SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

mercurial
Kontakt:

Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post Postao/la mercurial » 06 jun 2017, 15:23

Sjecam se tog Muhe protiv nas. Izgledo je ko najbolji golman na svijetu, a protiv Grcke napravi ovakvo nesto.

S obzirom da svi grcki veznjaci igraju u domacem prvenstvu gdje igra i Cimirot mislim da bi se mogla pruziti prilika Cimiju da starta. Poznaje ih, ima najvise iskustva protiv njih, zna njihove mogucnosti, a i bolji je od vecine, te mislim da uopce ne bi bio los kad bi startao. Dodatna prednost je dobar sut izvana, gdje ce se cesto nuditi prilika nasim igracima da ''potegnu'', ako ovi budu igrali bunkericu.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 06 jun 2017, 15:46

Prestanimo vise sa tim gubitnickim mentalitetom i razmisljanjem. Bolji smo od Grcke i moramo jih dobiti! Sve osim pobjede bi bilo veliko cudo. Uzmimo u obzir njihove veznjake koji vecina nastupaju u njihovom domacem prvenstvu kao i nas Cimirot. Cimirot je u rangu sa njima ako nije i za nijansu bolji, a kod nas nema mjesta u prvih 11. Napad Mitroglou protiv Dzeke, prvi 16 golova u Portugalskoj ligi, drugi prvi strijelac Serie A sa 29 golova! Begovic je klasa za njihovog golmana. Jedino u cemu su u prednosti od nas je stoperski par, ali daleko da su to neki stubovi odbrane, Manolas je takodje sklon glupim potezima.

Tako, da igrace psihicki spremiti za ovu utakmicu i pobjeda nesmije doci u pitanje!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 06 jun 2017, 16:23

Zoranah i Milićević na odmoru u SAD-u Blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, u posljednje vrijeme je rijetko u Srbiji, a dane uglavnom provodi kod vjerenika Danijela Milićevića u Belgiji. Par je nedavno odlučio da poslovne obaveze ostavi po strani i otputuje na odmor u Ameriku.

– Zorana i Danijel su nasmijani došli na aerodrom i zaista izgledaju zaljubljeno. Nosili su iste rančeve, samo u različitim bojama, pa su mnogi komentarisali da se njih dvoje u svemu slažu. Par se čekirao na šalteru za biznis-klasu, a zatim je otišao u avion, koji je deset sati letio do Njujorka. Nije poznato koliko će golupčići uživati na odmoru, ali sudeći po njihovim osmesima, jedva su čekali da stignu u Ameriku, navodi Blic.

Milićević je zbog povrede otlazao nastup za reprezentaciju na utakmici protiv Grčke koja je na programu u srijedu u petak.
Ma ja, ma ja, ma ja. :kafa:

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 06 jun 2017, 16:26

Pa zar ne moze ostati da bodri reprezentaciju kao sto to radi Krunic?

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 06 jun 2017, 16:29

Ma bezveze, frajer svako okupljanje povrijedjen, ali svakoo. Ne treba ga Mesa vise ni zvati. Ima momaka koji bi izginuli na terenu samo da dobiju taj poziv. Iduci put njegov poziv za Milosevica i zdravo, pa nek se ovaj slika po NY.

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 06 jun 2017, 16:34

Milicevic i nije neki gubitak, ima dosta boljih igraca od njega. A turist reprezentativci nam ne trebaju. Nema smisla ni zvati ove koji su povrijedeni. Oni ne mogu doprinijeti niciJem.
Zadnja izmjena: JackTheStripper, dana/u 06 jun 2017, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 06 jun 2017, 16:39

Kakvo je stanje sa Pjanicem ?
- Zeljeznicar -

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 06 jun 2017, 16:56

Pa dobro, čovjek povrijeđen i otišao na odmor, ne vidim šta je tu problem. Jel' mora biti sa reprezentativcima zajedno da bi dobio neki vaš respekt?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 06 jun 2017, 17:00

Zenzo je napisao/la:Kakvo je stanje sa Pjanicem ?
Danas radi po posebnom programu, sutra je trening na Bilinom Polju gdje ce trenirati normalno sa ostalima, i u cetvrtak zadnji trening normalno radi
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 06 jun 2017, 17:00

Zenzo je napisao/la:Kakvo je stanje sa Pjanicem ?

