Zavrsen vec, cestitam.FrancescoTotti je napisao/la:Ne bacaj bombe...Eisenbahner1921 je napisao/la:Anketa nije potrebna. Ide kod komsija.klasik je napisao/la:Ajmo anketa na temi, gdje ce zavrsit Ordagic Amer
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Medikament
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Mi vjerujemo samo sms-ovima.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Može li još koji od vas da uleti i potvrdi,da budemo 100% sigurni
Smiješni ste Allaha mi....
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Odlican igrac. Svaka cast.FrancescoTotti je napisao/la:Ne bacaj bombe...Eisenbahner1921 je napisao/la:Anketa nije potrebna. Ide kod komsija.klasik je napisao/la:Ajmo anketa na temi, gdje ce zavrsit Ordagic Amer
Životni saputnik! 1921
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Malo je rec, djeca jbt.Ado76 je napisao/la:Može li još koji od vas da uleti i potvrdi,da budemo 100% sigurni![]()
![]()
![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Furka ko za Zahirovića i kao oni ga uzeli nama ispred nosaFrancescoTotti je napisao/la:Malo je rec, djeca jbt.Ado76 je napisao/la:Može li još koji od vas da uleti i potvrdi,da budemo 100% sigurni![]()
![]()
![]()
Svi u napad jedan je Hase!!
Prenosi li neko ovih Kristalnih 11
Je li ovaj Miloš Vidović onaj što "nije više htio čekati Valensiju,i njihovo prenemaganje,hoću-neću,pa presjekao i potpisao za Olimpic"? 
Sjećam se da nam je to nekad bila opasna zajebancija na forumu?

Sjećam se da nam je to nekad bila opasna zajebancija na forumu?
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Savez sabotirao svečanost Sindikata fudbalera
U sali hotela Hills na Ilidži koja je bila ispunjena skoro do posljednjeg mjesta, proglašeni su najbolji fudbaleri BiH u prošloj sezoni, a među njima su bili i reprezentativci BiH Edin Džeko, Miroslav Stevanović, Haris Duljević, te golman Kenan Pirić.
No, niti jedan od njih nije primio svoju nagradu, iako su iz Saveza i iz stručnog štaba organizatorima bili obećali da će reprezentativci dobiti dozvolu da prisustvuju uručenju nagrada.
Zašto su čelni ljudi Saveza odlučili sabotirati ovakvu jednu svečanost, nikome od prisutnih nije bilo jasno. Naravno, zabrana je adresirana na selektora BiH Mehmeda Baždarevića, koji je također bio obećao da će prisustvovati svečanosti, no jasno je da je odluku o nepojavljivanju reprezentativaca donio vrh Saveza iz samo njima znanih razloga.
Treba spomenuti da je nekoliko dana ranije i NSBiH organizirao sličnu manifestaciju na kojoj su nagrade podijeljene po principu “svakome po nešto”, i najvjerovatnije se radi o pokušaju da se minimizira bilo kakva slična manifestacija, makar ona bila organizovana i od strane udruženje koje štiti prava nogometaša u BiH.No, organizatori su poručili kako nemaju namjeru odustati, niti od svoje permanentne zadaće,a to je zaštita prava fudbalera, niti od organizacije sličnih manifestacija koje su u ostalim zemljama podržane i od strane nacionalnih saveza.
Kapiten nogometne reprezentacije Edin Džeko video linkom zahvalio se na dodijeljenoj nagradi i podržao rad Sindikata fudbalera u BiH, koji je za kratko vrijeme napravio odličan posao i stekao povjerenje svih nogometaša u BiH. U ime našeg kapitena nagradu za najboljeg bh. nogometaša prošle sezone primio je njegov otac Midhat Džeko.
- prisonbreak
- Kontakt:
Sezona nije ni pocela a putnici u nizi rang se znaju. Celik je na izdisaju radi vladajuce politike, a kako vidim u Vitrzu nemaju nikakvi ambicija.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Ko je iz Federacije usao?
- tuzlak1987
- Kontakt:
BoracShadows je napisao/la:Ko je iz Federacije usao?
To ce samo ohrabriti one koji se planiraju boriti za opstanak da u sezonu udju prilicno oslabljeni, jer ce racunati da ovi ispadaju. Tko ispasta? Liga ispasta. Nadam se da necemo gledati 3-4 davljenika, ova dva bi bila previse, mada se nadam da ce se situacija srediti u oba kluba.prisonbreak je napisao/la:Sezona nije ni pocela a putnici u nizi rang se znaju. Celik je na izdisaju radi vladajuce politike, a kako vidim u Vitrzu nemaju nikakvi ambicija.
Ajdeeetuzlak1987 je napisao/la:BoracShadows je napisao/la:Ko je iz Federacije usao?
Gosk znaci.
Kažu Mirza Varesanovic novi trener MDK. Po meni dobar izbor. Ima li ko više info?
Fino pojačanje Borca 
Izgleda i Mladen Vesenilovic u Borac.
Izgleda da nekad nije lose ni ispasti
Dobra se ekipa pravi dole.
Izgleda da nekad nije lose ni ispasti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- 7aprildomemoj
Red je da klub iz srpske kvote bude prvak a logično je da to bude Boracmiky_hz je napisao/la:Izgleda i Mladen Vesenilovic u Borac.
Izgleda da nekad nije lose ni ispastiDobra se ekipa pravi dole.
Majorizirani su pretjerali ove godine tako da poste iduću sezonu
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
- Evolve
- Kontakt:
Šta se konkretno dešava sa Čelikom ?
Dokada se mora taj kleti reprogram potpisat ?
Jel to samo do Fude što nešto zavlači pa neda obećano ?
NK Široki Brijeg
- prisonbreak
- Kontakt:
Konkretno se desava, Kasumovic zeli svoje ljude u Celiku, NGG neda, tj. necemo popustiti da se opet politika mjesa u Celik. Pa vjerovatno u skorje vrijeme se mora rjesiti reprogram.Evolve je napisao/la:Šta se konkretno dešava sa Čelikom ?
Tacno je da Fudo zavlaci i neda obecano, jednostavno velika ubleha od covjeka
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.