Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

bombaysaphire
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la bombaysaphire » 04 jun 2017, 16:01

tuzlak1987 je napisao/la:Za Inter bih navijao samo protiv Republike Srpske da igraju.

Nisam znao da ti je Milorad Dodik mentor...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 04 jun 2017, 16:04

slika

:rol:

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 04 jun 2017, 16:24

Ala su iskompleksirani ovi igraci danasnje rome i intera i milana .....sigurno stara garda nebi kacila ove budalestina po svojim twiter profilima...jer su to ljudi s titulama , a isto tako i s porazima....i s dostojanstvom....a ovim novi balavcima sto u karijeri nisu osvojili nista , jedino im to i preostaje...tj da tako ljece komplekse al bukvalno.....dal bi mogli zamislit jednog Zanetia, Maldinia , Sevu ,Del Piera da kace ovakve slike po profilima...
Zadnja izmjena: jelle, dana/u 04 jun 2017, 16:25, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 jun 2017, 16:25

Ovo se desava kada igraci koji trebaju igrati za Avelino, Crotone, Speziu zaigraju za Milan, Romu, Inter. Nema nista gore nego dati pare u ruke antitalentu pa on pomisli da zna.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 04 jun 2017, 16:43

Ti purgeru bas ne vadis :rol:

Iako sam rekao da vise necu pisati na ovu temu eto moj skromni osvrt. Imam pomijesane emocije sto bi rekli, zao mi je radi Gigija jer je posljednji igrac starog kova u Calciu, Pjanketa i Mandze takodjer. Zao mi je radi kolege Ramirala i normalnih juventina forumasa koji su ovdje u manjini, imam 2 velika prijatelja oba su juventini i radi njih, zao mi je jer je Ramos papak i sto onako glumi, zao mi je radi Bayerna kojeg ne volim ali kojeg su prosli jer su ih sudije pogurale sa crvenim za Vidala, golovima iz ofsajda itd., zao mi je i radi Serije A.
Ali s druge strane drago mi je radi coporasa i njihove arogancije ovo je dobro da se spuste na zemlju pa barem jedan dan, drago mi je radi onog penala protiv Milana u 97. min i drago mi je radi seljacica i simulatora Dybale.
Juve je bio zrel sinoc za klempu ali eto ne da de im se opet jer je ipak Real neka druga dimenzija za sve ekipe osim mozda za Bayern. 1. pol odlicni drugo neshvatljiv pad koji je dobrim dijelom bio radi strasne igre reala. Jbg Juve ima odlicnu ekipu ali Real ima strasnu ekipu i na svakoj poziciji imaju top igraca, recimo Ronaldo najbolji na svojoj, Modric najbolji vezni, Marcelo covjek igra 3 pozicije odjednom jbt itd itd.
Juve mora da ostavi ekipu ove glavne igrace i da se rijesava ovih manje kvalitetnih Mandze, Khedire, Alves koji je vec star itd. Asamoah, Lichsteiner nemaju dovoljan kvalitet i oni ne mogu dovesti prevagu sa klupe, pogledajte klupu Reala sinoc, Bale, Moratta, Kovacic... To su igraci koji kada udju mogu nesto napraviti. Jbg jednostavno Real je kvalitetniji. Koliko je Juve dominantan u Calciu a sinoc opet Real dokazao da su kvalitetniji, sad je tek jasno koliko recimo Roma, Inter, Milan, Napoli i ostali kaskaju za Realom. Real ima Atletica i Barcu gdje moraju bas da se potuku da uzmu titulu dok Juve uzme titulu u Oktbru/Novembru i onda tankaju koliko treba. Eto koliko je bitno za Calcio da se Milan i Inter vrate ko nekad.
Sve u svemu juventini su tuzni sto je razumljivo tako blizu a tako daleko ali sezona je opet odlicna Scudetto, kup i finale CL pa i nije lose zar ne?
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 04 jun 2017, 16:50

jelle je napisao/la:Ala su iskompleksirani ovi igraci danasnje rome i intera i milana .....sigurno stara garda nebi kacila ove budalestina po svojim twiter profilima...jer su to ljudi s titulama , a isto tako i s porazima....i s dostojanstvom....a ovim novi balavcima sto u karijeri nisu osvojili nista , jedino im to i preostaje...tj da tako ljece komplekse al bukvalno.....dal bi mogli zamislit jednog Zanetia, Maldinia , Sevu ,Del Piera da kace ovakve slike po profilima...
Prijatelji ne mozemo to znati bili ili ne to radili ti igraci,jednostavno nije bilo ovog svega u to njihovo vrijeme,tako da ne govori nista sa sigurnoscu

zamorano1plus8
Kontakt:

