Kaže onaj njihov dobili 150 000 € za Balića.Virtu4l je napisao/la:dva najbolja igrača će otići za nula marakaIako ljetni prijelazni rok za fudbalere počinje tek za mjesec dana, Balić je još ranije dogovorio transfer u Cluj i čekao se samo sporazumni raskid saradnje sa Sarajevom. Crnogorac je u Sarajevu imao prilično bogat honorar za bh. prilike i njegov odlazak je itekako rasteretio kasu u Titovoj 38/b.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Aha, funti.arelinho je napisao/la:Kaže onaj njihov dobili 150 000 € za Balića.Virtu4l je napisao/la:dva najbolja igrača će otići za nula marakaIako ljetni prijelazni rok za fudbalere počinje tek za mjesec dana, Balić je još ranije dogovorio transfer u Cluj i čekao se samo sporazumni raskid saradnje sa Sarajevom. Crnogorac je u Sarajevu imao prilično bogat honorar za bh. prilike i njegov odlazak je itekako rasteretio kasu u Titovoj 38/b.![]()
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- MocMahale444
Jesi vidio sta pisu o Cavsima? Kazu to se dimilo u svlacionici da ublaže bol. Cali kush, saviola LBj i j.rEvolution87 je napisao/la:
Zig-Zag crew!
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bolji od najboljihVirtu4l je napisao/la:dva najbolja igrača će otići za nula marakaIako ljetni prijelazni rok za fudbalere počinje tek za mjesec dana, Balić je još ranije dogovorio transfer u Cluj i čekao se samo sporazumni raskid saradnje sa Sarajevom. Crnogorac je u Sarajevu imao prilično bogat honorar za bh. prilike i njegov odlazak je itekako rasteretio kasu u Titovoj 38/b.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
sviunapad1010
- Kontakt:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:staragarda je napisao/la:Šaćiru svaka čast. Naklon do poda. Ja se smijem onom retardu
Volim ja sto si ti defektas opsjednut mojim pisanjem ovdje i trazenjem postova od prije godinu.....mislim,to kod tebe sigurno vuce neki psihički poremećaj....posjeti ljekara, siguran sam da ima neko medicinsko objasnjenje za to tvoje stanje....dobit ces terapiju taman da te oporavi dok ti se smijurija od kluba ne vrati u PL iduce sezone
.... ocekujem prekucavanje iduce sezone i povratak diva pa da parirate divu da koseva....sadi smilje,jazavac
Vidi bola cavija me ne smije ni citirat da mi notifikacija ne dodje
Ovo je samo dobra memorija i ismijavanje tebe kao čobana numero uno ovog foruma. Cuj samo bahato
[/quote]Penzioner ima li kakvih novosti u FK Velež Vrapčići, sta bi dao da Monica Bellucci obuče dres tvoj voljeni
Vi kupite kao i uvijek budžetskih para najviše u državi i igrate 2. ligu. Pokrij se ponjavom i
I jos plus na to mesnice i pekare. Jedva ostali u cvajti i ti nešto dispr. Živiš na forumu da te banuju dobio bi srčani i moždani odjednom. Doduše ovaj drugi ne možeš dobiti nemaš mozga. Izlapio si brato.
100000 KM vlada federacije, 125000 KM vlada HNK/Ž (12×10416.60), 10000 federalno ministarstvo obrazovanja, 30000 federalno ministarstvo raseljenih lica,pekara Tinjak,mesnica Voloder

Uzimate pare od svih Sarajeva, Zenice, Tuzle i igrate 2. ligu to da konstatujem. A jesu li bolje kifle i buhtle kod Šaćira ili Tinjka možemo diskutovati.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Opa, i Velez ima svog Šaćira za utrku...
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Kasno su se sjetili da dime, da su prije mozda bi i uzeli jednuMocMahale444 je napisao/la:Jesi vidio sta pisu o Cavsima? Kazu to se dimilo u svlacionici da ublaže bol. Cali kush, saviola LBj i j.rEvolution87 je napisao/la:![]()
Zig-Zag crew!
