BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
PiazzaGrande
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 10 jun 2017, 15:07, ukupno mijenjano 1 put.
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Ko voli BiH taj želi uspjeh za sve naše predstavnike.Sad,druga je stvar što nam je liga slaba,koja je ne znam,35 ili 36 u Evropi.Sačekajmo imena protivnika pa ćemo vidjeti ko šta može.Najteže je Zrinjskom,Željo,Sarajevo i Široki bi trebali do 2.pretkola LE,a onda ovisi o protivnicima.Da bar jedan klub pređe u 3.pretkolo bio bi uspjeh za ligu,a dva to bi već bio delirij 
Re: RE: Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
Ja im zelim vece plate i humanije uvjete. Pozdrav s jadranaEvolve je napisao/la:Čestitam na iskrenosti.Alipasino je napisao/la:Zeljo i pitari 2 krug ,Hercogovci ispadanje u prvom stim da mozda komsije SA koseva udzu i u 3 krug,realno jedino oni i mogu mozda nesto vise a to je 3 krug,ostalo nazalost prvi i drugi krug stim sto za ova dva kluba iz Hercegovine mi je sasvim svejedno cak sta vise volio BI da dozive katastrofu.Iskren.
Ja Vama želim prolaz u skupine. Iskren.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
iga nam je 38. u europi. a prijete Albanci opasno da nas prestignu a mi možemo samo da padamonellic07 je napisao/la:Ko voli BiH taj želi uspjeh za sve naše predstavnike.Sad,druga je stvar što nam je liga slaba,koja je ne znam,35 ili 36 u Evropi.Sačekajmo imena protivnika pa ćemo vidjeti ko šta može.Najteže je Zrinjskom,Željo,Sarajevo i Široki bi trebali do 2.pretkola LE,a onda ovisi o protivnicima.Da bar jedan klub pređe u 3.pretkolo bio bi uspjeh za ligu,a dva to bi već bio delirij
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Skenderbeg je vec usao prosle godine u grupne faze, vjerovatno ce nas i prestici ove godine ako vec nisu.Bistrik je napisao/la:iga nam je 38. u europi. a prijete Albanci opasno da nas prestignu a mi možemo samo da padamonellic07 je napisao/la:Ko voli BiH taj želi uspjeh za sve naše predstavnike.Sad,druga je stvar što nam je liga slaba,koja je ne znam,35 ili 36 u Evropi.Sačekajmo imena protivnika pa ćemo vidjeti ko šta može.Najteže je Zrinjskom,Željo,Sarajevo i Široki bi trebali do 2.pretkola LE,a onda ovisi o protivnicima.Da bar jedan klub pređe u 3.pretkolo bio bi uspjeh za ligu,a dva to bi već bio delirij
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sarajevo sa Koševa može otići samo svojom voljom ili da se stadion sruši sam od sebe.Eisenbahner1921 je napisao/la:Komsije se suosjecaju sa njima.FoSte95 je napisao/la:Zrinja ima veliki hendikep jer nema svoj stadion, u svakoj su tekmi gosti......
Bert je kompletirao listu po kojoj Široki nije nositelj.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Albanija je vec ispred nas. Mi smo 39., oni 37. od ukupno 55 liga.MortemHz je napisao/la:Skenderbeg je vec usao prosle godine u grupne faze, vjerovatno ce nas i prestici ove godine ako vec nisu.Bistrik je napisao/la:iga nam je 38. u europi. a prijete Albanci opasno da nas prestignu a mi možemo samo da padamonellic07 je napisao/la:Ko voli BiH taj želi uspjeh za sve naše predstavnike.Sad,druga je stvar što nam je liga slaba,koja je ne znam,35 ili 36 u Evropi.Sačekajmo imena protivnika pa ćemo vidjeti ko šta može.Najteže je Zrinjskom,Željo,Sarajevo i Široki bi trebali do 2.pretkola LE,a onda ovisi o protivnicima.Da bar jedan klub pređe u 3.pretkolo bio bi uspjeh za ligu,a dva to bi već bio delirij
Skenderbeg je jos uvijek pod istragom od strane UEFA zbog moguceg namjestanja dodatnih utakmica iako su vec prosle sezone bili kaznjeni za taj prekrsaj i zbog toga odsustvovali iz evropskih takmicenja. UEFA je saopstila da postoje jake indicije da su dvije utakmice Lige Prvaka i dvije utakmice Lige Evrope u kojima je ucestvovao Skenderbeg bile namjestene ali nije dala informacije o kojim je utakmicama rijec. I uz to je Skenderbeg nakon sest uzastopnih titula napokon skinut sa trona te je sampion Albanije ove sezone Kukesi.
