SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
Bez Pjanica i bod je dobar. Grci toliko suspenzija ali ipak ce nama faliti vise vazniji igraca, zalosno. Prateci Pjanica, koji je placo, misljnja sam da nece igrati, nadam se da grijesim. Da je u pitanju spahic npr. bio bi siguran da ce nastupiti. Pjanke je dobar igrac samo steta sto je pizda
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
treba početi u 3-5-2
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Medunjanin: Ako si kvalitet za reprezentaciju, manje je važno gdje igraš Povratnik u reprezentaciju Bosne i Hercegovine Haris Medunjanin od nedavno je stanovnik SAD-a gdje igra MLS ligu. Iako o prvenstvu SAD-a ne vlada visoko mišljenje, Medunjanin tvrdi drugačije.
– MLS je kvalitetna liga s mnogo igrača koji imaju bogato međunarodno iskustvo. Primjerice Ciman igra tu, a standardan je u reprezentaciji Belgije koja je kvalitetom među tri najbolje na svijetu. Ako igrač ima kvalitet, manje je važno gdje igra, rekao je Medunjanin.
Poručio je i ostalim igračima da dođu u MLS jer je tamo “uživanje igrati“.
– Možda nisam okružen najboljim svjetskim igračima kao u Španiji, Engleskoj, Italiji ili Njemačkoj, ali bih svakome preporučio da dođe ovdje, dodao je Medunjanin.
Dzeko daje 2 i rjesava Grke. Calma zemljaci
Nije bitno ko ce igrati.
Nije bitno ko ce igrati.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Gilli: Ako ponovimo igru iz Atine možemo do tri boda „A“ reprezentativci Bosne i Hercegovine danas imaju slobodan dan, a od sutra u Trening kampu u Zenici nastavljaju pripreme za kvalifikacioni meč sa Grčkom.
Pomoćni trener u našoj reprezentaciji Stefan Gilli kaže da pripreme teku po zacrtanom planu:
„Odradili smo prvi dio priprema u Sarajevu onako kako smo planirali. Nedostajalo nam je nekoliko igrača koji su još uvijek imali obaveze u klubovima, ali u Zenici ćemo biti kompletni, te će nam biti lakše da radimo. Nastojaćemo sve igrače da dovedemo na isti visok nivo spreme pred meč koji nas očekuje u petak u Zenici.“
Francuski stručnjak ističe da reprezentativci kvaliteno treniraju:
„Termin baš i nije najidealniji jer je kraj sezone, ali kako je nama tako je i Grcima i svim ekipama koje očekuju kvalifikacione utakmice. Većina igrača je imala dobre sezone i raspoloženi dolaze i na reprezentativno okupljanje. Sigurno da je teže onim koji su manje igrali, ali profesionalci su i ozbiljnim radom biće spremni za meč sa Grčkom. Uglavnom, igrači kvalitetno rade i neće biti problema.“
Gilli želi da tim ponovi igru iz prve uakmice:
„Poznajemo ekipu Grčke, znamo kako igraju i ne vjerujem da mogu nečim da nas iznenade. Bilo bi dobro ukoliko bismo ponovili igru iz Atine, jer mislim da je to najbolji meč koji smo odigrali otkako sam u stručnom štabu reprezentacije. Rezultat jeste izostao, nismo željeli da odigramo neriješeno ali primili smo gol u zadnjoj minuti. Međutim, kada sagledamo kompletnu sliku i kako smo odigrali taj susret, sigurno je da smo zaslužili pobjedu. Njima će u Zenici nedostajati nekoliko igrača, ali nismo fokusirani na to, već želimo da naše reprezentativce spremimo kako bi odigrali dobru utakmicu i došli do tri boda.“
Bh reprezentativci će u Trening centru NS/FS BiH sutra u 10:30 odraditi trening, a igrači će medijima biti dostupni za izjave od 10:10 sati.
