AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
I dalje se spominje Tolisso. Stidno se povezuje s Milanom.
Teško da to mogu izvesti ali kakav bi to bio potez i upgrade u odnosu na prošlu sezonu.
Tolisso---Biglia---Kessie
Teško da to mogu izvesti ali kakav bi to bio potez i upgrade u odnosu na prošlu sezonu.
Tolisso---Biglia---Kessie
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
vala krila su najmanji proritet kad uporedis ostatak ekipe 
daleko od toga da ne bih volio da dodje neko vrhunsko krilo al' nije sad da je o glavu zapelo, suso i bonaventura su za nase uslove ok igraci.... jedino treba neki dobar back up igrac ili cak dva jer trenutno nemas nijednog u rosteru.
ne moze brate sve za jedan merkato, ima zima, ima onaj ljetni pa opet zimski i tako u krug, ima se kad slozit dobra ekipa
daleko od toga da ne bih volio da dodje neko vrhunsko krilo al' nije sad da je o glavu zapelo, suso i bonaventura su za nase uslove ok igraci.... jedino treba neki dobar back up igrac ili cak dva jer trenutno nemas nijednog u rosteru.
ne moze brate sve za jedan merkato, ima zima, ima onaj ljetni pa opet zimski i tako u krug, ima se kad slozit dobra ekipa
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma jesu oni ok, al sta kad se jedan, ne daj Bože, povrijedi? Ako zelimo LP ne mozemo igrati 4-3-3 sa dva krila u rosteru.
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
- muha milanez
- Kontakt:
Ima Niang i Ocampos 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
pa to je druga stvar, slazem se da trebaju dva igraca za klupe 
i to ne ocampos koji odigra jos gore kad ga ubacis u igru nego neko ko ce momentalno donijeti kvalitetu i moci okrenuti utakmicu, al' to ce sad biti belaj naci za male pare.
ja bih ovu amebu ostavio ako ne dodje nijedna ponuda blizu 20 miliona, neka ga vec tu jer moze na oba krila igrati
i to ne ocampos koji odigra jos gore kad ga ubacis u igru nego neko ko ce momentalno donijeti kvalitetu i moci okrenuti utakmicu, al' to ce sad biti belaj naci za male pare.
ja bih ovu amebu ostavio ako ne dodje nijedna ponuda blizu 20 miliona, neka ga vec tu jer moze na oba krila igrati
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Anwar El Ghazi? I on je na Mendezovom spisku, a nekad se i dovodio u vezu sa nama.
- nextterrain
- Kontakt:
Ima onaj Ghezzal iz Lyona, istiće mu ugovor na kraju sezone, dobar je za klupe 
Mogli bi se Niang i Keita dobro slagati, voli francuska zvijer muške crte lice, vidjeli ste mu "mladu"
A i zbog popularnih "Marco Unico" i njihovog transparenta bi valjalo dovesti Keitu
Ne znam da li je istinita ta priča, uglavnom se mislilo da je taj transparent na San Siru ustvari sjećanje na Van Bastena, međutim vlasnici tog transparenta Marco i Nico su rekli da su to njihova imena, i da su njih dvojica gejevi
I od tad meni nije dobro kad vidim taj trans na San Siru

A i zbog popularnih "Marco Unico" i njihovog transparenta bi valjalo dovesti Keitu
I od tad meni nije dobro kad vidim taj trans na San Siru

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Čitam Kolasìnac u Arsenalu ima 7,5 mil platu, znači Aubemeyangu mogu komotno ponuditi 15 mil bez problema ili nekom drugom igraču .
- Romagnoli13
- Kontakt:
Čitam sad na MN-u o načinu na koji duo Milana pregovara sa igračima i agentima.Kažu da se sve odvija direktno i u detalje se pred igrača i agenta iznosi plan i projekat koji Milan ima.I zbog toga pregovori najčešće uspješno završe, jer očito da agent i igrač dobiju svojevrsnu garanciju da će Milan vrlo brzo postati konkurentan, i da se radi na tome da se što prije klub vrati u sami evropski i svijetski vrh. Također navodi se da u slučaju negodovanja i omišljanja agenta ili igrača, pregovori se ne nastavljaju, jer Milan želi samo igrače koji će biti potpuno svijesni gdje dolaze i da potpuno budu svijesni ozbiljnosti projekta.
Naravno da će svaki budući transfer koji se završi olakšati pregovore pred kraj merkata.Jer kad si recimo već doveo 5-6 kvalitetnih igrača, i onaj 7. igrač sa kojim se pregovara već ima čvrst dokaz šta zaista Milan planira.
