Iskreno, slabo sam ga vidio, dok uživo ne naletim na jedan ne bi bih komentirasao.Idemoplavi je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Tako je, maximalno podrška.
Samo paziti šta podržavamo, nije svaka odluka dobra bez obzira Ko je povukao potez. Dobro izvagati valja li za Želju pa objektivno bez emocija iznositi mišljenje.
Ako je fronta onda je Željina fronta, nema druge!
To je to!!! Samo Željina fronta i idemo!!! Mora i nas sunce jednom ogrijati!¨
Nego ne znam jesi li se izjasnio, kakav je tebi ovaj novi dres barem ono sto se moglo vidjeti?
Vidiš da možemo fino, ne treba se klati ako se npr ne volimo jer nekada možda jedan govori pravu stvar a drugi ga zaskače samo jer je tenzija, reda radi.
Konkretno, ti sada pišeš o našoj djeci a ja pišem o tome godina par. Bio sam ubjeđivan da to nije put i da nema rezultata sa djecom tj trpit če rezultati. Vidi ne prebacujem tebi ništa lično nego o mišljenjima pričam.
Ne može se ubaciti 6_7 dječaka, mogu tri, četiri sa par ovih već promovisanih. Polako raditi sa njima, imati strpljenja i znanja da od njih napravimo igrače na koje ćemo biti ponosni i na kraju koji če donijeti profit klubu.
Nema drugog puta, trenutno. Ružno je reći moramo eto recimo više, trebali bi.