Post Postao/la zamorano1plus8 » 04 jun 2017, 16:57

_forzamilan_ je napisao/la:Ti purgeru bas ne vadis :rol:

Iako sam rekao da vise necu pisati na ovu temu eto moj skromni osvrt. Imam pomijesane emocije sto bi rekli, zao mi je radi Gigija jer je posljednji igrac starog kova u Calciu, Pjanketa i Mandze takodjer. Zao mi je radi kolege Ramirala i normalnih juventina forumasa koji su ovdje u manjini, imam 2 velika prijatelja oba su juventini i radi njih, zao mi je jer je Ramos papak i sto onako glumi, zao mi je radi Bayerna kojeg ne volim ali kojeg su prosli jer su ih sudije pogurale sa crvenim za Vidala, golovima iz ofsajda itd., zao mi je i radi Serije A.
Ali s druge strane drago mi je radi coporasa i njihove arogancije ovo je dobro da se spuste na zemlju pa barem jedan dan, drago mi je radi onog penala protiv Milana u 97. min i drago mi je radi seljacica i simulatora Dybale.
Juve je bio zrel sinoc za klempu ali eto ne da de im se opet jer je ipak Real neka druga dimenzija za sve ekipe osim mozda za Bayern. 1. pol odlicni drugo neshvatljiv pad koji je dobrim dijelom bio radi strasne igre reala. Jbg Juve ima odlicnu ekipu ali Real ima strasnu ekipu i na svakoj poziciji imaju top igraca, recimo Ronaldo najbolji na svojoj, Modric najbolji vezni, Marcelo covjek igra 3 pozicije odjednom jbt itd itd.
Juve mora da ostavi ekipu ove glavne igrace i da se rijesava ovih manje kvalitetnih Mandze, Khedire, Alves koji je vec star itd. Asamoah, Lichsteiner nemaju dovoljan kvalitet i oni ne mogu dovesti prevagu sa klupe, pogledajte klupu Reala sinoc, Bale, Moratta, Kovacic... To su igraci koji kada udju mogu nesto napraviti. Jbg jednostavno Real je kvalitetniji. Koliko je Juve dominantan u Calciu a sinoc opet Real dokazao da su kvalitetniji, sad je tek jasno koliko recimo Roma, Inter, Milan, Napoli i ostali kaskaju za Realom. Real ima Atletica i Barcu gdje moraju bas da se potuku da uzmu titulu dok Juve uzme titulu u Oktbru/Novembru i onda tankaju koliko treba. Eto koliko je bitno za Calcio da se Milan i Inter vrate ko nekad.
Sve u svemu juventini su tuzni sto je razumljivo tako blizu a tako daleko ali sezona je opet odlicna Scudetto, kup i finale CL pa i nije lose zar ne?
apsolitno se sa svim napisanim slazem....ali ipak moram pitati navijace rubentusa sta misle o igri i doprinosu njihovog world class marchisia
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 04 jun 2017, 16:57

ronaldo99 je napisao/la:
jelle je napisao/la:Ala su iskompleksirani ovi igraci danasnje rome i intera i milana .....sigurno stara garda nebi kacila ove budalestina po svojim twiter profilima...jer su to ljudi s titulama , a isto tako i s porazima....i s dostojanstvom....a ovim novi balavcima sto u karijeri nisu osvojili nista , jedino im to i preostaje...tj da tako ljece komplekse al bukvalno.....dal bi mogli zamislit jednog Zanetia, Maldinia , Sevu ,Del Piera da kace ovakve slike po profilima...
Prijatelji ne mozemo to znati bili ili ne to radili ti igraci,jednostavno nije bilo ovog svega u to njihovo vrijeme,tako da ne govori nista sa sigurnoscu
Nebi sigurno....ev imas Giga koji je u danasnje vrijeme tehnologije jos igra...mislis da bi ikad palo na pamet da napise ovako nesto....a imas i te sve nabrojane igrace koji imaju svi svoje profile po drustvenim mrezama.....to je jednostavno gospoda koja je uzela sve i prosla sve.....a ovi Kucka , Radja , Melo i kompanija iskompleksirana kojima je ovo najveci uspjeh jer ih niko ni ne benda drugcije....

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 04 jun 2017, 17:07

Likova, što se lože. Otkuda pravo ovima, otkuda pravo onima da se šale na račun još jednog poraza Juventusa u finalu LP.
Kako može "navijač" Intera, Rome, Milana itd. da se šali jer "njihov" tim nije dovoljno dobar da bi se oni mogli šaliti.
Otkad je to potrebno da imaš "moral high ground" da bi mogao da pod*****eš.

Da vam odam tajnu. Simpatizeri Juventusa na ovom forumu imaju veze sa Juventusovim uspjehom koliko i moja baba.(naravno, odnosi se na sve)
Niti ste vi osvojili scudetto niti ste vi izgubili finale LP, samo ste gledali na TV-u. Zato podnesi zaj****ciju muški i ne pokušavaj da istjeraš pravdu i da kažeš ko ima pravo da se zeza a ko ne.

A i morate priznati da je 5 izgubljenih finala, za redom, ipak malo smiješno.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 jun 2017, 17:12

SonVolt je napisao/la:A i morate priznati da je 5 izgubljenih finala, za redom, ipak malo smiješno.
cuj malo smijesno, urnebesno jebote :mrgreen: :kafa:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 04 jun 2017, 17:24

:tokralju: :rol:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 04 jun 2017, 17:28

Ko tjera kakvu pravdu....sve je to samo podbadanje....kako je tebi smjesno da se izgubi 5 finala za redom, tako je i nama smjesno da se tome najvise raduju navijaci cij timovi ni ne igraju to isto takmicenje, sto je jedna velika ironija....to ti je isto da ismijavas nekog kako mu je ruzna cura , a ti nemas nikog i slajfas ga....

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 04 jun 2017, 17:34

Uspjeh likova poput Nainggolana je taj da se prepire sa navijacima Juventusa jer na taj nacin dolazi vise u medije nego svojim trofejima.Lik sam prvi poceo nakon jedne utakmice protiv Kaljarija i sad ne staje jer su mu, gle cuda, navijaci Juventusa odgovorili na njegove kompleksaske izjave nakon tog meca.Koji karakterni idiot. :tokralju:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 04 jun 2017, 17:46

jelle je napisao/la:Ko tjera kakvu pravdu....sve je to samo podbadanje....kako je tebi smjesno da se izgubi 5 finala za redom, tako je i nama smjesno da se tome najvise raduju navijaci cij timovi ni ne igraju to isto takmicenje, sto je jedna velika ironija....to ti je isto da ismijavas nekog kako mu je ruzna cura , a ti nemas nikog i slajfas ga....

Nema potrebe za uvredama na ličnoj osnovi. Budimo civilizovani. :mrgreen:
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 04 jun 2017, 17:52

SonVolt je napisao/la:
jelle je napisao/la:Ko tjera kakvu pravdu....sve je to samo podbadanje....kako je tebi smjesno da se izgubi 5 finala za redom, tako je i nama smjesno da se tome najvise raduju navijaci cij timovi ni ne igraju to isto takmicenje, sto je jedna velika ironija....to ti je isto da ismijavas nekog kako mu je ruzna cura , a ti nemas nikog i slajfas ga....