Ovu sam gledao i čak mislim da sam na EL temi nakon par minuta napisao da će ih Sporting natrpati... bukvalno su ih puštali i kad su skontali da ovi iz Sportinga ne umiju, napravili su dva penala za par minuta...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Najbolje vam je Širokobriježani da izvučete Zvezdu, a Zrinja da izvuče Partizan. Navučete Grobare i Delije da naprave incident i eto vas u idućem pretkolu.
Široki će još biti nositelj u drugom pretkolu (ne znam za treće), dok će Zrinja obezbijediti minimalno play-off EL
Široki će još biti nositelj u drugom pretkolu (ne znam za treće), dok će Zrinja obezbijediti minimalno play-off EL
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Neka....ja sam vise za mirna rjesenja[emoji4] [emoji23] [emoji23]Raonffa je napisao/la:Najbolje vam je Širokobriježani da izvučete Zvezdu, a Zrinja da izvuče Partizan. Navučete Grobare i Delije da naprave incident i eto vas u idućem pretkolu.
EKONNP
Znaš ti kako tamo bude kad Crvena Zvezda i Partizan prođu
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Cilj opravdava sredstvoskripar96 je napisao/la:Neka....ja sam vise za mirna rjesenja[emoji4] [emoji23] [emoji23]Raonffa je napisao/la:Najbolje vam je Širokobriježani da izvučete Zvezdu, a Zrinja da izvuče Partizan. Navučete Grobare i Delije da naprave incident i eto vas u idućem pretkolu.
@mikel
Ma ne trebaš ništa praviti, oni bi to svakako sve demolirali, pogotovo Delije i Grobari iz BiH
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
ima koad nas gorih od gore navedenih s tim da bi dosli torcida i bbb....Raonffa je napisao/la:Cilj opravdava sredstvoskripar96 je napisao/la:Neka....ja sam vise za mirna rjesenja[emoji4] [emoji23] [emoji23]Raonffa je napisao/la:Najbolje vam je Širokobriježani da izvučete Zvezdu, a Zrinja da izvuče Partizan. Navučete Grobare i Delije da naprave incident i eto vas u idućem pretkolu.
Široki će još biti nositelj u drugom pretkolu (ne znam za treće), dok će Zrinja obezbijediti minimalno play-off EL![]()
@mikel
Ma ne trebaš ništa praviti, oni bi to svakako sve demolirali, pogotovo Delije i Grobari iz BiH
.
Nemojte nam molim vas prizeljkivat Zvezdu i slicne. To bi izaslo na gore nego ovo u kupu
Sent from my Picasso using Tapatalk
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
Ma ne mora značiti, sjećaš se utakmice Zrinjski-Partizan i šta se sve dešavalo.mikel48 je napisao/la: ima koad nas gorih od gore navedenih s tim da bi dosli torcida i bbb....
losa organiziranost policije itd previse navijaca njihovih bilo vise od dozvoljenog...Raonffa je napisao/la:Ma ne mora značiti, sjećaš se utakmice Zrinjski-Partizan i šta se sve dešavalo.mikel48 je napisao/la: ima koad nas gorih od gore navedenih s tim da bi dosli torcida i bbb....
.
Pa ja, i sve to opet može desiti ako se sastanete sa njima, i ne da se može desiti nego bi se desilo sigurno. Al' bi vjerovatno vi kao i Zrinjski tada, prošli u naredno pretkolo.mikel48 je napisao/la:losa organiziranost policije itd previse navijaca njihovih bilo vise od dozvoljenog...Raonffa je napisao/la:Ma ne mora značiti, sjećaš se utakmice Zrinjski-Partizan i šta se sve dešavalo.mikel48 je napisao/la: ima koad nas gorih od gore navedenih s tim da bi dosli torcida i bbb....
Ne bi to valjalo da se desi, al' gledajući samo kroz prizmu prolaza dalje, to vam je najlakši put
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Što se mene tiče sretno svima u evropskim utakmicama! Bitan je koeficijent. Da je nekako do 30. lige po koeficijentu stići veliki bi napredak bio. VOLIM TE BOSNO! 
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Sto se tice utakmica nasih klubova u evropi, ja licno navijam za sve nase predstavnike ma odakle oni dolazili. Neko ce reci ovi u Mostaru i Sirokom ne vole BiH, ma boli me racku za tim, sve dok pored njih u zagradi stoji skracenica moje drzave ja cu navijatinza njih, jer sa svojim pobjedama bodovi idu na konto naseg saveza a ne u Srbiju ili Hrvatsku. Realno zadnje dvije godine smo u qrcu, jedino vrijedni pomena su rezultati nas i kona sa Grbavice, a realno jedino ta dva kluba mogu proci vise od dva kola u evropi. Al opet sretno svima!!!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.