I taj je dero ligamente ne znam koji put vec...tj. Svasta nesto progooglaj butina, meniscus....Evolution87 je napisao/la:moze ovaj Lukman Haruna
Nek neko javi Almiru da je Pieters vidjen na cevapima
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I taj je dero ligamente ne znam koji put vec...tj. Svasta nesto progooglaj butina, meniscus....Evolution87 je napisao/la:moze ovaj Lukman Haruna
Bilo je priče o njemu i prošlo ljeto, al' navodno je i on vukao neke povrede, tipa Alispahića i Ikandea.Pitar1946 je napisao/la:Da nam je dovest ovog Lukman Haruna,slobodan igrac,strasannn znaciiiiii,trebao u zvezdu prec prosle godine..
skoroalen je napisao/la:Bilo je priče o njemu i prošlo ljeto, al' navodno je i on vukao neke povrede, tipa Alispahića i Ikandea.Pitar1946 je napisao/la:Da nam je dovest ovog Lukman Haruna,slobodan igrac,strasannn znaciiiiii,trebao u zvezdu prec prosle godine..
Veliko dostignućePitar1946 je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Bilo je priče o njemu i prošlo ljeto, al' navodno je i on vukao neke povrede, tipa Alispahića i Ikandea.Pitar1946 je napisao/la:Da nam je dovest ovog Lukman Haruna,slobodan igrac,strasannn znaciiiiii,trebao u zvezdu prec prosle godine..
Ma jest al sad je oporavljen,lik ubija kako igra iako je imao te povrede,bolji je od svih ovih nasih opet
Istina.DenchiNL je napisao/la:Bgm je prica bila da ce ga pojedinci na cevape i kolace vodit da se udeblja kad je tek dosao, eto kome se da rovit po postovima moze se sam uvjerit.....bez obzira treba se raskinut ugovor s njim ako nam je teret na budzet, ali nema potrebe pretjerivat sad....momak ne igra, nije dorastao ocekivanjima(velikim) , zbogom, stavit u statut da ubuduce ne vracamo nikog vise i zavrsit s pricom, nema potrebe da se vrijedja i gluposti pisu, nek ostane u dobrom sjecanju jbg, pokusao je , ne ide i zbogom , jbg ko i Matko kad se vratio.....Evolution87 je napisao/la:sta bolan nije debeo, samo u guzovima ima viska 20kg
Zip je napisao/la:ONI TI GA PUSEE SAIDEEEEE
Samo polako se ti oporavljaj, abd vratit ces se opet. Od mene Said ima uvijek podrsku, a ove sto ga ismijavaju mogu samo da mu popuse...
Zip je napisao/la:Sad tek dolazi na svoje ona...
Oni ti ga puse Saideee!!!
Zelim ti brz oporavak i ABd da se vratis tamo gdje pripadas, a onda cu sa zadovoljstvom opet skandirati pljuvacima i strumfovima...
Čovjek je prošle godine tražio milionsku platu, Zvjezda ga je odbila radi cijene i povreda.Pitar1946 je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Bilo je priče o njemu i prošlo ljeto, al' navodno je i on vukao neke povrede, tipa Alispahića i Ikandea.Pitar1946 je napisao/la:Da nam je dovest ovog Lukman Haruna,slobodan igrac,strasannn znaciiiiii,trebao u zvezdu prec prosle godine..
Ma jest al sad je oporavljen,lik ubija kako igra iako je imao te povrede,bolji je od svih ovih nasih opet
Kako ti upises taj nick da se login.betrezengorbachev je napisao/la:Ima li tog veznog insajderi??
Da smo kako treba,u klubu bi morala postojati fizicka i medicinska testiranja igraca svako malo jer ako dopustamo da se igrac ovako zapusti ne mozemo se smatrati nimalo ozbiljnim.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Kad Said bude glavni igrač u Evropi, nadam se da ćete promijeniti mišljenje.![]()
Šalu na stranu njegov bezobrazluk je ogroman, ali mi tu ništa ne možemo. Čovjek ima pravo da ostane u Klubu i to je to, naše je jedino da ga pošaljemo na tribine i eto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.