:kafa:

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 06 jun 2017, 17:04

Raonffa je napisao/la:Pa dobro, čovjek povrijeđen i otišao na odmor, ne vidim šta je tu problem. Jel' mora biti sa reprezentativcima zajedno da bi dobio neki vaš respekt?
Ne kazem da je nemoguce putovati i istovremeno biti povrijedjen, jer putovanje nije isto sto i igranje fudbala. Medjutim, i meni je on prilicno sumnjiv. Moguce da je svjestan da nema mjesto u prvih 11 i samim tim zeli vise slobodnog vremena da provodi u nekakvim uzivanjima. Dugo se on neckao i oko izbora reprezentacije i vjerujem da nije jedan od onih koji jedva cekaju ova reprezentativna okupljanja, pa makar i ne zaigraju. Nije se jednom desilo da propusti reprezentaciju, a onda odmah kroz nekoliko dana nadje mjesto u prvih 11 Genta. Ne mislim da je lazirao svaki put, ali ne mislim ni da mu je nesto pretjerano stalo do reprezentacije.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 06 jun 2017, 17:11

kobe24 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Pa dobro, čovjek povrijeđen i otišao na odmor, ne vidim šta je tu problem. Jel' mora biti sa reprezentativcima zajedno da bi dobio neki vaš respekt?
Ne kazem da je nemoguce putovati i istovremeno biti povrijedjen, jer putovanje nije isto sto i igranje fudbala. Medjutim, i meni je on prilicno sumnjiv. Moguce da je svjestan da nema mjesto u prvih 11 i samim tim zeli vise slobodnog vremena da provodi u nekakvim uzivanjima. Dugo se on neckao i oko izbora reprezentacije i vjerujem da nije jedan od onih koji jedva cekaju ova reprezentativna okupljanja, pa makar i ne zaigraju. Nije se jednom desilo da propusti reprezentaciju, a onda odmah kroz nekoliko dana nadje mjesto u prvih 11 Genta. Ne mislim da je lazirao svaki put, ali ne mislim ni da mu je nesto pretjerano stalo do reprezentacije.
Bio je tu protiv Estonije u septembru i protiv Grčke u novembru, a povrijeđen je bio sad u martu protiv Albanije i Gibraltara i u oktorbru protiv Kipra i Belgije. I mislim da u tom periodu kada je bio povrijeđen, nije igrao za Gent, tako da je sve to moguća teorija zavjere, kao i ona da Meša "neće" da zove Tinu u vakat.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Pivopija
Kontakt:

Re: RE: Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post Postao/la Pivopija » 06 jun 2017, 17:19

Raonffa je napisao/la:
kobe24 je napisao/la:
Bio je tu protiv Estonije u septembru i protiv Grčke u novembru, a povrijeđen je bio sad u martu protiv Albanije i Gibraltara i u oktorbru protiv Kipra i Belgije. I mislim da u tom periodu kada je bio povrijeđen, nije igrao za Gent, tako da je sve to moguća teorija zavjere, kao i ona da Meša "neće" da zove Tinu u vakat.
Prosli put kad je bio povrijedjen je dosao na okupljanje da ga pregledaju nasi doktori, tako da ne trazite problem tamo gdje ga nema.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 06 jun 2017, 17:27

Na golu će biti Asmir Begović. I to nije upitno.

Zadnju liniju sačinjavat će Ognjen Vranješ (desni bek), Ermin Bičakčić, Ervin Zukanović (stoperski dvojac) i Senad Lulić (lijevi bek). U drugoj opciji, ako Zukanović bude igrao uz lijevu aut liniju, na poziciju stopera “uskočit” će Toni Šunjić, a Lulić će biti prekomandovan bliže protivničkom golu.

U veznom redu mogli bi zaigrati Edin Cocalić, Gojko Cimirot, Miralem Pjanić i Edin Višća, dok će u vrhu napada biti Vedad Ibišević i Edin Džeko, piše Faktor
Zadnja izmjena: Esport, dana/u 06 jun 2017, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 06 jun 2017, 17:28

Esport je napisao/la:
U veznom redu mogli bi zaigrati Edin Cocalić,
Nemoj, molim te.