Nema potrebe za uvredama na ličnoj osnovi. Budimo civilizovani. :mrgreen:
Vise srece sljedece godine :mrgreen:

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 04 jun 2017, 18:23

Da sam talijan normalno da bih navijao za domaći klub protiv bilo koga jer država je iznad kluba (isto kao što kao navijač Želje navijam i za Sarajevo u Evropi), ali kao Bosanac koji navija za Internacionalni klub kakav ja imam razlog da navijam za omraženog rivala? Jedino da je ligi trebala pobjeda za obezbjedi više mjesta u Evropi ili tako što ali obzirom da nije, jedino bi Juventus bio finansijski i rezultatski bogatiji a to ne želimo, tako da ne znam šta je čudno što je većina navijača ostalih klubova navijala za one smećare iz Madrida.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 jun 2017, 18:55

Biscione je napisao/la:Da sam talijan normalno da bih navijao za domaći klub protiv bilo koga jer država je iznad kluba (isto kao što kao navijač Želje navijam i za Sarajevo u Evropi), ali kao Bosanac koji navija za Internacionalni klub kakav ja imam razlog da navijam za omraženog rivala? Jedino da je ligi trebala pobjeda za obezbjedi više mjesta u Evropi ili tako što ali obzirom da nije, jedino bi Juventus bio finansijski i rezultatski bogatiji a to ne želimo, tako da ne znam šta je čudno što je većina navijača ostalih klubova navijala za one smećare iz Madrida.
Normala da cete navijati za druge klubove pa makar to bili Barcelona i Real ili kobasicari iz Minhena. Cilj vam valjda treba da bude da Juventus osvoji sto manje trofeja. :D

zamorano1plus8
Kontakt:

Post Postao/la zamorano1plus8 » 04 jun 2017, 19:41

Lillard je napisao/la:
:tokralju: :rol:
:thumbup: nasao sam bio taj snimak i na yt i postavio ali su ga ukinuli...i administratorima yt-a vise je zao juvea od ovolikog podjebavanja :urnebes:
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump

muxa
Kontakt:

Re: RE: Re: Serie A

Post Postao/la muxa » 04 jun 2017, 20:06

tuzlak1987 je napisao/la:
Biscione je napisao/la:Da sam talijan normalno da bih navijao za domaći klub protiv bilo koga jer država je iznad kluba (isto kao što kao navijač Želje navijam i za Sarajevo u Evropi), ali kao Bosanac koji navija za Internacionalni klub kakav ja imam razlog da navijam za omraženog rivala? Jedino da je ligi trebala pobjeda za obezbjedi više mjesta u Evropi ili tako što ali obzirom da nije, jedino bi Juventus bio finansijski i rezultatski bogatiji a to ne želimo, tako da ne znam šta je čudno što je većina navijača ostalih klubova navijala za one smećare iz Madrida.
Normala da cete navijati za druge klubove pa makar to bili Barcelona i Real ili kobasicari iz Minhena. Cilj vam valjda treba da bude da Juventus osvoji sto manje trofeja. :D
Sta ti je tu čudno? Pa valjda je normalno da ne želiš da ti konkurenti osvajaju titule. Ja sam sinoć navijao za Juventus zbog par prijatelja do kojih mi je stalo i za koje znam kako su se osjecali poslije tekme i koliko im je znacila ta utakmica. Takodjer, krivo mi i zbog Gigia jer je takva veličina zaslužila da u svojoj biografiji ima zapisano da je osvojio LP.

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

Willer
Kontakt:

Post Postao/la Willer » 04 jun 2017, 20:18

jelle je napisao/la:Pa imate se pravo spradt u okvrima Serie A ai tu je upitno .....al sta se vi imate sprdat s Lp kad to takmicenje niste igrali 20 god...mislim dje obraz....s kojim argumentima ulazite u te sprdanje.....aj razumjem navijace intera i Milana kad se sprdaju...ipak znaju taj osjecaj...al vi navijaci Rome i Lazia...sta vi imate na tu temu reci....Juve luzer bla bla....a vi dje ste vi....

Posto me pitas sjecam li se tih igraca, a sjecas li se ti kad je je tim zadnji put igro istu tu Lp ? akamol sta konkretno uradio nedo bog u istoj toj Lp ?
Opet kazem, razmisljanje na nivou srednjeskolca. Hebote sta si zapeo za LP, meni ona nista ne znaci, da mi znaci ko tebi vjerovatno bi ko i ti na wikipediji nasao tim za koga cu navijati. U LP predstavljate Serie A i svako ziv vas ima pravo podjebavati kad izgubite sva moguca finala. Sad bi ti odredjivao ko vas smije podjebavati. De ba.

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []