Moderator/ica: GracanicaAA
Anamneko je napisao/la:velez je institucija za slobodu uskoro united hahaha.O zelji da i ne pricamo.
Sad ce Vojvoda dovest svoje srbijance koji su **** i najavit ih kao pojacanja..joksimovic je napisao/la:Darko Vojvodic
Aferim predsjednice.I vi napokon shvatili,da je domace naajbolje.
Ja ne znam trenera koji od nicega napravi cudo,a to je Vojvoda,a posebno sto mu se niko nece moci petljati u sastavljanje ekipe,jer to ce onda biti kraj
Ma sigurno ce nahajcati ekipu sa igracima. Jbg sigurno ce biti najplaceniji igraci u cvajtari. Vjerovatno ce se desiti i neko zvucno ime. Azmir zna kako treba ako hoce u PL.staragarda je napisao/la:Sloga ce najvjerojatnije biti preozbiljan kandidat za PL...bit će dobrih pojacanja i iskusnih igrača
Znas ono kad te bije glas da si sa parama.....zovu igraci i menadjercici samiProbisvjet je napisao/la:Ma sigurno ce nahajcati ekipu sa igracima. Jbg sigurno ce biti najplaceniji igraci u cvajtari.staragarda je napisao/la:Sloga ce najvjerojatnije biti preozbiljan kandidat za PL...bit će dobrih pojacanja i iskusnih igrača
Ja nigdje nisam napisao da je srbin il bosanac, nego da dovodi svoje srbijance tj. svoje igrace.. Zivi bili pa vidjeli..Iraola je napisao/la:Vojvoda nije srbin nego bosanac, otac mu je pravoslavac a majka muslimanka i ne dovodi samo srbijance već prave igrače s kojima ulazi u PL i već se uštelio, on je pravi trener za to i pun pogodak Sloge kojoj želim svu sreću i ulazak u PL sljedeće godine.
Znas ti sve,u pm....nek' je Travnik moralna vertikala...i STA si se koji **** zakacio za ovaj mali klubcic,jbt....imas bruku klubova i utakmica u ovoj Miki maus ligi pa sto njih ne komentarises....popusti malo, jbtSamoTravnik je napisao/la:Ja nigdje nisam napisao da je srbin il bosanac, nego da dovodi svoje srbijance tj. svoje igrace.. Zivi bili pa vidjeli..Iraola je napisao/la:Vojvoda nije srbin nego bosanac, otac mu je pravoslavac a majka muslimanka i ne dovodi samo srbijance već prave igrače s kojima ulazi u PL i već se uštelio, on je pravi trener za to i pun pogodak Sloge kojoj želim svu sreću i ulazak u PL sljedeće godine.
Slogu smatram def jednim od kandidata, iako je Basic bolji trener bio od ovoga.. iz prostog razloga sto je i Basic majsotr za stimanje a uz Husiceve pare to je dobitna kombinacija.. Ovaj glumi neku moralnu vertikalu a ona mu bas i nece pomoci da udje u PL..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.