Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ovog ako Juve dovede ne bih više nijednu tekmu pogledao dok je tu. Nadam se da nisu budale, koliko Juve drži do porodice nenormalno bi bilo da onda ovog čimpanzu potpišu.
Ostani tamo gdje ti je to normalno.
Ostani tamo gdje ti je to normalno.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Tako je. Samo straight likove dovoditi, to je jako bitno.
I da je bijelac, naravno.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Koja hrpa macho tipova na forumu i jos rasista.
Pogledaj ti taj nivo razmišljanjaSonVolt je napisao/la:Tako je. Samo straight likove dovoditi, to je jako bitno.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
I da ima muško dijete.Bez toga ništa.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 05 jun 2017, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.
stvarno ne znam jel ovo istina, il je sprdancija, u svakom slucaju, puca mi neka stvar
neka svako bude ono sto zeli i neka svako radi ono sto zeli, sve dok to ne nanosi zlo drugim ljudima
protiv gay populacije nemam nista, imaju moju podrsku, pa i ja volim lezbejke :ljepota:
neka svako bude ono sto zeli i neka svako radi ono sto zeli, sve dok to ne nanosi zlo drugim ljudima
protiv gay populacije nemam nista, imaju moju podrsku, pa i ja volim lezbejke :ljepota:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Boli me briga sta je u seksualnom zivotu, fudbal je biznis. Ako ima karakter, a sta mi znamo kakav je covjek i osoba i jel ima ili nema karakter i ako je dobar za biznis onda ga svakako kupiti. Momak zna igrati fudbal, veliki je talenat, samo treba uprava da vidi jel on karkteran i sta zamislja da napravi od svoje karijere i sta mu je zelja u karijeri. Ako zeli da postane velicina i osvaja trofeje i sve bi dao za to onda tu nema dvojbe, iskesiraj 40 miliona.
Mislim na ovu dvojicu gore jeboga tiSonVolt je napisao/la:Mislio sam da je sarkazam očigledan
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
my badLillard je napisao/la:Mislim na ovu dvojicu gore jeboga tiSonVolt je napisao/la:Mislio sam da je sarkazam očigledan
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- Romagnoli13
- Kontakt:
Protiv gay bolesnika imaš arsenal bejzbol palica, nemoj zavaravati pošten svijet.Chinaglia je napisao/la:stvarno ne znam jel ovo istina, il je sprdancija, u svakom slucaju, puca mi neka stvar
protiv gay populacije nemam nista, imaju moju podrsku, pa i ja volim lezbejke
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Hocemo onda morati i patrica da dovodimo ako dodje balde?
Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
#ALLEGRIOUT
- tuzlak1987
- Kontakt:
JuventinoVero je napisao/la:Hocemo onda morati i patrica da dovodimo ako dodje balde?
Prekinuti ce, a kupiti cemo mu onda kakvog momka za 50 miliona.
- Romagnoli13
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:JuventinoVero je napisao/la:Hocemo onda morati i patrica da dovodimo ako dodje balde?
Prekinuti ce, a kupiti cemo mu onda kakvog momka za 50 miliona.

Ne treba mu bolji.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ako je istina da je Milan stavio ultimatum Donarumi: ili Milan ili blento,onda veliki respekt za klub,treba stati u kraj tim majmunima,a to je jedan od načina.
ISto sam razmišljao da bih volio da Juventus uradi u vezi Keana.
ISto sam razmišljao da bih volio da Juventus uradi u vezi Keana.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne samo da su stavili ultimatum već ne žele da rade nikako više sa tim debelim oportunistom.Već grade poslovnu saradnju sa drugim super agentom, koji je daleko normalniji i manje pohlepan.A izgleda da su i Gigio i njegova porodica spremni prihvatiti ono što Milan nudi, a samo je Raiola između konačnog dogovora.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Unistiti ce Raiola njih sve, najveca steta sto ce Donarumu da odvede van Italije, taj treba braniti u Milanu do kraja karijere, a ne da ide na otok negdje u pm.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Najgore što je Gigio potpisao neki robovlasnički ugovor sa debelim i onda je poprilično nemoćan.Ali jedan takav generacijski talenat uopšte nema potrebe za agentom, tu funkciju formalno može obavljati i njegov otac.Jer i bez agenta može birati klub u kojem želi igrati.
Agenti su zlo danasnjeg fudbala, posebno Raiola i onaj portugalski supak.
Ma ovaj debeli je bez presedana.
Ne vjerujem da taj ugovor sa Raiolom može toliko kočiti Donarumu da ga sad ne može prekinuti/platiti njegov dio i zapravo pokazati u kojem smjeru treba to ići. klub je svetinja, normalno, igrač je svetinja, normalno. Agent može biti samo q.od ovce ,al et.
Ne vjerujem da taj ugovor sa Raiolom može toliko kočiti Donarumu da ga sad ne može prekinuti/platiti njegov dio i zapravo pokazati u kojem smjeru treba to ići. klub je svetinja, normalno, igrač je svetinja, normalno. Agent može biti samo q.od ovce ,al et.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.