Bh. veznjak Miralem Pjanić doživio je sinoć povredu u finalu Lige prvaka protiv Real Madrida. Pjanić je morao napustiti teren 20-ak minuta prije kraja zbog bolova u kojenima, a nakon meča je za francuski C8 otkrio šta se tačno dogodilo s njim. "Povrijedio sam koljeno, osjećam bol i dalje, ali ćemo vidjeti koliko je povreda teška", rekao je Pjanić.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/pjanic- ... bol/239693
-
boomerang5
- Kontakt:
sta ste vi upisali bez pjanica... lik je dobio udarac, osjeca bol i sta sad. To se prime injekcije, stisnu zubi i odigra zadnji mec u sezoni. Pa zar ce biti toliki pakas da propusti krucijalnu utakmicu kvala, ne budite smijesni
Je li ono Pjanić ni prethodnu domaću utakmicu protiv njih, kad smo ih otresli 3:1, nije igrao?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Re: RE: Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
Nije igrao ni u Zenici ni onu u Grckoj kad je bilo 0:0.High je napisao/la:Je li ono Pjanić ni prethodnu domaću utakmicu protiv njih, kad smo ih otresli 3:1, nije igrao?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Nije igrao, a tada nije bio ni blizu igraca koji je danas i imali smo Misimovica.
- LegendKiller
- Kontakt:
Sve OK što si rekao, ali ovdje govorimo o Pjanicu, veliki igrač ali i velika pizda.boomerang5 je napisao/la:sta ste vi upisali bez pjanica... lik je dobio udarac, osjeca bol i sta sad. To se prime injekcije, stisnu zubi i odigra zadnji mec u sezoni. Pa zar ce biti toliki pakas da propusti krucijalnu utakmicu kvala, ne budite smijesni
Nisam pratio, kakve su prognoze za Pjanica - valjda nije ozbiljna povreda.
- Zeljeznicar -
Ne zna se još ništa, pretpostavljam da se neće ni znati dok ne obavi ljekarski pregled kod nas.Zenzo je napisao/la:Nisam pratio, kakve su prognoze za Pjanica - valjda nije ozbiljna povreda.
Samo ne znam kada je planirano da dođe na pripreme, vjerovatno sutra u Zenicu pošto im je danas svima slobodan dan.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Rade definitivno otpao, sad jos samo fali da i Pjanic otpadne...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Moze li se kako kukati ljudino.kobe24 je napisao/la:Rade definitivno otpao, sad jos samo fali da i Pjanic otpadne...
Ovaj Hajradinovic nije kvalitet ra repku, momak igra svaku za Haugesund.
Upada li neko na spisak umjesto ovih sto su otpali.
Ne upada, jer i na trenutnom spisku imaju dva igraca viska.Sarajlijica1946 je napisao/la:Moze li se kako kukati ljudino.kobe24 je napisao/la:Rade definitivno otpao, sad jos samo fali da i Pjanic otpadne...![]()
Ovaj Hajradinovic nije kvalitet ra repku, momak igra svaku za Haugesund.![]()
Upada li neko na spisak umjesto ovih sto su otpali.:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovi neki igraci kao da znaju da nece igrati utakmicu pa ono ko ebo ovo odoh na ljetovanje malo odmoriti prije sezone.
Ma relativno sam miran jos uvijek, dok ne dodju vijest za Pjanica. Vjerujem da to kod njega nije pretjerano ozbiljno i da moze stisnuti zube za tu jednu utakmicu, ali ako kojim slucajem i on otpadne, tek onda smo u belajima. Ja sam od Krunica i Milicevica ocekivao da budu prvi aduti s klupe, ili da jedan od njih cak i pocne mec (u nekom neocekivanom i iznenadjujucem sastavu).Sarajlijica1946 je napisao/la:Moze li se kako kukati ljudino.kobe24 je napisao/la:Rade definitivno otpao, sad jos samo fali da i Pjanic otpadne...![]()
Upada li neko na spisak umjesto ovih sto su otpali.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ko su kandidati za tribine.Pivopija je napisao/la:Ne upada, jer i na trenutnom spisku imaju dva igraca viska.Sarajlijica1946 je napisao/la:Moze li se kako kukati ljudino.kobe24 je napisao/la:Rade definitivno otpao, sad jos samo fali da i Pjanic otpadne...![]()
Upada li neko na spisak umjesto ovih sto su otpali.: