FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Moramo podhitno pojačati ekipu pogledajte reala kako se osvajaju titule.Prošlo je onno vrijeme kad je svako mogao osvajati, sad ko više uloži i osvojit će.Ne znam što ne bi pokušali dovesti Jamesa imamo dobra iskustva sa igračima koji su došli iz reala.Mora se dovesti kvalitetan desni bek ne moze to mladi Kimih držati sam kroz sezonu čitavu nema teorije.
joj hamo vidi mu glave
Hajmo malo o kadru:
- dovesti sportskog direktora - staviti domara ali samo da postoji ova funkcija.
- dovesti pomoćnog trenera - na ovom se radi, Sagnol.
- Golman - Neuer, Urlich - ako ima imalo soli u glavi ići će, a i stavljen je na transfer listu (očekuje se 3 mil. za njega) - dovesti drugog golmana u slučaju da Urlich napusti.
- Desni bek - Kimmich - žao mi je ovog momka što mora biti dio eksperimenta i što napušta svoju prirodnu poziciju. Rafinja bekap i Rudy po potrebi. Desna strana nam je u rangu prosječnog bundesligaša.
- Lijevi bek - Alaba starter, oko Bernata postoje špekulacije da ide (10 mil transfer). Dovesti nekoga ako ode. Ova strana je ok.
- Centralna odbrana. Hummels starter. Javi, Sule i Boa se bore za drugo mjesto. Ukoliko se bude igrao isti sistem Javi će opet igrati štopera iako bi svi voljeli da se vrati na DM. Ovaj dio terena je ok.
- Sredina. Thiago, Vidal, Sanches, Rudy. Kad se pogleda ovo je smijeh. SMIJEH. Sanches vjerovatno ide (stavljen je na listu). Ova pozicija nema bekap igrača. Znači ovdje je potreban igrač, dva. Za najveće domete neka klasa a za BL ne mora. 8-ca ili AMF ako će Thiago igrati 6-icu i DLM ako će Thiago igrati naprijed. Thiago i Vidal starteri, ostalo se ne zna.
- Krila. - Costa na transfer listi. Robbery pred penzijom. I ostaje Coman. Hodanje po žici što se tiče ove pozicije. Sanchez ako hoćemo šta ozbiljno ako ne onda može i Gnabry, Perišić. Robben starter, drugo krilo Costa/Ribery ili novi igrač.
- Napad. Lewa starter, Muller po potrebi. Potreban bekap napadač.
- dovesti sportskog direktora - staviti domara ali samo da postoji ova funkcija.
- dovesti pomoćnog trenera - na ovom se radi, Sagnol.
- Golman - Neuer, Urlich - ako ima imalo soli u glavi ići će, a i stavljen je na transfer listu (očekuje se 3 mil. za njega) - dovesti drugog golmana u slučaju da Urlich napusti.
- Desni bek - Kimmich - žao mi je ovog momka što mora biti dio eksperimenta i što napušta svoju prirodnu poziciju. Rafinja bekap i Rudy po potrebi. Desna strana nam je u rangu prosječnog bundesligaša.
- Lijevi bek - Alaba starter, oko Bernata postoje špekulacije da ide (10 mil transfer). Dovesti nekoga ako ode. Ova strana je ok.
- Centralna odbrana. Hummels starter. Javi, Sule i Boa se bore za drugo mjesto. Ukoliko se bude igrao isti sistem Javi će opet igrati štopera iako bi svi voljeli da se vrati na DM. Ovaj dio terena je ok.
- Sredina. Thiago, Vidal, Sanches, Rudy. Kad se pogleda ovo je smijeh. SMIJEH. Sanches vjerovatno ide (stavljen je na listu). Ova pozicija nema bekap igrača. Znači ovdje je potreban igrač, dva. Za najveće domete neka klasa a za BL ne mora. 8-ca ili AMF ako će Thiago igrati 6-icu i DLM ako će Thiago igrati naprijed. Thiago i Vidal starteri, ostalo se ne zna.
