licno titula pamtis? Pamtis li npr Contea kao igraca Juventusa? Nicola Amorusa? Sjecas li se ere prije Gigija? Ravanellija u dresu Juventusa?
Sinkec posaljemo licne jedan drugom pa da vidis koliko titula pamtim....a ovo sto sam napise je bolna istina...sta se vi imate nasladjivat Juventusovom porazu u finalu Lp.....kad vi ne znate ni sta je to....jel se to jede?

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 04 jun 2017, 10:56

Kako samo ovaj pdf ozivi poslije poraza Juventusa,pa makar to bilo i u takmicenju u kojem klubovi ovih sto pisu ovdje nisu ni ucestvovali godinama a kamoli igrali finala...

On topic. Sinoc se tacno vidjelo kako Juventusu nedostaju utakmice na onakvom nivou. Juventusu ce goditi jaca liga. Do tad je vrlo dobro biti on par sa ovim spancima, jedne godine izbacimo real druge barcu...
Za titulu ocigledno treba jos rada i truda...

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []