Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Kad nemas vlastiti uspjeh onda jedino sto mozes slavit je tudji poraz.Mnogo toga govori o "konkurenciji" Juventusadinoo je napisao/la:Kako samo ovaj pdf ozivi poslije poraza Juventusa,pa makar to bilo i u takmicenju u kojem klubovi ovih sto pisu ovdje nisu ni ucestvovali godinama a kamoli igrali finala...
kakav danak neiskustvu :mrgreen:chi3llo je napisao/la:Kad se sjetim da sam ja debil koji je prije 7 godina navijao za inter protiv bauerna....
Koliko bezobrazno receno, toliko i iskrenoChinaglia je napisao/la:sta ti znas o daleko najvecem i najstrastvenijem derbiju u Italiji i jednom od najvecih svjetskih derbija, tugo moja
Same here.Al sta ces.chi3llo je napisao/la:Kad se sjetim da sam ja debil koji je prije 7 godina navijao za inter protiv bauerna....
Zato što ste tada imali problema završiti u top 3 a tadašnja pobjeda Intera je bila važna u borbi Italije za zadrži 4 mjesta za CL i svi su u Italiji navijali za Inter radi svojih interesa a ne radi Intera.Sissoko je napisao/la:Same here.Al sta ces.chi3llo je napisao/la:Kad se sjetim da sam ja debil koji je prije 7 godina navijao za inter protiv bauerna....
E nek si mi objasnio zasto sam navijao za inter sefe. Juve je tad 7mi bio na tabeli I meni na kraju pameti nije bila LP vec da se mi izvadimo iz crnila.Biscione je napisao/la:Zato što ste tada imali problema završiti u top 3 a tadašnja pobjeda Intera je bila važna u borbi Italije za zadrži 4 mjesta za CL i svi su u Italiji navijali za Inter radi svojih interesa a ne radi Intera.Sissoko je napisao/la:Same here.Al sta ces.chi3llo je napisao/la:Kad se sjetim da sam ja debil koji je prije 7 godina navijao za inter protiv bauerna....
Znaci ti si vidoviti clan foruma.FinoBiscione je napisao/la:Zato što ste tada imali problema završiti u top 3 a tadašnja pobjeda Intera je bila važna u borbi Italije za zadrži 4 mjesta za CL i svi su u Italiji navijali za Inter radi svojih interesa a ne radi Intera.Sissoko je napisao/la:Same here.Al sta ces.chi3llo je napisao/la:Kad se sjetim da sam ja debil koji je prije 7 godina navijao za inter protiv bauerna....
tuzlak1987 je napisao/la:Za Inter bih navijao samo protiv Republike Srpske da igraju.
Mlad i lud bio sta ces. Nakon orgijanja sinoc i protiv RSa bi dobro razmislio.tuzlak1987 je napisao/la:Za Inter bih navijao samo protiv Republike Srpske da igraju.
Mislio sam da sam ti postavio jedno sasvim jednostavno pitanje. Pamtis li one igrace ili ne? Znaci vi se imate pravo sprdati sa svima kad gube jer dominirate Serijom A, dok sa vama niko nema pravo da se sprda cak i kad se blamirate iz istog razloga. Bravo razmisljanje na nivou srednjoskolca, ne moras mi slati licno sve mi je jasno.jelle je napisao/la:Sinkec posaljemo licne jedan drugom pa da vidis koliko titula pamtim....a ovo sto sam napise je bolna istina...sta se vi imate nasladjivat Juventusovom porazu u finalu Lp.....kad vi ne znate ni sta je to....jel se to jede?Willer je napisao/la:Ti si vjerovatno za vrijeme velikog odmora otvorio neki sportski zurnal, pogledao tabelu i ugledao Juve na prvom mjestu, dosao kuci pa malo na wikipediju i vidio da imaju oko 30 titula i reko sam sebi e ja cu za ove navijati da mogu na forumu furati fazone kako "mi" imamo 30 titula. Kao ono, vidi jesam uspjesan u zivotu navijam za uspjesan tim.jelle je napisao/la:Pa to i jest najsmjesnije sto podjebajes et npr. ti navijac lazia koji ligu prvaka nije vidio 20 god....sta ti sinko imas ikog podjebavat...prebaci se navijat za neku uspjesni klub pa podjebaji....ti nemas argumente za takvo nesto....ti mozes samo kacit klipove od prje 20 god. i to ti je to....da bi bio arogantan moras imat razloge za to....ti nemas nikakve...ti imas samo misiju rupu , i da lizes dupe purgeru....
Hajd iskreno, koliko ti licno titula pamtis? Pamtis li npr Contea kao igraca Juventusa? Nicola Amorusa? Sjecas li se ere prije Gigija? Ravanellija u dresu Juventusa?
Navijaci Rome u Rimu, ovi dr su na brdima okolojelle je napisao/la:Pa imate se pravo spradt u okvrima Serie A ai tu je upitno .....al sta se vi imate sprdat s Lp kad to takmicenje niste igrali 20 god...mislim dje obraz....s kojim argumentima ulazite u te sprdanje.....aj razumjem navijace intera i Milana kad se sprdaju...ipak znaju taj osjecaj...al vi navijaci Rome i Lazia...sta vi imate na tu temu reci....Juve luzer bla bla....a vi dje ste vi....
Posto me pitas sjecam li se tih igraca, a sjecas li se ti kad je je tim zadnji put igro istu tu Lp ? akamol sta konkretno uradio nedo bog u istoj toj Lp ?
Nije neiskustvo nego je kod "Talijana" uvijek bila veća neshvatljiva mrznja prema "kobasičarima" nego domacim rivalima.Chinaglia je napisao/la:kakav danak neiskustvuchi3llo je napisao/la:Kad se sjetim da sam ja debil koji je prije 7 godina navijao za inter protiv bauerna....

Pa tako su prije utakmcie redom izjavljivali predsjednici Juventusa, Milana... "da nije samo važno da Inter osvoj nego da pobjedi prije produžetaka". I ja tada da sam bio na mjestu Juventusa bih navijao za Inter jer mnogo je lakše izborit CL ako idu 4 nego samo 3.Sissoko je napisao/la:Znaci ti si vidoviti clan foruma.Fino
NebitnoBiscione je napisao/la:Pa tako su prije utakmcie redom izjavljivali predsjednici Juventusa, Milana... "da nije samo važno da Inter osvoj nego da pobjedi prije produžetaka". I ja tada da sam bio na mjestu Juventusa bih navijao za Inter jer mnogo je lakše izborit CL ako idu 4 nego samo 3.Sissoko je napisao/la:Znaci ti si vidoviti clan foruma.Fino
SiamoNoi je napisao/la:
Padoin sindrom kazu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.