AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
ne moze on biti dobar koliko skotska liga moze bit losa
malo jaca od nase Premijer Lige :mrgreen:
malo jaca od nase Premijer Lige :mrgreen:
Ne vrijedi, al' kažem ti onako da više vrijedi dati 70 miliona za Aubu nego za Belotija, čisto statistički gledano.muxa je napisao/la:Niko od njih ne vrijedi te pare, toga smo svi svjesni, al takav vakat dosao.
Sent from my x600 using Tapatalk
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Odavno je sve otislo u vraga na tom fijakeru-tesna koza-da dodam i fudbal sa njim.Mi smo poceli trend preplacivanja igraca tamo nekih ranih 90-tih i sad se kao nesto bunimo.Mora se platiti igrac po sadasnjim trzisnim cijenama.Platis igraca ili ga stvaras i prodas.Jest cinjenica da je ovo otislo u nebo sa cijenama i da su cijene ne realne.Spas ce biti u nekoj vrsti sallary cap-a,kao u NBA inace ce propasti klubovi.Mada nije sve u novcu:vidjeti pod PSG,M.City.....Misljenja sam da je bolje dovesti Belotti-ja nego Moratu.Cak bolja solucija je dovesti dobrog veznjaka tipa Jamesa a ostaviti Baccu jer voli klub,da bi se izbjeglo preplacivanje igraca.To je samo moje misljenje bez lose namjete
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Pozdravljam potez uprave vezano za Gigija ili.klub ili menager i to da.javno se izjasni,prodati ga i cao 
- muha milanez
- Kontakt:
Eto Nek sad pokaze koiko zaista voli Milan, sad ima idealnu priliku.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- _forzamilan_
- Kontakt:
Biglia gdje je tu je izgleda, odlicno i prijeko potrebno pojacanje.
Sto se Moratte tice izgleda on gotivi klupu nego da bude prva zvijezda u nekom drugom timu. Uostalom mislim da ne vrijedi tolike pare i da je precijenjen ali i takav bolji od nedokazanog Belottija koji je imao jednu odlicnu sezonu a sad se traze neke basnosnovne cifre. Jbt ja bi radije Dzeku doveo ako nista covjek je klasa imas napadaca jos 3-4 sezone da trpa, Baccu prodati dovesti sta mlado talentovano jer za dobrog napadaca treba iskrcati sepet novca a nema ih na trzistu mnogo a ono najbolje niko ne prodaje.
Sto se Moratte tice izgleda on gotivi klupu nego da bude prva zvijezda u nekom drugom timu. Uostalom mislim da ne vrijedi tolike pare i da je precijenjen ali i takav bolji od nedokazanog Belottija koji je imao jednu odlicnu sezonu a sad se traze neke basnosnovne cifre. Jbt ja bi radije Dzeku doveo ako nista covjek je klasa imas napadaca jos 3-4 sezone da trpa, Baccu prodati dovesti sta mlado talentovano jer za dobrog napadaca treba iskrcati sepet novca a nema ih na trzistu mnogo a ono najbolje niko ne prodaje.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
jel stvarno vjerujes u to lolronaldo99 je napisao/la:Pozdravljam potez uprave vezano za Gigija ili.klub ili menager i to da.javno se izjasni,prodati ga i cao :)
- _forzamilan_
- Kontakt:
Chini predji na pravu stranu dok nije kasno i dok jos nisu ovi gloryhunteri poceli masovno prelaziti na nasu stranu, ovako ces biti manje ofiran 
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Vjerujem,jer je i Fassone sinoc rekao da ne zeli doci do priprema,a de nemaju rijesen status oko prvog golmanaChinaglia je napisao/la:jel stvarno vjerujes u to lolronaldo99 je napisao/la:Pozdravljam potez uprave vezano za Gigija ili.klub ili menager i to da.javno se izjasni,prodati ga i cao
Btw. evo izgleda da smo vam uzeli Bigilu,jos Keitu posaljite.sa njim i svi sretni
Jel' sutra Rodriguez dolazi na potpis ugovora?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kad bi završili Bigliu i Contia u narednom periodu, bio bih zadovoljan. Sve što bi uradili preko toga bilo bi fantastično.
Rodrigueza računam da je već stigao.
Da sam na njihovom mjestu ne bih nikoga ganjao, kad su napadači u pitanju. Na tržištu i nema nekog kvalietnog riješenja a koje bi iole imalo normalnu cijenu. Bacca može pokriti tu poziciju za sljedeću sezonu. Mislim da će ipak dovesti 3 vezna u ovom prelaznom roku jer je čak i sa Bigliom i Kessiem to izgleda klimavo.
Umjesto napadača od 50+ mil. bolje je da dovedu lijevo krilo i veznog.
Rodrigueza računam da je već stigao.
Da sam na njihovom mjestu ne bih nikoga ganjao, kad su napadači u pitanju. Na tržištu i nema nekog kvalietnog riješenja a koje bi iole imalo normalnu cijenu. Bacca može pokriti tu poziciju za sljedeću sezonu. Mislim da će ipak dovesti 3 vezna u ovom prelaznom roku jer je čak i sa Bigliom i Kessiem to izgleda klimavo.
Umjesto napadača od 50+ mil. bolje je da dovedu lijevo krilo i veznog.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Nešto kontam, priča se o Morati, Belottiju...i spominju cifre od 70+ mil. Pa zar nije bolje ponuditi za Aguera 80 mil. Mislim da Guardiola nebi imao ništa protiv prodaje obzirom da mu je Jesus bio prvi izbor prije povrede. Jedino je pitanje da li bi on bio zainteresovan preci u klub koji ne igra LP.
Il Club più titolato al mondo!
Ma jok brate Kun je vise povrijedjen u toku sezone nego sto igra. Naravno da bolji igrca od nabrojanih gore al njegove povrede su problem. Iako bi ja najvise volio Moratu cini se da on nece onda Beloti ispada njabolji izbor. Bacca ne moze biti napadac za sljedecu sezonu pa Lapadula ga je izbacio iz ekipe. Rizikovat sa Belotijem pa sta budemuxa je napisao/la:Nešto kontam, priča se o Morati, Belottiju...i spominju cifre od 70+ mil. Pa zar nije bolje ponuditi za Aguera 80 mil. Mislim da Guardiola nebi imao ništa protiv prodaje obzirom da mu je Jesus bio prvi izbor prije povrede. Jedino je pitanje da li bi on bio zainteresovan preci u klub koji ne igra LP.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Evo sad citam da Andre Silva iz Porta jedan u nizu napadaca koji se povezuje sa nama. Nije losa varijanta svi znamo da Potro zna sa napadacima. Otkupna klauzula 60m
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Pa tako te mlade od 60, 70m tipa Dembele ili Silva ne bih pogotovo dovodio, daj onda radije Belotija. Niko od njih nije dokazan u kontinuitetu kao igrač, svi su poprilično skupi, ali daj barem onda onoga ko je naviknut na ovu ligu.
taj mali iz porta moze ispasti top ili flop, a platio bi ga preko 50 miliona... taj rizik moze preuzeti tek par klubova u evropi bez da ih zaboli glava ako lik ispadne promasena investicija, ali milan se ne bi trebao upustati u to, nisu u toj poziciji da rizikuju i bacaju pare.
taj dembele je jos gora opcija, dzabe mu statistika kad tip igra u yebenoj irskoj ligi
ako vec ne dodje morata onda se angazovati oko belotija (do avgusta ce se spustiti cijena), ako ni to ne uspije onda radije igraj na sigurno i ostavi baccu, da ga yebes nije covjek preko noci zaboravio igrati, samo mu priusti bolje veznjake pa da vidimo na cemu smo
taj dembele je jos gora opcija, dzabe mu statistika kad tip igra u yebenoj irskoj ligi
ako vec ne dodje morata onda se angazovati oko belotija (do avgusta ce se spustiti cijena), ako ni to ne uspije onda radije igraj na sigurno i ostavi baccu, da ga yebes nije covjek preko noci zaboravio igrati, samo mu priusti bolje veznjake pa da vidimo na cemu smo
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa pare nisu problem za ovaj Milan.Pogotovo sa ovom novom izmjenom zakona u Kini.Mi moramo biti svjesni da će biti igrača koje će skupo platiti ali će flopati kao i onih koji će biti skupo plaćeni a isporučit' će ono što svi očekuju.Taj rizik znaju sigurni i čelni ljudi Milana i mislim da se sa nekim igračima vrijedi kockati.Taj Dembele će možda za dvije godine vrijediti 100M a recimo Milan ga sad može dobiti za 40M.Isto tako ako se pokaže promašajem opet se može uzeti barem pola para sa kojima je plaćen. Što se mene tiče novac nije moj i neka troše i neka se bore za svakog igrača za kojeg smatraju da je vrijeda dresa Milana.A Milan će sasvim sigurno već u naredne dvije godine uduplati prihode i sve će lakše biti dovoditi igrače a da se niko ne obazire na cijenu.rope11 je napisao/la:taj mali iz porta moze ispasti top ili flop, a platio bi ga preko 50 miliona... taj rizik moze preuzeti tek par klubova u evropi bez da ih zaboli glava ako lik ispadne promasena investicija, ali milan se ne bi trebao upustati u to, nisu u toj poziciji da rizikuju i bacaju pare.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
da vam je jedan ovakav, ha :kafa:

- Romagnoli13
- Kontakt:
Samo Biglia nas zanima.Možda sljedeće sezone i Sergej bude na meti, ako ovako nastavi.Chinaglia je napisao/la:da vam je jedan ovakav, ha![]()
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.