Inter uvijek proda one igrace koji valjaju..
Ode Coutinho, ode Kovacic, ode Perisic.. a Nagatomo ce docekat penziju u Interu.
Bolje da su rijesili Brozovica za 20-25 i jos dodali jednog igraca i eto tih 30 mil.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Verratti' agent: "#Inter will soon make their mark on the transfer market."
GdS - The current roster will be reduced a lot because Inter will only have Serie A to worry about, meaning one game per week.
GdS - Inter will have 13 forwards next year (8 currently plus the return of Jovetic, Caprari, Longo, Manaj and Puscas). Clearly too many.
Luciano bi mogao ostaviti Jovetića radi njegove formacije sa lažnom devetkom, a mislim da je to JoJina najbolja pozicija.SiamoNoi je napisao/la:GdS - Inter will have 13 forwards next year (8 currently plus the return of Jovetic, Caprari, Longo, Manaj and Puscas). Clearly too many.
Ovo je jer smo spriječili Barcu da igra finale u MadriduSiamoNoi je napisao/la:
Od kada je ovo?
Valja imati plan B i sa tom formacijom, a i Jojo kao vice-Icardi nebi bilo loše rješenje za ovu sezonu gdje se LP mora uhvatiti. Pinamonti je jos zelen za tu ulogu. Cifra od 10mil sto bi se dobila od njegove prodaje je mizerna i ne može dovest ni priblizno kvalitetnu zamjenu. Ja se nadam da će Eder biti prodan za nekih 10-12mil jer mu je vec 31.god i ovo je mozda zadnji mercato gdje se za njeg mogu uzeti solidne pare. Jojo je pokazao i ovoj polusezoni u Sevilli da uz pravog trenera i sistem koji mu odgovara moze donijeti dosta dobrog klubu.SiamoNoi je napisao/la:Mislim da Jovetić ima najmanje šanse ostat.I kakva lažna devetka kad imaš Icardija?
Yep, tamo negdje 2011.-e godine kad mu je bilo 18-19god.Puma je napisao/la:Je li ono Casemiro nekad kao bio na pragu prelaska kod nas ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.