Oni su meni kopija Herthe iz prosle sezone.amerosm je napisao/la:
Ma VfB ove sezone totalno slab, oni ce sve pokvariti iz prethodnih sezona sto je napravila Budesliga. Ali eto zahvaljujuci glupom Labbadi-i su uspjeli igrati EL, i tesko da ce proci grupnu fazu.
Bundesliga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Bundesliga
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- bistrikboy
- Kontakt:
Slabiji jesu i sigurno su od euro predstavnika najslabiji ali da su kao Hertha - nisu.Omerbavarac je napisao/la:Oni su meni kopija Herthe iz prosle sezone.amerosm je napisao/la:
Ma VfB ove sezone totalno slab, oni ce sve pokvariti iz prethodnih sezona sto je napravila Budesliga. Ali eto zahvaljujuci glupom Labbadi-i su uspjeli igrati EL, i tesko da ce proci grupnu fazu.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
nisu jos u formi ba
jel sutra pocinnje liga utakmicom Bayern-Wolfsburg i da li ce biti na eurosportu 2
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
Odlicno BVB-avodi 3-0, samo trpajte ljudi. Uspjesna sedmica za Njemacke predstavnike svi ostvarili pobjedu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Da, pocinje, a mislim da ce biti na ES2, a takodjer ce i ZDF prenositi.marsovac je napisao/la:jel sutra pocinnje liga utakmicom Bayern-Wolfsburg i da li ce biti na eurosportu 2
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
hvala.jos kad bi bayern poceo ko prosle sezone a kad bi wolfsburg igrao kao na kraju predprosleOmerbavarac je napisao/la:Da, pocinje, a mislim da ce biti na ES2, a takodjer ce i ZDF prenositi.marsovac je napisao/la:jel sutra pocinnje liga utakmicom Bayern-Wolfsburg i da li ce biti na eurosportu 2
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
- majestic24
- Kontakt:
Ovo se mora gledati.Omerbavarac je napisao/la:Da, pocinje, a mislim da ce biti na ES2, a takodjer ce i ZDF prenositi.marsovac je napisao/la:jel sutra pocinnje liga utakmicom Bayern-Wolfsburg i da li ce biti na eurosportu 2
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne moze dva puta isto.marsovac je napisao/la:hvala.jos kad bi bayern poceo ko prosle sezone a kad bi wolfsburg igrao kao na kraju predprosleOmerbavarac je napisao/la:Da, pocinje, a mislim da ce biti na ES2, a takodjer ce i ZDF prenositi.marsovac je napisao/la:jel sutra pocinnje liga utakmicom Bayern-Wolfsburg i da li ce biti na eurosportu 2
@Majestic: vrhunski klubovi se moraju gledati. Grijeh je propustiti ovakvu utakmicu.
Što su navalili na Stuttgart
polako ljudi, nisu oni loša ekipa...kakva pišljiva Hertha. Jesu otišli Lehmann, Khedira i Hleb (jensa ne treba žaliti kao i hleba koji nije ništa pokazao), osim Gentnera nisu (još) doveli zvučnije ime, ali prelazni rok još traje. Para imaju, ali mora se priznati da je tržište tanko, tako da se izrazim. Uz ovog njihovog ćelavca Grossa ima da trče ki maratonci, fudbalski šmek imaju, to smo vidjeli protiv Barce.
Evo i Borussia do konačnih 4:0. Odlični rezultati.
Omere, opet si previdio. Sutrašnja utakmica nije na ZDF-u, nego na ARD-u.
Beckmann i Scholli.
Evo i Borussia do konačnih 4:0. Odlični rezultati.
Omere, opet si previdio. Sutrašnja utakmica nije na ZDF-u, nego na ARD-u.
Beckmann i Scholli.
Vom Jäger zum Gejagten
- majestic24
- Kontakt:
Omere nije to grijeh propustiti vec je sevap pogledati
Ma moram da vidim posebno Dzeko i Misketa. Sanse 55%:45% za Bayern. Razlog je samo domaci teren. Bez Robbena nije to ista momcad. Ok tu je Muller,Ribery (koji jos nije u top formi),Gomez (koji nikad i nije bio u formi) te Klose. Mislim da ce se Vukovi moci nositi s Vama.
