Drug, shvaćen si kao veliki provokator zato u masi pozitivnih stvari što je ova uprava uradila ti tražiš dlaku u jajetu i probaš da izvuces nešto negativno.MrBean je napisao/la:Centralna tribina nema toliko nego oko 2.600 vec smo o tome raspravljali na forumu, druga stvar ja ovdje nisam da provociram mozda tako izgleda, ali pogresno shvacate neke stvari nekako mislim da tesko prihvatate tudje misljenje generalno na ovom forumu pa cak i onda kada sam 100 % u pravu ali ok je. Ugl. Vise volim da prica na forumu ide oko stadiona sada kad je kraj sezone da se tome posvetimo
Ako se dobro sjećam, ti si pisao kako travnjak nije dovoljno dug/širok, a vidis red je skoro pa došao i na travnjak, proširivati će se, znao si srat na to, ne znaš pohvaliti, nego tražiš novu stvar da seres.
Ova uprava radi sve planski i stvar po stvar a ti se uhvatiš neke stvari koja je u planu ali nije došla na red još. Sad si se uhvatio izgled tribine. Za izgled tribine možeš se zahvaliti **** Tanovicu, ova uprava je izvukla najbolje što je mogla. Druga stvar ti sad govoriš ne valja tribina, ja ti kažem sačekaj dok se završi komplet sa krovom. A najbolje ti je sačekaj dok se komplet stadion sa natkrivenim tribinama završi sa reflektorima, led semaforima itd. Već reflektori uplaćeni zašto se ovdje i pisalo ti pričaš kako tribina izgleda ružna a nije ni gotova. Pa si se onda uhvatio za kapacitet i kad ti neko kaže koliki ce biti kapacitet ti ismijavas to kao Ibro rekao haha onda se zapitam po čemu ti znaš, obični forum ss.ba pisac, bolje od Ibre koji je alfa i omega uz Hasiba i upravu u Veležu i koji je tu svaki dan, koji radi u Veležu iz ljubavi, kako ti znaš bolje i imaš bolje informacije?
Na kraju krajeva ne znam jesili provokatora ili ne, kažeš da nisi, ali to nije ni bitno, i da jesi nećeš ništa postići, jer čitava bh javnost polako vidi šta uprava Veleža radi i šta će to značit za fudbala, a najbitnije je da su istinski rođeni uz svoj Velež i ovu upravu.