- Krila. - Costa na transfer listi. Robbery pred penzijom. I ostaje Coman. Hodanje po žici što se tiče ove pozicije. Sanchez ako hoćemo šta ozbiljno ako ne onda može i Gnabry, Perišić. Robben starter, drugo krilo Costa/Ribery ili novi igrač.
- Napad. Lewa starter, Muller po potrebi. Potreban bekap napadač.
Brate ja bi prije svega volio vidjeti da neki igraci odu prije svih mislim na costu koji ocigledno nema taj bavarski gen i nikako da se uklopi u ovu ekipu brnat isto tako jednostavno pored alabe nemkze ni igrati dovoljno da pokaze nesto a sigurno se na njemu moze i zaraditi
Izgleda da bi kao zamjena za costu mogao doci max meyer iz schalkea bar tako pise bild odbio novi ugovor od schalkea i kao mi smo najbise zainteresovani cak mislim da i ne bi bilo lose da nam on dodje ako nista zbog sirine u ekipi a i jos je mlad i mogao bi napredovati dosta
Izgleda da bi kao zamjena za costu mogao doci max meyer iz schalkea bar tako pise bild odbio novi ugovor od schalkea i kao mi smo najbise zainteresovani cak mislim da i ne bi bilo lose da nam on dodje ako nista zbog sirine u ekipi a i jos je mlad i mogao bi napredovati dosta
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Bayern bi sa dovođenjem Sanchesa, Jamesa Rodrigueza i vraćanjem Martineza u sredinu već dobio značajan upgrade.
cuj 50 miliona za Perisica
, de uzmite i izvrsite kolektivni harakiri 
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Goretzka će izgleda doći iduće godine za džaba. Naši nisu htjeli da daju 20 mil koliko košta sa jednom godinom ugovora.
Šljivo, karlo je rekao da će martinez u sredinu.
Pa da, meyer iz salketa
fino, fino.
Da riberi odigra 10, max. 15 utakmica protiv najjačih protivnika, bayern opet može napasti "klempu"
Pa da, meyer iz salketa
Da riberi odigra 10, max. 15 utakmica protiv najjačih protivnika, bayern opet može napasti "klempu"
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Sa ovim kadrom trenutno 1/4 nam je opet mjera, 1/2 ako bude nafake. Englezi ulijeću klizeći, Barsa će ozbiljno raditi na vraćanju, Real ne treba spominjati, Juve će vjerujem još više zapeti da ode do finala, Atletiko ista ekipa, PSG će biti puno pametniji.... Biće gadna sezona.
Ne treba podcjenjivati. Mi smo bili među glavnim favoritima i samo su nas sudijske greške izbacile.
Recimo poluvrijeme koje pomenu lega efenberg.
U njemu je budući osvajač izgledao kao prosječni bligaš.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
+ nema Arsenala pa moramo i osminu zapeti.
Najbolje da zavrsimo treci u grupi i idemo u LE trpati Arsenal opet
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Bit cemo i naredne sezone medju glavnim favoritima, jer smo konacno upali u drustvo teskasa.sekerbay je napisao/la:Ne treba podcjenjivati. Mi smo bili među glavnim favoritima i samo su nas sudijske greške izbacile.
Bayern ako zeli pratiti Reala, svake sezone bi trebao dovoditi barem jednog WC igraca. Ovaj put nek to bude Sanchez.
Nije Bayern nista losiji od Kraljeva. Jednostavno pehovi sa povredama i losa arbitraza nas unazadi, prije nego sto pruzimo svoj maksimum.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Svi neutralni kazu da je Bayern trebao proci Reala, a poslije toga je nebitno sad.