Naravno da će svaki budući transfer koji se završi olakšati pregovore pred kraj merkata.Jer kad si recimo već doveo 5-6 kvalitetnih igrača, i onaj 7. igrač sa kojim se pregovara već ima čvrst dokaz šta zaista Milan planira.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- nextterrain
- Kontakt:
Ne mogu vjerovat kako i šta rade, kao ose zuje po Europi, Fassone je išao u Njemačku dogovorio Rodrigueza i pričao sa Aubom i Borussijom. Biglia se završava za par sati i u idućih par sati se sastaju sa predsjednikom Torina Cairom diskusija je naravno Belotti.
Kako su samo sposobni i 90 % pojačanja će proći pripreme s timom i zaista prvo od odbrane i sredine koja najviše škripi rade, pa tek onda ostalo
Kako su samo sposobni i 90 % pojačanja će proći pripreme s timom i zaista prvo od odbrane i sredine koja najviše škripi rade, pa tek onda ostalo
- Romagnoli13
- Kontakt:
Da su Galliani i Berlusconi prethodnih godina radili 50% kao ovaj duo zadnjih 6-7 mjeseci, Milan bi sad imao barem dva skudeta više pa možda i jednu LP-a.Ali tek sad se vidi razlika između ozbiljnih ljudi, odnosno onih koji imaju viziju, i onih koji su ostali 90im godinamap rošlog vijeka.nextterrain je napisao/la:Ne mogu vjerovat kako i šta rade, kao ose zuje po Europi, Fassone je išao u Njemačku dogovorio Rodrigueza i pričao sa Aubom i Borussijom. Biglia se završava za par sati i u idućih par sati se sastaju sa predsjednikom Torina Cairom diskusija je naravno Belotti.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Čekamo ih već godinu, dvije, koliko se samo puta klub "prodao" i koliko je puta ta prodaja odgođena do nekog novog datuma...
Uglavnom, zaslužili smo svaki milion utrošen na bilo koje od ovih pojačanja, sa obzirom kakve smo sve botove gledali zadnjih godina u dresu Milana
Uglavnom, zaslužili smo svaki milion utrošen na bilo koje od ovih pojačanja, sa obzirom kakve smo sve botove gledali zadnjih godina u dresu Milana
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ako zaista u toku ove sedmice rijese Bigliu, Rodrigueza i Contia onda slobodno možemo reći da je 80% ekipe složeno i prije početka mercata
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Poslije kise sunce dodje,jednom mora sve da prodje
- Romagnoli13
- Kontakt:
Rodriguez danas dolazi u Milano, sutra inshallah će obaviti ljekarski pregled i potpisati ugovor sa Milanom.Next stop Biglia i Conti. 
Koji je qurac ovim Kinezima, pola ekipe dovedoše, prelazni rok počeo prije 5 dana 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zato što Milan treba potpunu rekonstrukciju a vremena i nema puno.Minimalno 7 igrača Milanu treba ovo ljeto i to samo za prvih 11.A plan je da sve igrače dovedu do početka priprema (5.juli) kako bi to Montella mogao uigrati. A nije ni ništa čudno jer za ovo se teren priprema već 7 mjeseci otprilike. Fassone i Mirabelli su u tom periodu obišli pola Evrope i razgovarali sa mnogim igračima, agentima i klubovima.Dex je napisao/la:Koji je qurac ovim Kinezima, pola ekipe dovedoše, prelazni rok počeo prije 5 dana
pa pametni ljudi, nema vise cekanja avgusta nego se citava ekipa rijesava pred pocetak priprema, svi ovi igraci ce imati oko 2 mjeseca da se upoznaju i uigraju tako da nece biti nikakvih tehnickih problema kad krene sezona.
biglia za 25 miliona uzimajuci u obzir njegove godine i ugovor je previse ali yebaji ga, nema milan sad vremena za kalkulisanje.
znaci jos conti (neka ga sto prije rijese da ga inter ne ugrabi), veznjak, napadac i bog te veselio.
biglia za 25 miliona uzimajuci u obzir njegove godine i ugovor je previse ali yebaji ga, nema milan sad vremena za kalkulisanje.
znaci jos conti (neka ga sto prije rijese da ga inter ne ugrabi), veznjak, napadac i bog te veselio.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Zar nije bilo govora 22 mil za Bigliu? Al halal bilo još 3, ima se može se 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.