PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

MocMahale444

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la MocMahale444 » 04 jun 2017, 21:58

Ovaj sve vise i vise pljuje po Slobodi lizuci fks.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 jun 2017, 22:08

wobly92 je napisao/la:Mrsko mi čekati da poreska odradi svoje, i da Lemdara izađe sa pričom, pa dok rane još nisu zarasle...
slika
Gledaj šta je vagona, na proslavu titule se krenulo, bahato prema Koševu.. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

SNSa
Kontakt:

Post Postao/la SNSa » 04 jun 2017, 22:14

joker90 je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Mrsko mi čekati da poreska odradi svoje, i da Lemdara izađe sa pričom, pa dok rane još nisu zarasle...
slika
Gledaj šta je vagona, na proslavu titule se krenulo, bahato prema Koševu.. :kafa:
Sampionska krenula plava "PRUGA" :salut:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jun 2017, 22:16

SNSa je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Napravili su i napraviće - zaljubljenici u plavu boju sa svake strane svijeta i Fudbalski Klub Željezničar.
Bravo brate moj. Znaci ne Gospodin Misimovic vec zaljubljenici u plavu boju. Shvatio bih ovoliko velicanje Misimovica da je on od sebe dao novce za izgradnju. Ali posto su ovo skupili simpatizeri, navijaci, legende i prijatelji kluba, ne vidim ni jedan razlog obmanjivanja javnosti i velicanja istog. Cinjenica je da nece ici dobro ako ova garnitura ode iz Zelje, ali ipak su jmali previse gresaka da bi ih i dalje toliko dizali. Poz
Kao prvo nisam ti ja brat. Kao drugo, očigledno nisi vidio, ili nisi želio da vidiš drugi dio moje rečenice gdje sam jasno napisao Fudbalski Klub Željezničar na čijem je čelu gospodin Senad Misimović.

Što se tiče 'dizanja', ništa je ovo koliko ćemo ih tek dizati kad se nastavi realizacija svega što su obećali, a nastaviće se...
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 04 jun 2017, 22:18

samo da ne bude mrtvih..sve ostalo je ok

SNSa
Kontakt:

Post Postao/la SNSa » 04 jun 2017, 23:30

Virtu4l je napisao/la:
SNSa je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Napravili su i napraviće - zaljubljenici u plavu boju sa svake strane svijeta i Fudbalski Klub Željezničar.
Bravo brate moj. Znaci ne Gospodin Misimovic vec zaljubljenici u plavu boju. Shvatio bih ovoliko velicanje Misimovica da je on od sebe dao novce za izgradnju. Ali posto su ovo skupili simpatizeri, navijaci, legende i prijatelji kluba, ne vidim ni jedan razlog obmanjivanja javnosti i velicanja istog. Cinjenica je da nece ici dobro ako ova garnitura ode iz Zelje, ali ipak su jmali previse gresaka da bi ih i dalje toliko dizali. Poz
Kao prvo nisam ti ja brat. Kao drugo, očigledno nisi vidio, ili nisi želio da vidiš drugi dio moje rečenice gdje sam jasno napisao Fudbalski Klub Željezničar na čijem je čelu gospodin Senad Misimović.

Što se tiče 'dizanja', ništa je ovo koliko ćemo ih tek dizati kad se nastavi realizacija svega što su obećali, a nastaviće se...
Poput osvajanja titule, samo nastavljajte istim tempom :D
PS Ne budi nervozan Virto :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jun 2017, 23:32

SNSa je napisao/la:Poput osvajanja titule, samo nastavljajte istim tempom :D
Poput sređivanja kluba u svim segmentima, posebno u finansijskom, a onaj infrastrukturni je suvišno i spominjati. Titule? Trofeji? Pa to će doći, ali kod nas kad dođe vi najbolje znate da to malo i potraje...

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 04 jun 2017, 23:51

Kada je taj boj za narod svoj?
Cija li ce majka zapakati..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 jun 2017, 00:10

Danas udjem na temu Zeljeznicara i vidim ovo. Sad sam shvatio da su to definitivno bolesni ljudi (vecinom).

"Nije pesimizam nego realnost. Ne bi bio iznenađen i da u prvom kolu ispadnemo. Što se lige tiče, nakon starta iste i sastavljene ekipe i igračkog kadra, reći ću Vam odmah šta je realno. Ako budemo imali najmanje 30% jaču ekipu od svih, možemo se boriti za titulu, u suprotnom opet će Europa biti plafon...
Shvatite, igramo pošteno. I ako pojačamo ekipu, i drugi će. Samo što će svi osim nas nastaviti raditi sa sudijama, udruživati se protiv nas shodno interesima, baš kao i ove godine. Koristiti medije da nas napadaju na sve moguće načine, pogotovo ako se izgradnja JUGA pokrene. Niko takvu priču osim nas ne forsira. Izlazimo iz okvira, a to u ovom blatu niko ne želi.
Shvatite to, i svoju energiju koristiti za borbu sa dušmanima, ane sa Željovcima. SVI MI ZAJEDNO. Hajmo biti pametni i skontati šta nas čeka u slijedećoj sezoni...
"
:crazy: :crazy: :crazy:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 05 jun 2017, 00:18

avenija je napisao/la:Kada je taj boj za narod svoj?.
Ove sedmice, bice ti javljeno 48 sati prije, kao i ostalima.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 05 jun 2017, 00:19

MocMahale444 je napisao/la:
avenija je napisao/la:Kada je taj boj za narod svoj?.
Ove sedmice, bice ti javljeno 48 sati prije, kao i ostalima.
:salut:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 jun 2017, 00:20

Sabinho je napisao/la:Danas udjem na temu Zeljeznicara i vidim ovo. Sad sam shvatio da su to definitivno bolesni ljudi (vecinom).

"Nije pesimizam nego realnost. Ne bi bio iznenađen i da u prvom kolu ispadnemo. Što se lige tiče, nakon starta iste i sastavljene ekipe i igračkog kadra, reći ću Vam odmah šta je realno. Ako budemo imali najmanje 30% jaču ekipu od svih, možemo se boriti za titulu, u suprotnom opet će Europa biti plafon...
Shvatite, igramo pošteno. I ako pojačamo ekipu, i drugi će. Samo što će svi osim nas nastaviti raditi sa sudijama, udruživati se protiv nas shodno interesima, baš kao i ove godine. Koristiti medije da nas napadaju na sve moguće načine, pogotovo ako se izgradnja JUGA pokrene. Niko takvu priču osim nas ne forsira. Izlazimo iz okvira, a to u ovom blatu niko ne želi.
Shvatite to, i svoju energiju koristiti za borbu sa dušmanima, ane sa Željovcima. SVI MI ZAJEDNO. Hajmo biti pametni i skontati šta nas čeka u slijedećoj sezoni...
"
I to nakon jedne ovakve sezone se usudi to napisati, bez trunke srama. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

SNSa
Kontakt:

Post Postao/la SNSa » 05 jun 2017, 00:20

Virtu4l je napisao/la:
SNSa je napisao/la:Poput osvajanja titule, samo nastavljajte istim tempom :D
Poput sređivanja kluba u svim segmentima, posebno u finansijskom, a onaj infrastrukturni je suvišno i spominjati. Titule? Trofeji? Pa to će doći, ali kod nas kad dođe vi najbolje znate da to malo i potraje...
Ma daj covjece, kakvo sredjivanje pricas? Finansijsko? Pa dozivljen je krah u tom smislu? Zbog cega cete se okrenuti djeci opet nego tbog finansija? Priliva sredstava nema aps nikakvog! Infrastrukturni je podignut zahvaljujuci Zeljinoj armiji, ne zahvaljujuci Misimovicu i Vukutici i Izliji? I opet to nije to dok se jug i zapd ne naprave. Trofeji? Pa covjece zbog trofeja se igra ova igra. Ulazimo u petu godinu ako me sjecanje dobro sluzi gdje niste osvojili trofej? Cemu izvrtanje cinjenica? Ovdje cu stati.

Sretno u pravljenju nogometnog kluba ne pravljanju...(znas ti veoma dobro cega, nisi lobotomac), i da napravite jos puno, puno Bajica, Hadziahmetovica, Visci, Cocalica,Dzeka... to je fudbal, ne ovo sto se sada radi.

Ziv bio.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 jun 2017, 00:27

joker90 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Danas udjem na temu Zeljeznicara i vidim ovo. Sad sam shvatio da su to definitivno bolesni ljudi (vecinom).

"
I to nakon jedne ovakve sezone se usudi to napisati, bez trunke srama. :lol:
To me i jede. :crazy:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 jun 2017, 00:27

SNSa je napisao/la:Priliva sredstava nema aps nikakvog!
Evo ga, on zna :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 jun 2017, 00:50

Sretan Zubandan svima koji slave!

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 05 jun 2017, 00:53

Virtu4l je napisao/la:Sretan Zubandan svima koji slave!

:tokralju: :ljepota: Dedic jos sanja ovaj gol :lol:
Zadnja izmjena: COYS, dana/u 05 jun 2017, 00:55, ukupno mijenjano 2 puta.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 jun 2017, 00:54

Braćo sjećate li se petog šestog?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 05 jun 2017, 00:57

Danas je neradni dan :kafa:

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 05 jun 2017, 00:59

Raonffa je napisao/la:Braćo sjećate li se petog šestog?
Sjecas se ti dvajestog petog?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []