FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Posteno sto se tice Interovih igraca.
Vidim da se postuje Cane Corso, jeli ih ima po Saraj'vu?
iskren da budem, nisam vidio nijednog jos uzivoK.R.C je napisao/la:Posteno sto se tice Interovih igraca.
moguce je da ima
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- Los*Blancos
- Kontakt:
zar ne lice

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
ccc eto vidis kakvi ste vi Interisti necete Marchisia a da se spominje za Milan mi bi molili Boga da dodjesilenT. je napisao/la:evo postoji mogućnost da Marchisio iz juvea dođe....
neznam koji će nam klinac on, a nisam baš ni upoznat s njim...
nadam se da od ovoga neće bit ništa
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- Interista di cuore
- Kontakt:
ja bih volio da Marchisio dodje,iako znam da od toga nema nista.ovo je vjerovatno pokusaj njegovog agenta da mu izvuce sto vecu platu u Juvetu... 
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Los*Blancos je napisao/la:zar ne lice![]()
![]()
silvester milito
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Meni je Inter poslije CFC omiljeni evropski klub i stvarno vam želim sve najbolje i u LP i u Serie A(mada ste tamo vrh vrhova i ostali vam samo gledaju ledja) ,ali sumnjam da možete ponoviti prošlogodišji uspjeh,jer nije Rafa Mourinho.
P. S. Ono kad ste nas izbacili iz LP ne halalim!
pozdrav svim vašim forumašima! 
P. S. Ono kad ste nas izbacili iz LP ne halalim!
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name!
- Interista di cuore
- Kontakt:
pozz Kenane...
U Subotu se igra prva vazna utakmica,na Meazzi Super Kup protiv Rome.prenos ima na Rai 1,nadam se da ga nece zakljucat...
Mauro Bergonzi ce sudit ovu utakmicu.Nama je sudio 11 ( 7 pobjeda,4 remija ),a Romi 4 utakmice ( 3 pobjede i 1 remi ).
Santon se vratio treninzima sa ekipom al tesko ce bit u kombinaciji.Capitano je takodjer upitan...Sto se tice sastava ocekuje se nesto ovako :
------------JC
Maicon--Samuel--Lucio--Chivu
----Cambiasso--Stankovic
Eto'o---Sneijder---Coutinho
---------Milito
EDIT: evo jedan dobar video od prosle sezone...enjoy
[youtube][/youtube]
U Subotu se igra prva vazna utakmica,na Meazzi Super Kup protiv Rome.prenos ima na Rai 1,nadam se da ga nece zakljucat...
Mauro Bergonzi ce sudit ovu utakmicu.Nama je sudio 11 ( 7 pobjeda,4 remija ),a Romi 4 utakmice ( 3 pobjede i 1 remi ).
Santon se vratio treninzima sa ekipom al tesko ce bit u kombinaciji.Capitano je takodjer upitan...Sto se tice sastava ocekuje se nesto ovako :
------------JC
Maicon--Samuel--Lucio--Chivu
----Cambiasso--Stankovic
Eto'o---Sneijder---Coutinho
---------Milito
EDIT: evo jedan dobar video od prosle sezone...enjoy
[youtube][/youtube]
kakva slika

Strasno !!

Strasno !!
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
A djesi TsunamiK.R.C je napisao/la:Ovo se zove TSUNAMI u Serie APortillo je napisao/la:-----------------JC--------------------------
Maicon-----Samuel-----Lucio-----Zanetti
---------Cambiasso--Motta----------------
Eto'o-------------Sneijder----------Pandev
---------------------Milito-------------------
hahahahaha,šta ovo ba Rafa radi,još fali da vam dovede onog Lucasa antitalenta ! Kako on konta Kuyta uglavit

So cheer us on through the sun and rain
- Interista di cuore
- Kontakt:
meni se gadi ovo sto rade,od dovodjenja Rafe za trenera,pa sad Kuyta...katastrofa 
Bio sam za odlazak Maria Blotelija al nije mi logicno da se dovede igrac od 30 godina da zamjeni mladog igraca od 20 godina,treba li su makar nekog mladog talijana dovest vise bi volio da je rossi dosao nego Kuyt.
Samo jedan klub Velež Mostar
kakav crni Kuyt, samo da oduzima mjesto CoutinhusilenT. je napisao/la:Danas stiže Rafin “vojnik” Kuyt
Liverpool prihvatio ponudu Intera za Dirka Kuyta. Transfer bi mogao biti finaliziran u toku dana.
Dirk Kuyt je jedan od omiljenih igrača Rafe Beniteza pa je Nizozemac već neko vrijeme bio na meti Intera, a izgleda da su nerazzurri napravili i konkretne korake.
Kuyt nije bio u kombinaciji za utakmicu Lige Europe protiv Trabzonspora, što je predstavljalo nagovještaj da će on uskoro promijeniti sredinu.
Liverpool je navodno prihvatio ponudu Intera za Nizozemca, a sve formalnosti oko transfera bi mogle biti završene već u toku dana.
.... malo je reć da sam RAZOČARAN ovim potezom
Rafa ko po obicaju gusi talente
za Kuyta i jeste ona trka-trka-i-samo trka- liga, a taman sam mislio da smo poceli gajiti araktivan fudbal, kad ono Kuyt
- sarajlija89
- Kontakt:
Kuyt je odlican i zahvalan igrac,samo pitanje kako ce se prilagodit igranju u serie A i u rotaciji ce vam biti vise nego koristan,bolje da imate takvog igraca nego nezadovoljne igrace u svlacionici.
Kuyt je velika radilica,po meni odlican igrac koji mnogo trci a cesto i postize golove,ne znam zasto se nezadovoljni
Kuyt je velika radilica,po meni odlican igrac koji mnogo trci a cesto i postize golove,ne znam zasto se nezadovoljni
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Katastrofa, umjesto da gledam majstore poput Coutinha ili Biabianiya moram ovog kostolomca
strasno.........
nADAM SE da ovo nije istina
nADAM SE da ovo nije istina
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
jednostavno, nije po nasem ukusu, licno meni jedan od najmrzih igracasarajlija89 je napisao/la:Kuyt je odlican i zahvalan igrac,samo pitanje kako ce se prilagodit igranju u serie A i u rotaciji ce vam biti vise nego koristan,bolje da imate takvog igraca nego nezadovoljne igrace u svlacionici.
- Interista di cuore
- Kontakt:
ja ga ocima ne mogu gledatnevjernik je napisao/la:jednostavno, nije po nasem ukusu, licno meni jedan od najmrzih igracasarajlija89 je napisao/la:Kuyt je odlican i zahvalan igrac,samo pitanje kako ce se prilagodit igranju u serie A i u rotaciji ce vam biti vise nego koristan,bolje da imate takvog igraca nego nezadovoljne igrace u svlacionici.
Ko bude dao Interu 2 ili više golova ove godine- taj ce biti nacionalni heroj.
Ono je ništa sa Mourinhom kako ce Rafa zvano Mrtva Taktika igrati sa Interom ove godine...prošla godina ce biti Free Style u poređenju sa ovom...kod ovog freaka ne postoji igrac bez zadatka i neke specijalne namjene.
Znaci, svih 11 iza lopte u defanzivi, pa da vidimo ko ce im dati gol...morat ce dobro dobro oznojiti guzove onaj ko hoce da ih pobjedi...onakva kompozicija igraca koju ima Inter + Benitez na klupi = najtvrđi moguci fudbal i nocne more za protivnicke trenere...Inter nece puno ni zabijati,ali ce biti još veci podvig njima dati gol, sad kad ih Benitez vodi.
Nema te ekipe koja ce ne naigrati pored Intera ove godine (u Italiji pogotovu,to se podrazumjeva)
Ono je ništa sa Mourinhom kako ce Rafa zvano Mrtva Taktika igrati sa Interom ove godine...prošla godina ce biti Free Style u poređenju sa ovom...kod ovog freaka ne postoji igrac bez zadatka i neke specijalne namjene.
Znaci, svih 11 iza lopte u defanzivi, pa da vidimo ko ce im dati gol...morat ce dobro dobro oznojiti guzove onaj ko hoce da ih pobjedi...onakva kompozicija igraca koju ima Inter + Benitez na klupi = najtvrđi moguci fudbal i nocne more za protivnicke trenere...Inter nece puno ni zabijati,ali ce biti još veci podvig njima dati gol, sad kad ih Benitez vodi.
Nema te ekipe koja ce ne naigrati pored Intera ove godine (u Italiji pogotovu,to se podrazumjeva)
Sreća pa Kuyt ne dolazi.Roy Hodgson potvrdio da I Kuyt i Mascherano ostaju na Anfieldu.
Večeras po prvi trofej.
Večeras po prvi trofej.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.