NBA Finals 2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Finals 2017
LeBron pravi brejk
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Jasno da će bit, s tim potezom potpisivanja za Warriorse si je vjerojatno prišio etiketu bete za cijelu karijeruBesic je napisao/la:ako Durant uzme finals Mvp ,opet će biti beta
bice beta kao sto je LeBron bio u Wade-ovom Miamiju 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Logicno da ce Beta biti glavni u timu punom gama.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Liga je čula vapaj forumaša tokom prošle tekme. Scott Foster sudi večeras 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
mosa LIVE

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Top 5 defanzivac lige.miki_92 je napisao/la:mosa LIVE![]()
- SlevinKelevra
- Kontakt:
miki_92 je napisao/la:mosa LIVE![]()

- BijelaCokolada
- Kontakt:
Ne mozes u 2 a mozes u pola 9SlevinKelevra je napisao/la:
- SlevinKelevra
- Kontakt:
U dva je moje vrijeme, a volim spavati. U devet sam placen da budem budan, a volim NBA.BijelaCokolada je napisao/la:Ne mozes u 2 a mozes u pola 9
Nije gotovo, serija tek seli u Q Arenu. Tuzlak je to vec objasnio, prva u Clevelandu je kljucna, to ako Dubsi uzmu gotovo je.Biscione je napisao/la:Moglo bi se čak i odspavat sahat-dva prije poslaSlevinKelevra je napisao/la:Nocas u 2:00? Moglo bi se ovo i pogledati...
Večeras je potencijalno ključna utakmca, ako Zlatni momci pobjede 99% je sve riješeno, ako Bron uzme onda će biti zanimljivo do kraja.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ove sezone bi morao uletiti u defanzivnu petorku, bar u druguKawhi je napisao/la:Top 5 defanzivac lige.miki_92 je napisao/la:mosa LIVE![]()
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
On ili Tony. Ostala 4 se znaju, Pat, Kawhi, Dray i Gobert.bodi123 je napisao/la: Ove sezone bi morao uletiti u defanzivnu petorku, bar u drugu
Ima i Bradley, a ugurat ce se i CP3 vjerovatno opetKawhi je napisao/la:On ili Tony. Ostala 4 se znaju, Pat, Kawhi, Dray i Gobert.bodi123 je napisao/la: Ove sezone bi morao uletiti u defanzivnu petorku, bar u drugu
Bradley i Klay u prvu, CP3 i Tony u drugu
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Meni je Pat siguran nekako, al ne bi me čudilo ni da Bradley ili Paul budu u prvoj.bodi123 je napisao/la:Ima i Bradley, a ugurat ce se i CP3 vjerovatno opetKawhi je napisao/la:On ili Tony. Ostala 4 se znaju, Pat, Kawhi, Dray i Gobert.bodi123 je napisao/la: Ove sezone bi morao uletiti u defanzivnu petorku, bar u drugu
Bradley i Klay u prvu, CP3 i Tony u drugu
Kavsi se predaju nakon 3, svi Cavsi reportaju Williamsa jer je nafidao protivnika
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Steve Kerr se vraća večeras.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Romagnoli13
- Kontakt:
I večeras će biti neko pometen, samo je pitanje da li ponovo Cavsi ili ovaj put GSW, čisto sumnjam da će biti neka neizvjesna utakmica.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.