FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Ako Sanchez za ovu godinu I formu I ne samo tu ne zalsuzuje 15 ili 17 onda bi Muller trebao imati 2-3.
To je ta bahatost, nas bajernovaca, ispade Sanchez prosjek koji je za rotacije u Bayernu. Ispast ce da je precjenjen a ne uzimajuci u kontekst da je to novi ugovor, da plate rastu svaki mjesec, da je to igrac na najvise poena u engleskoj, da je na vrhuncu. Ne kazem da ga Bayern ne moze dovesti ali ako ne dovede onda ima onaj ko moze I hoce a mi cemo se zadovoljit Perisicem od 40+10 ili ko zna skim za isto tako puno love.
To je ta bahatost, nas bajernovaca, ispade Sanchez prosjek koji je za rotacije u Bayernu. Ispast ce da je precjenjen a ne uzimajuci u kontekst da je to novi ugovor, da plate rastu svaki mjesec, da je to igrac na najvise poena u engleskoj, da je na vrhuncu. Ne kazem da ga Bayern ne moze dovesti ali ako ne dovede onda ima onaj ko moze I hoce a mi cemo se zadovoljit Perisicem od 40+10 ili ko zna skim za isto tako puno love.
- Centre forward
- Kontakt:
Mi smo za Milera odbili 100 miliona. Da se mene pita odbio bih i 200. Ne postoji igrač za kojeg bih ga mijenj'o, ozbiljan sam. Ima tu nešto više. Razloga je hiljadu. On je nešto k'o Zvezdina zvezda, u tom kontekstu. Bayern je jedini veliki klub kojeg novac nije potpuno preuzeo, bar ne još uvijek. Međutim, i tome će skoro kraj pa će se možda i žalit' za nečim normalnim. Pojačanja će bit', nije valjda da mislite da će se naši predat' i da neće bit' aktivni na tržištu. Samo se to malo odlaže, pa nas sve skupa nervira.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
A zašto se mi uopšte zezamo s tim skupim igračima?
Nije zar da u dortmundu nema ništa za probrat
Onaj mrkica je dobar...
Nije zar da u dortmundu nema ništa za probrat

Onaj mrkica je dobar...

like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- anelbavarac
- Kontakt:
Cuj 5-6 igraca bolji od Alexisa
Samo Lewa,i Robben, su bolji od cileanca, dok ovaj drugi jos malo nece to biti, s obzirom na njegove godine.
Siguran sam da ni ovaj sto pise ove nebuloze, ne vjeruje i to,

Samo Lewa,i Robben, su bolji od cileanca, dok ovaj drugi jos malo nece to biti, s obzirom na njegove godine.
Siguran sam da ni ovaj sto pise ove nebuloze, ne vjeruje i to,

Spominju se igrači, spominju se trofeji, spominju se transferi, spominju se pare, no kada se pogleda koliko nam je ostalo igrača od te fazone 2013-te godine za naredni sezonu, to baš zanimljivo izgleda

Baš se izmijenilo puno toga za 4 godine

Baš se izmijenilo puno toga za 4 godine

Sent from my Philips Smart TV.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Znaš da se inače slažemo u velikoj većini slučajeva ali ovaj put moram reći da nam se mišljenja drastično razlikuju. Zabiti ove sezone 24 gola uz 10 asistencija ipak nije malo pogotovo u ligi kao Premiership koja je fizički izuzetno zahtjevna i jedna od najjačih liga svijeta.effe_sa je napisao/la:Samo treba biti jasno, s njim mi dobivamo igrača u širini (više u širini), nego što dobivamo igrača koji je puno ili opšte bolji od igrača koje već imamo...
On bi bio pojačanje, ne za širinu nego kao onomad Ribery 2007. ili Robben 2009. godine. Zvonilo bi europskim velikanima dobrih tjedan dana jer bi svi znali da smo doveli apsolutnu klasu. I njega jednostavno moramo dovesti pod svaku cijenu. Zašto pod svaku cijenu? Pa prosto jer boljih a dostupnijih riješenja nemamo, barem po meni. Želimo li i dalje biti izuzetno konkurentni u ligi prvaka ovaj igrač je pod muss.
Već sam ovo rekao ali ponovit ću to još jednom: zamislimo da smo imali protiv Reala Sancheza u prvih 11 i da ga je svaku utakmicu zamijenio Ribery a ne u našem slučaju Costa Riberya. Slažemo se svi da bi ova prva opcija bila strašna i da bi nam možda donijela prolaz protiv Reala?
A i ne samo to, Ribery je pao fizički i ne može više držati tempo svih 90. minuta koji je potreban na ovoj razini stoga je vrijeme da on preseli na klupu a da nam Sanchez bude lijevo krilo. Alexis Sanchez ima sve da zamijeni Riberya.
Ok, znam da bi odšteta bila drastična i plaća apsurdno velika. Ali, želimo li ispratiti ovu generaciju: Neuer, Hummels, Boateng, Martinez, Vidal, Muller, Lewa sa još jednim trofejom lige prvaka onda je nužno da dovedemo Alexisa Sancheza ili nekoga slične kvalitete.
Znaš da se inače ne slažemo u velikoj većini slučajeva ali ovaj put moram reći da nam se mišljenja drastično ne razlikuju.Stefan Effenberg je napisao/la: Znaš da se inače slažemo u velikoj većini slučajeva ali ovaj put moram reći da nam se mišljenja drastično razlikuju.
Pa vi ovdje spuštate Alexisa ko da se radi o Brandtu. Ribac je umro, počnite prihvatati to. On više ne može biti jedan od glavnih igrača Bayerna. Na stranu to što ga svi volimo, niko godine nije prevario.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ribery ima 34 godine, Sanchez ima 28, u decembru će napuniti 29 i ovdje pojedini tvrde da je Sanchez isprdio svoje i da mu ne treba dati platu dobru, a da Ribery još može gurat i da treba imat sadašnju platu

- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Konačno.sljivo je napisao/la:Znaš da se inače ne slažemo u velikoj većini slučajeva ali ovaj put moram reći da nam se mišljenja drastično ne razlikuju.Stefan Effenberg je napisao/la: Znaš da se inače slažemo u velikoj većini slučajeva ali ovaj put moram reći da nam se mišljenja drastično razlikuju.

Nema puno filozofije, želimo li ponovno izbacivati Španjolce u ligi prvaka, igrači kao što je Alexis Sanchez su nam potrebni kao suho zlato.
Kaze Bild nasi bi prodali Costu za 40, Sanchesa za 35, a spominje se i posudba, a Ulricha za 3 milke. Uz to da smo doveli Suleta za 20, a Rudy dzabanija, po tim procjenama bi bili u plusu nekih 50 milki. To znaci da bi mozda krenuli po Verrattija svim silama uz Sancheza il neko top krilo
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
@effenberg. Naravno. Svaki trener može biti nadmudren od drugog ali jak individualac neće nikad od slabijeg i uvijek će biti prevaga kako individualno tako i kao kotačić u sistemu. Iako je to nama ispod radara prolazilo Pep je uvijek govorio, džaba meni ova sva filozofija ako nemam igrače, igrači su sve, igrači su najbitniji odnosno njihova kvaliteta. Trenerskim radom, filozofijom i sistemom se može puno, puno više od suhog individualizma, ali on je toliko jak koliko je najslabiji igrač a da ne govorimo ako ih imaš više. To Bayern ne smije dozvoliti, ako je moguće, to da razni pokušaji, talenti budu većina ili nosioci igre.
Čuj riberi umro a koliko jučer bio najbolji pojedinac u onih 70 min. protiv reala.
On i sa 40 je bolji od čileanca.
Ako taj dođe, dobrodošao. Ali, ako ostane pri tim suludim potraživanjima, onda se okrenuti nekom drugom.
Osim toga, vrijeme je da i koman dobije pravu šansu.
Što se mene tiče, probati veratija ili onog malca iz juventusa.
Ako taj dođe, dobrodošao. Ali, ako ostane pri tim suludim potraživanjima, onda se okrenuti nekom drugom.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Ribery se drugu utakmicu prvo poluvrijeme nije vidio, priznali mi to ili ne. Očito je tempirao formu i dao najbolje u tih 25 minuta drugog poluvremena i zato je tu trenerova krivica jer ga je mijenjao a ovaj taman digao nivo igre i bio odličan. Ali prvo poluvrijeme se nije vidio i to je ono što govorim, nema više snage za svih 90. minuta i zato je vrijeme da lagano preseli na klupu iduće sezone.sekerbay je napisao/la:Čuj riberi umro a koliko jučer bio najbolji pojedinac u onih 70 min. protiv reala.
Ne kužim, dobrodošao a Ribery bolji...

Navedi nekog drugog a da je u sličnom cjenovnom i kvalitativnom rangu...
Ribery je u Madridu došao sebi tek u drugom poluvremenu. Ja gledam utakmicu i oko 30te minute ga prikazuje u krupnom kadru, frajer disati nije mogao. Morao sam se plesnuti tri puta da i ja dođem sebi.sekerbay je napisao/la:Čuj riberi umro a koliko jučer bio najbolji pojedinac u onih 70 min. protiv reala.
Naši napadi u toj utakmici su išli preko Robbena. Pogledaj još jednom pa ćeš vidjeti.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa dobro momčiluci, ako već kažete da je riberi nadošo u drugom pv, onda to znači da ima snage za nekih 70-ak min.
Čileanac je dobrodošao da bude riberijeva zamjena tj. da ulazi s klupe, igra manje tekme, kao i onda kad je ribi povrijeđen.
Šta je sa komanom?
Čileanac je dobrodošao da bude riberijeva zamjena tj. da ulazi s klupe, igra manje tekme, kao i onda kad je ribi povrijeđen.
Šta je sa komanom?
Alexis je trenutno bolji igrac od Riberya. Ne kazem da je ukupno bolji nego je Alexis jednostavno u primeu a Ribac na zalasku karijere. Ribery bi bio taj koji bi ulazio poslije 70te.
Ne možeš reći da ima snage za 70min ako je od tih 70 odigrao dobro samo ovih 25.
Neka Comana, Costa odlazi svakako.
Ne možeš reći da ima snage za 70min ako je od tih 70 odigrao dobro samo ovih 25.
Neka Comana, Costa odlazi svakako.
Meni nije.
Osim aleksisa, bilo bi fino uplatiti onu dječicu iz Monaka ili onog frika iz rome.
Hazard je također tata.
I da, može se promijeniti sistem pa igrati više kroz sredinu. Dovedeš onog malca iz dortmunda i onog mrkicu iz lajpciga.
Osim aleksisa, bilo bi fino uplatiti onu dječicu iz Monaka ili onog frika iz rome.
Hazard je također tata.
I da, može se promijeniti sistem pa igrati više kroz sredinu. Dovedeš onog malca iz dortmunda i onog mrkicu iz lajpciga.
Ne možemo dovesti ovog panja iz Arsenala a hoćemo Hazarda ili Monakovu djecu koju Monako cijeni po 70mil 
Temelj Bayernove igre je igra preko krila.

Temelj Bayernove igre je igra preko krila.
Temelj zbog roberija. Ako se ne nađu adekvatne zamjene, temelj se mora mijenjati.
Čuj po 70 Mil.
Ništa onda, dortmunde hir vi kom
Čuj po 70 Mil.

Ništa onda, dortmunde hir vi kom

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.