Raonffa
Kontakt:

Re: RE: Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post Postao/la Raonffa » 06 jun 2017, 17:31

Pivopija je napisao/la: Prosli put kad je bio povrijedjen je dosao na okupljanje da ga pregledaju nasi doktori, tako da ne trazite problem tamo gdje ga nema.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uvijek su kod nas neke teorije zavjere :)

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 06 jun 2017, 18:55

SlevinKelevra je napisao/la:
Vucevich je napisao/la: Zabiti gol u zadnjoj minuti utakmice je srecno, sta god ti mislio. Takav sut ce uci jednom u svaki deset pokusaja.
Zabiti gol u zadnjoj minuti je isto kao i zabiti u prvoj minuti.... gol je gol. S tim da imas ekipe koje puca euforija u prvoj minuti, a depresija u zadnjoj iz raznoraznih razloga. To smo recimo mi, i dosta ovih ekipa sa Balkana. Zato i izgleda da je gol na pocetku utakmice kao normala, a na kraju sreca... gluposti. Grke boli qurac i ne tangira ih sta protivnik radi na terenu, zato i jesu tu gdje jesu...
Nas i njihov uspon je poceo otprilike u isto vrijeme, tako 2003. godine. S tim da oni u tom periodu, pa sve do sada, barem po imenima nisu imali jacu ekipu od nas. Da ne spominjem WC igrace kao sto su Salihamidzic, Dzeko ili Pjanic. Samaras im najveca zvijezda ybt. A, pogledaj njih, a pogledaj nas.... Ako su toliko sretni, nek odigraju loto, izvuku zemlju iz ekonomske krize.
Euro 2004- prvaci
Euro 2008- grupa
SP 2010- grupa
Euro 2012- cetvrtfinale
SP 2014- osmina finala
Pogledaj njihove trenere u tom periodu pa onda pogledaj nase I sve ce ti se samo kasti. Mi moramo biti jaci za 30 % od njih da anuliramo stetu koju nam najcesce klupa nanosi. Kod njih na klupi sjede ljudi koji znaju sta u momcadi imaju I po tome kroje igru reprezentacije.
To je momcad koja uvijek igra isto I kad gubi I dobija. Sablona koja se rijetko kad raspada.
Znaci nije do igraca vec do saveza I njihovog izbora selektora. Bosanci su oduvjek u nogometu imali vise talenta od Grka.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 06 jun 2017, 19:17

Nikopolaidis, Karagounis, Kastouranis, Seitaridis, Basinas, Kyrgiakos, Samaras, Amanatidis, Charisteas, Giannakopoulos...to je ekipa koja nas je razbila 4-0 u Zenici 2006. godine . Sve respektabilna imena i nekoliko igraca najvise klase, a vecina tih igraca su okosnica grcke reprezentacije barem 3- 4 ciklusa.
S druge strane su stajal Hasagic, Papac, Spahic, Hrgovic, Bajic, Bajramovic, Grlic, Misimovic,Bartolovic, Silic, Skoro.
Nismo imali kvalitet, nismo ni pravog trenera ali kvalitet je bio ispodprosjecan.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 06 jun 2017, 19:29

Esport je napisao/la:Na golu će biti Asmir Begović. I to nije upitno.

Zadnju liniju sačinjavat će Ognjen Vranješ (desni bek), Ermin Bičakčić, Ervin Zukanović (stoperski dvojac) i Senad Lulić (lijevi bek). U drugoj opciji, ako Zukanović bude igrao uz lijevu aut liniju, na poziciju stopera “uskočit” će Toni Šunjić, a Lulić će biti prekomandovan bliže protivničkom golu.

U veznom redu mogli bi zaigrati Edin Cocalić, Gojko Cimirot, Miralem Pjanić i Edin Višća, dok će u vrhu napada biti Vedad Ibišević i Edin Džeko, piše Faktor
Kakvi su ovo levati, ne znam ko njih uzima kao mjerodavne :D

Čuj, ako Zukanović zaigra na lijevom beku, u tom slučaju će Šunjić igrati na njegovom mjestu, a neće igrati Cocalić kojeg su u prvoj soluciji kao stopera stavili u vezni red baš zato što bi Lulić igrao beka i što bi nam trebao jedan igrač u sredini (i to baš Cocalić? :rol: ). Ukratko, ne mogu da vjerujem kakve gluposti pišu :lol:

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 06 jun 2017, 19:41

Mume će igrati u sredni bez obzira na sve Faktore,Havaze,Sportske revije,nas forumske stručnjake..

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza i 10 gostiju.