Nije to sad toliko lose. Ali, nema vise Lahma desno, Bastija/Kroosa/Xabija u sredini, krila su 'ostarila' - i to je jedino zabrinjavajuce. Kad se sjetim povreda Robberyja, pa igranja sa Costom i Müllerom na krilima
Kad smo kod krila, Bayern mora imati krila koja igraju sa jacom nogom na suprotnoj strani, kao sto Robbery igra. Ovi pravolinijski igraci tipa Costa ne sjedaju nikako. Zato ocekujem Comana lijevo next sezone, sa Riberyjem. I volio bi Mahreza desno, sa Robbenom
Thiago ce valjda zamijeniti pomenute u sredini, a Kimmich ce morati puno raditi da nauci igrati beka. Naravno da nece nikad biti Lahm, cisto jer fizicki nisu bas slicni, ali nek' uci mali
Nije to sad toliko lose. Ali, nema vise Lahma desno, Bastija/Kroosa/Xabija u sredini, krila su 'ostarila' - i to je jedino zabrinjavajuce. Kad se sjetim povreda Robberyja, pa igranja sa Costom i Müllerom na krilima
Kad smo kod krila, Bayern mora imati krila koja igraju sa jacom nogom na suprotnoj strani, kao sto Robbery igra. Ovi pravolinijski igraci tipa Costa ne sjedaju nikako. Zato ocekujem Comana lijevo next sezone, sa Riberyjem. I volio bi Mahreza desno, sa Robbenom
Thiago ce valjda zamijeniti pomenute u sredini, a Kimmich ce morati puno raditi da nauci igrati beka. Naravno da nece nikad biti Lahm, cisto jer fizicki nisu bas slicni, ali nek' uci mali
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
schickeria
- Kontakt:
puno napadate kimmicha međutim valja se sjetit da je odigrao sjajan euro na toj poziciji ,ako se sjetimo nije ni lahm odmah u njegovim godinama bio top klasa nego je postepeno napredovao, zato mi je drago sto je dosao sagnol koji mu moze pomoci da se izgradi na toj poziciji
Sto se tice zamjenskog vratara vjerujem da ce tu doci rene adler ,njegov agent je vec bio par puta u munchenu i vjerujem da je tu dosta toga dogovoreno
Nemojte podcjenjivai kadar ,mi imamo super igrace koji se mogu nositi sa svima ,kada dode odlucujuca faza sezone onda nijanse odlucuju i na to je tesko djelovati ,nasa je velika greska sto nismo imali back-up napadaca i to je po meni najveca zamjerka upravi
Ako cemo igrati 4-2-3-1 onda imamo u sredini terena sasvim dobro popunjenu sredinu terena sa thiagom i vidalom na sesticama i mullerom ispred njih ,sanchez i rudy su tu zamjene i to je sasvim dovoljno s obzirom da i kimmich i martinez mogu uletiti ako bude nekakvih izvanrednih situacija
Top krilnim igracem mi bi napravili ogromnu stvar i nekakav world class mora doci ,dogodine umjesto riberia dolazi brant
Sto se tice zamjenskog vratara vjerujem da ce tu doci rene adler ,njegov agent je vec bio par puta u munchenu i vjerujem da je tu dosta toga dogovoreno
Nemojte podcjenjivai kadar ,mi imamo super igrace koji se mogu nositi sa svima ,kada dode odlucujuca faza sezone onda nijanse odlucuju i na to je tesko djelovati ,nasa je velika greska sto nismo imali back-up napadaca i to je po meni najveca zamjerka upravi
Ako cemo igrati 4-2-3-1 onda imamo u sredini terena sasvim dobro popunjenu sredinu terena sa thiagom i vidalom na sesticama i mullerom ispred njih ,sanchez i rudy su tu zamjene i to je sasvim dovoljno s obzirom da i kimmich i martinez mogu uletiti ako bude nekakvih izvanrednih situacija
Top krilnim igracem mi bi napravili ogromnu stvar i nekakav world class mora doci ,dogodine umjesto riberia dolazi brant
Zamjena za Lewu treba da bude onako baš solidna, ali ne dovoljno dobra da ugrozi njegovo mjesto, recimo Raffael iz BMG bi bio odličan lik, koji se ne bi bunio da sjedi na klupi u Bayernu, ipak su mu 32. godine, a može uvijek uletit kad zatreba.
Vrlo zanimljivo s tim da je tu i Martinez kao osmi(takav mu i broj na leđima), nije bio na slikanju, došao mjesec kasnije.dr.adnan je napisao/la:Spominju se igrači, spominju se trofeji, spominju se transferi, spominju se pare, no kada se pogleda koliko nam je ostalo igrača od te fazone 2013-te godine za naredni sezonu, to baš zanimljivo izgleda![]()
Baš se izmijenilo puno toga za 4 godine
Mnogo promjena, ko bi rekao.
Inače ovi što pominju Reala i postavljaju standard nama blage nemaju. Mi smo potukli Reala, dokazali da smo jači, te je Real ovo osvojio uz najveću krađu u historiju LP, možda i fudbala, to ne smijemo nikad zaboraviti, nikad!
Što se tiče pojačanja ne mora taj Alexis ni doći, ne smije imati veću platu od Noje, Humelsa, Robena, Martineza, Milera, Leve...,
dakle recimo da je 12 mil nešto što mu treba dati i 40 mil na konto Arsenala.
Bayern ne mora nikog molit', oni treba da se mole da ih Bayern zovne, te pristanu za manje od onog što bi dobivali u tvorevinama koje čine da vrsni igrači izgledaju smiješno.
Dakle ako su njemu pare na prvom mjestu onda on i nije karakter za nas te ga ne treba ni plaćati.
Nama trebaju karakterni ljudi ala Martinez, Humels, Nojo koji su samo u Bayu željeli, iako su neki i više nudili.
Sanchesa treba prodati dok još nije koju odigrao za Portugal, da izbjegnemo tih dodatnih 5 mil.
A ići po Veratija i tako to, mislim da bi to bilo najpoštenije i najbolje.
Mediji seru iz dana u dan, sad odjednom se ukljucili u borbu za Lukakua, jos kontaktirali Lyon za Tolissoa
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
schickeria
- Kontakt:
Ljudi ne budite romanticari ,da smo mi u toj poziciji mi bi dosli igrat radi ljubavi ,igraci kao sanchez gledaju svoj najbolji interes i nema tu emocija
Price kako igraci koji ne zele srcem doci u taj i taj klub je demagogija predsjednika raznih klubova koji se zele iskupiti ili dodvoriti navijačima
Price kako igraci koji ne zele srcem doci u taj i taj klub je demagogija predsjednika raznih klubova koji se zele iskupiti ili dodvoriti navijačima
Jel stvarno prodajete Sancheza? Zasto?
Isto pitanje za Costu? Ako se dobro sjecam bio je dobar na pocetku sezone. Kasnije nisam pratio kada je prvak vec bio rijesen.
Isto pitanje za Costu? Ako se dobro sjecam bio je dobar na pocetku sezone. Kasnije nisam pratio kada je prvak vec bio rijesen.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
100% vi na svom radnom mjestu radite iz ljubavi, plata manje-više. Ja ne bih igrao prioritetno iz ljubavi i smatram da nije normalan ko to tako gleda, bilo da je igrač bilo to uprava i mislim da je sva priča oko ljubavi dodvoravanje navijačima i hrana istim jer oni i imaju samo ljubav prema klubu, igraču (kojim kupuju rekvizite ili gledaju tekme čijim parama igrači i imaju 15 mil platu).
Costa. Sistem i stil igre koja se igra ovdje nije za njega. Igrom puno bi mu više odgovarala Engleska od recimo španaca i Bayerna.
Sanchesa, z -> s. Nije se prilagodio. Ova sredina nije za njega plus što i struka nema živce za mlađe. Da ne pretjeram ali on je još dijete, bukvalno, i Bayern i bavarska je prevelik zalogaj za njega.Rooney88 je napisao/la:Jel stvarno prodajete Sancheza? Zasto?
Costa. Sistem i stil igre koja se igra ovdje nije za njega. Igrom puno bi mu više odgovarala Engleska od recimo španaca i Bayerna.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.