Emir Spahić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Emir Spahić
- Omerbavarac
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:SRETAN RODJENDAN EMIRU,SVE NAJBOLJE U ZIVOTU
- NoName
- Kontakt:
zeka_tm87 je napisao/la:harry_90 je napisao/la:SRETAN RODJENDAN EMIRU,SVE NAJBOLJE U ZIVOTU
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
harry_90 je napisao/la:SRETAN RODJENDAN EMIRU,SVE NAJBOLJE U ZIVOTU
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Ostalo je samo ime.....
- NoName
- Kontakt:
Neno, on je sin Hrvatske, BiH mu je maćehaneno#4 je napisao/la:Sinu Bosne i Hercegovine sretan rodjendan i sve najbolje....
On je možda sin Hrvatske, ali dokazao je koja zemlja se nalazi u njegovom srcu.NoName je napisao/la:Neno, on je sin Hrvatske, BiH mu je maćehaneno#4 je napisao/la:Sinu Bosne i Hercegovine sretan rodjendan i sve najbolje....
Nek je sa srećom kapitenu !!!
- NoName
- Kontakt:
Harise, uranio, zoru prevario
Zaboravio iskljuciti mikrovalnu,prilikom suncanja ko' @CurtmanNoName je napisao/la:Naravno to je neupitno. Nepotrebno je uopšte trošiti riječi na to.
Harise, uranio, zoru prevarioIzbivao si malo? Hladio muda negdje?
Spahic?izgleda za njega vrijedi ona pjesma.Svi u napad,jedan je Spaha.Ako Keno ne bude dribl'o/
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- NoName
- Kontakt:
Joj prije par godina sam išao onom brodicom turu Tučepi - Brač - Hvar. Lijepo brate, vjetrić piri, nekakve brlje od vina oni brodari iznijeli i ja ti se zarokam tako na suncu. Kad smo se vratili ja sam po noći svijetlio, kakva kineska zastava koliko sam ja pocrvenio. Jogurt sam pretvarao u sir u roku od 17 sekundi a znam da sam na kraju sipao isti u kadu i tako ležao u njemuharishp je napisao/la:Zaboravio iskljuciti mikrovalnu,prilikom suncanja ko' @CurtmanNoName je napisao/la:Naravno to je neupitno. Nepotrebno je uopšte trošiti riječi na to.
Harise, uranio, zoru prevarioIzbivao si malo? Hladio muda negdje?
.Pa sve kefirom mazem.Nem'res zaspati da si kruh.
Spahic?izgleda za njega vrijedi ona pjesma.Svi u napad,jedan je Spaha.Ako Keno ne bude dribl'o/
Jedini savjet koga se mogu sjetiti je da uzmeš čekić i pukneš se po prstu, sigurno ćeš zaboraviti da si izgorio
Inače, o Spahi sve najbolje
-
izet fazlinovic
- Kontakt:
kao sto je svim hrvatima i srbima majka hrvatska odnosno srbija... dvostruki arsini... kritikovati subotica zato sto igra za srbiju, a hvaliti spahica zato sto igra za bih..gruezi je napisao/la:on je bosnjak i kao takvom mu je majka bosna...bosna je matica svih bosnjaka i onih u turskoj i onih u sandzaku i onih u bossni i onih u tunguziji...mnogo polupismenih na ovom forumu...
- NoName
- Kontakt:
Nemoj mi preseravat tim novotarijama, molim te. I ne ocjenjuj moju pismenost, nisi kompetentan.gruezi je napisao/la:on je bosnjak i kao takvom mu je majka bosna...bosna je matica svih bosnjaka i onih u turskoj i onih u sandzaku i onih u bossni i onih u tunguziji...mnogo polupismenih na ovom forumu...
gruezi je napisao/la:on je bosnjak i kao takvom mu je majka bosna...bosna je matica svih bosnjaka i onih u turskoj i onih u sandzaku i onih u bossni i onih u tunguziji...mnogo polupismenih na ovom forumu...
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 313, amertiger, Bajroni, Bing [Bot], boki86, Brix, CAGarfia, CHR, crvenidjavol98, denza, donniedarko, Edincapitano, Elddar, FerdinandF, Frankie, Fudo, General505, GG3, Google [Bot], guillermo, invincible1921, inzomni, kouadio, lakilone, LeCoq, LenyYoro15, linethreader, maho_sa, MiranGlasnic, MokraKifla, MostarNeretva, napapijri1987, NebeskaSila96, NEZALAGANJE, nmkdak1ng, Proximic, Pushko92, seha77, Shevko, signalidunapark, Soli, StevieG8, Sveti, thomashasler, Trifunov, Venom, Wilshere10 i 284 gosta.