FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Odlicno igramo. Dosta je polovnjaka u prvom timu. Idemo muda pokazati i djecu istrpiti. Imat cemo visestruku korist.
Saric je dosao iz Zenice u Zelju na pocetku ove sezone... kakav pogodak struke....
Ima ova generacija potencijala samo to treba iskoristiti.
Bravooooo djeco nasa [emoji122] [emoji122]
Bravooooo djeco nasa [emoji122] [emoji122]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Bravo momci, odlična utakmica naših igrača.
Prije svega se vidi da nisu fizički i trkački inferiorni u odnosu na jedan Dinamo, naprotiv.
Prije svega se vidi da nisu fizički i trkački inferiorni u odnosu na jedan Dinamo, naprotiv.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Ovo sto sam do sada pogledao , u ove dvije utakmice, dakle Zvezda, Split, i ova sada, fizički je Željo aposlutno konkurentan i to treba da raduje. radi se sa djecom , i na fizičkoj spremi.
Jedno je sigurno, stvaramo najbolje golmane u državi.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- Neandertalac
- Kontakt:
- Idemoplavi
- Kontakt:
Jel i ove Dogan selektiroNeandertalac je napisao/la:Ko se izdvaja od ovih mladića?
Šarić broj 10
1921
Muftić, Šarić, Mujić, Aljić i možda Panjeta radi dobre fizičke konstitucije za svoj uzrast
Panjeta uopste ne izgleda kao da ima 16. Najrazvijeniji je od sviju na terenu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Neandertalac
- Kontakt:
Svaka čast Tici što ga je doveo.Idemoplavi je napisao/la:Jel i ove Dogan selektiroNeandertalac je napisao/la:Ko se izdvaja od ovih mladića?![]()
![]()
![]()
Šarić broj 10
Malo poštovanja prema Doganu, stalno ti se omakne. Pljuc, pljuc, pljuc...
Hvala BracoMuftić, Šarić, Mujić, Aljić i možda Panjeta
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Idemoplavi
- Kontakt:
Neandertalac je napisao/la:Svaka čast Tici što ga je doveo.Idemoplavi je napisao/la:Jel i ove Dogan selektiroNeandertalac je napisao/la:Ko se izdvaja od ovih mladića?![]()
![]()
![]()
Šarić broj 10
Malo poštovanja prema Doganu, stalno ti se omakne. Pljuc, pljuc, pljuc...
A malo se šalim, nego da malo pomjerimo te dogme da su oni prije bili svemirci a ovi rinaka.
1921
- Neandertalac
- Kontakt:
Super ti je šala. Grohotom se smijem.Idemoplavi je napisao/la:
A malo se šalim, nego da malo pomjerimo te dogme da su oni prije bili svemirci a ovi rinaka.
A kad je došao Šarić, gdje ga Tica nađe? Ukratko.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Mislim da je Šarić doveden iz Zenice, u Čeliku bio u mlađim kategorijama i Kovačević ovaj stoper iz Slavije je isto došao. Inače reperezentativci su u svojim uzrastima.
Šarić je igrao za školu fudbala Tempo Sport u Zenici i odatle su ga naši doveli, a Kovačević je došao iz Slavije kao što kolega iznad reče, a malo prije Kovačevića doveden je i Srđan Mitrić iz Slavije.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ja sam malo gledao, napadali smo i onda primimo prvi go 2 na 5. Ono što sam vidio, fino se trči bez lopte i dosta dobra kombinatorika.
Čestitke za našu djecu.
Čestitke za našu djecu.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trojicu momaka iz Zenice je doveo Bakir Serbo...Zilic(stoper,standardan u kadetskoj reprezentaciji),Saric i Spahic. Spahica je nedavno neko odveo u Njemacku.Neandertalac je napisao/la:Super ti je šala. Grohotom se smijem.Idemoplavi je napisao/la:
Veoma su dobri, problem je odbrana odnosno baš te neke kontre gdje vrlo lagano ispadaju pogotovo kada se protivnici ubacuju u prostor. Al' to opet nije boljka samo naših momaka, većina tih mlađih kadeta ima takav problem sa branjenjem.
U principu je u kadetskoj konkurenciji najvažnije biti fizički spreman, znati igrati lopte (individualno napraviti nešto), i imati solidnu kombinatoriku. Koliko si dobar ofanzivno toliko ćeš daleko dogurati, a odbrana je svakako klimava u tim godinama, što je i razumljivo.
U principu je u kadetskoj konkurenciji najvažnije biti fizički spreman, znati igrati lopte (individualno napraviti nešto), i imati solidnu kombinatoriku. Koliko si dobar ofanzivno toliko ćeš daleko dogurati, a odbrana je svakako klimava u tim godinama, što je i razumljivo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Neandertalac
- Kontakt:
U Essen ako sam dobro upućen.FKZ1921 je napisao/la:Trojicu momaka iz Zenice je doveo Bakir Serbo...Zilic(stoper,standardan u kadetskoj reprezentaciji),Saric i Spahic. Spahica je nedavno neko odveo u Njemacku.Neandertalac je napisao/la:Super ti je šala. Grohotom se smijem.Idemoplavi je napisao/la:
Znam većinu tih stvari nego mi simpatično čitati šta se sve piše pa postavim pitanje ovim "upucenijim". Nevjerojatno kako smo napredovali za godinu dana, razlika prije i poslije nebo i zemlja.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: boki86, bvsic, doncarlo, kosuljaplava i 22 gosta.