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Sviunapad sta je ne smiješ vise na temu prve lige koliko smo te išamarali pa ovdje zalaziš. Fino nas pratiš samo tako nastavi. Frajer traži izvještaje mjesečne i one loji su doprinjeli da se održi djeciji turnir. Pa sta su djeca trebala jest bogg te, normalno da je pekara učestvovala i djeci obezbijedila
Kakav majmun

Kakav majmun
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!
Nama će pekara dresove šitBabatunde je napisao/la:Sviunapad sta je ne smiješ vise na temu prve lige koliko smo te išamarali pa ovdje zalaziš. Fino nas pratiš samo tako nastavi. Frajer traži izvještaje mjesečne i one loji su doprinjeli da se održi djeciji turnir. Pa sta su djeca trebala jest bogg te, normalno da je pekara učestvovala i djeci obezbijedila![]()
![]()
Kakav majmun![]()
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Otimate od raseljenih lica i opet u cvajti prosjaciBabatunde je napisao/la:Sviunapad sta je ne smiješ vise na temu prve lige koliko smo te išamarali pa ovdje zalaziš. Fino nas pratiš samo tako nastavi. Frajer traži izvještaje mjesečne i one loji su doprinjeli da se održi djeciji turnir. Pa sta su djeca trebala jest bogg te, normalno da je pekara učestvovala i djeci obezbijedila![]()
![]()
Kakav majmun![]()
Sjebali ste Goražde u saradnji sa Jedinstvom i savezom da ostanete na guzove.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Pekara, zarada od prodaje zeljeza, mesnica i neki autoelektricar.
Kakvi sponzori; dostojni opstanka u drugom rangu.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
Sloboda ide njihovim putem..carapa je napisao/la:Pekara, zarada od prodaje zeljeza, mesnica i neki autoelektricar.
.
Mi prodajemo balvane, Tandir je u izlogumikel48 je napisao/la:Sloboda ide njihovim putem..carapa je napisao/la:Pekara, zarada od prodaje zeljeza, mesnica i neki autoelektricar.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Imaju i pozajmNicecarapa je napisao/la:Pekara, zarada od prodaje zeljeza, mesnica i neki autoelektricar.
Eto ti znas, jesu li ti to rekli prijatelji u školi iz 6 razredasviunapad1010 je napisao/la:Otimate od raseljenih lica i opet u cvajti prosjaciBabatunde je napisao/la:Sviunapad sta je ne smiješ vise na temu prve lige koliko smo te išamarali pa ovdje zalaziš. Fino nas pratiš samo tako nastavi. Frajer traži izvještaje mjesečne i one loji su doprinjeli da se održi djeciji turnir. Pa sta su djeca trebala jest bogg te, normalno da je pekara učestvovala i djeci obezbijedila![]()
![]()
Kakav majmun![]()
![]()
Sjebali ste Goražde u saradnji sa Jedinstvom i savezom da ostanete na guzove.
Pa kakav si ti Debil to nema nigdje
FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Lobotomija na mostarski način.
Sta reče za pekare bolasviunapad1010 je napisao/la:Lobotomija na mostarski način.
FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Kako ste ovo izganjali od federalnog ministarstva za raseljena lica 30000?
"Nermin se više neće vraćati u Sarajevo. Boji se za svoju sigurnost nakon prijetnji koje je dobio nakon utakmice protiv Širokog. Cijeli slučaj ćemo predati UEFA-i i FIFA-i ukoliko bude potrebe za to", rekao je, između ostalog, za SportSport.ba Hotić.
Šta kažu kljukuše, autobuska stanica
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Ma nisi ti glup, ma joksviunapad1010 je napisao/la:Tinjak bolji pekar jel? Nek si vala potvrdio sponzora
![]()
Kako ste ovo izganjali od federalnog ministarstva za raseljena lica 30000?
To cu ti ostavit da sutra prodiskutujes u razredu pa se javi sta ste smislili a onda cu ti reci.
Sada na spavanje.
Ali prvo crtani
FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.