P.S
Ipak bih dao 65% sansi za Bayern. Zaboravih da Vukove vodi Mclaren koji forsira stil "nabij pa ko stigne",al kako Bayern drzi loptu,nece imati to priliku.
P.S
Ipak bih dao 65% sansi za Bayern. Zaboravih da Vukove vodi Mclaren koji forsira stil "nabij pa ko stigne",al kako Bayern drzi loptu,nece imati to priliku.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- BH_Patriot
- Kontakt:
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Sutra će slavonski đilkoš zabiti gol i to na asistenciju Džeke. Mislim da će Bayern sutra ostati kratkih rukava, te da će Vukovi očitati pravu fudbalsku lekciju bavarskom divu. Lagana pobjeda gostiju od 3:1 i dokaz da će i ove sezone biti jedni od pretendenata za naslov.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Stuttgart će biti sigurno jedna dobra ekipa kada se još malo u sredini pojačaju, a što će sigurno i uraditi. Evo najbliži prelasku je Slovak Weiss, jedan zaista dobar, mlad, brz, prodoran fudbaler. Otišao Khedira, pa šta na toj poziciji su nadolazeće nade:Kuzmanović i Trasch(dva fudbalera za velikih evropskih ekipa sigurno). U odbrani i napadu imaju zaista dobre igrače, kažem smo još pojačati tu sredinu i od njih možemo očekivati da idu do samog kraja u Evropa ligi, kao i od ostalih Njemačkih predstavnika. 
Šta je sa Lahma, Schweinsteigera? Nisu valjda povrijeđeni.majestic24 je napisao/la: Bez Robbena nije to ista momcad. Ok tu je Muller,Ribery (koji jos nije u top formi),Gomez (koji nikad i nije bio u formi) te Klose. Mislim da ce se Vukovi moci nositi s Vama.
Čuj koga zaboravi, isto kad bih ja kod MU zaboravio Evru i Carricka, ha ja, ko su oni da ih spomenem...
@Monolog, znam da si loš prognozer, prema tome...
Vom Jäger zum Gejagten
Mislim da ce Bayern sutra Wolfsburg uzeti bez vecih problema. Nadam se da ce sutra u Minhenu padati kisa, i jedva cekam onda naslov Bilda, negdje oko ponoci.
"Der trottel mit dem regenschirm".
Bayern dobiva 4-2, Dzeko dva gola na asistenciju Misketa i svi zadovoljni. Navijaci Bayerna, mi Bosanci i Hercegovci, Bild, a hobi VW-a i nema iskrenih i pravih navijaca.
"Der trottel mit dem regenschirm".
Bayern dobiva 4-2, Dzeko dva gola na asistenciju Misketa i svi zadovoljni. Navijaci Bayerna, mi Bosanci i Hercegovci, Bild, a hobi VW-a i nema iskrenih i pravih navijaca.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Znaci zelja je da Dzeko postigne dva gola. Jedan u Bayernov gol i jedan u svoj i taman.

- roy_makaay
- Kontakt:
Sutra kreće sigurno najzanimljivija liga u evropi u svoje novo izdanje,po meni dvije najveće prijetnje Bayernu za prvaka su BvB I HSV,mada tu ima jos 5-6 ekipa koje mogu bit u vrhu,po meni glavni kandidati za ispadanje su Hannover,Nurnberg i K'lautern.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Nemam ekipu koju favorizujem,ali bilo bi mi jako drago da Schalke 04 napokon osovji titulu koju cekaju hiljadu godina.
BosnaE
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Geronimo
Ne moraš me odmah vrijeđati
. E, da se uozbiljim. Da igra Bayern protiv Hamburga, odmah bih stavio X i trljao ruke znajući da ću pogoditi. Ovako će biti teško. Jedino u što sam siguran(a većina to priželjkuju)je da ćemo uživati u utakmici punoj pogodaka. Grafite - Džeko - Miske - Slavonski Đilkoš sa jedne i Klose - Muller - Ribery sa druge strane su garancija za dobar fudbal i "brdo" golova. Nemam nikakvih simpatija ni prema jednom od ovih dvaju timova, stoga ću navijati za naše reprezentativce da zabiju što više(nebitno u koju mrežu
).
Ne moraš me odmah vrijeđati
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.