AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

meskalin
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 07 jun 2017, 00:44

Romagnoli13 je napisao/la:
meskalin je napisao/la:Po meni bolje je dovesti ofanzivnog veznog, nego napadaca, ja ne znam, Baca i Lapadula mogu biti odlicni ako imas dobar vezni red, Biglia nije bas igrac koji se stvarati gol sanse za napadace, zato MORAJU dovesti ofanzivnog veznjaka !!
Bojim se prijatelju da u modernom fudbalu ne postoji takav igrač. Vrijeme klasične desetke je prošlo o tome smo već pisali.Milan treba sad jednog igrača tipa Fabregas pa i onaj Toliso bi bio dobro riješenje.Jer vjerovali vi ili ne Biglia je playmaker, ali nešto drugačija verzija.Odlična spona između odbrane i sredine, majstor kratkih dodavanja a ni long pass mu nije strani pojam.Neće taj imati 10 asistencija po sezoni.Ali će imati dosta famoznih predasistencija i plus odličan je u defanzivi.
Ne mislim ja na klasicnu 10, jer mi ne igramo tu formaciju, moralo bi biti 442 ili slicna njoj...nemoj te se zavaravati, ali Biglia je defanzivni veznjak, Montolivo je centralni veznjak, barem je to bio u Firenci i prvoj sezoni u Milanu, slazem se da treba neko poput Fabregasa, znaci bilo ko ko ima viziju u glavi i ubojit pas da to sve poveže...mislim da se strasno varate ako mislite da ce Biglia moci uz Kessia i Jacka ili iznijeti sredinu terena...da ne budem pesimista, steta bi bilo da uloze ovoliko u tim ,a ne dovedu kreativnog veznjaka.

muxa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 07 jun 2017, 01:11

U četvrtak bi trebao pasti dogovor za Contia. Svi pricamo kako nam treba jos jedan kreativac na sredini terena. Medjutim, ja mislim da bi Montela mogao promjeniti formaciju i da bi sljedeće sezone nasa primarna formacija mogla biti 3-4-3 i da bi to moglo izgledati obako:
Donaruma
Musachio - xy - Romanjoli
Conti - Kessie - Biglia - Rodriguez
Suso - xy - Bonaventura
Za ovu formaciju nam treba jos jedan stoper i rezervna krila. U slučaju prodaje Bacce onda i napadač.

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 07 jun 2017, 07:58

Slazem se i ja da bi bilo dobro jos pojacati sredinu sa kreativcem ali to vec svi prizeljkujemo odavno. Ne znam bas jesu dovoljni Kessie i Biglia? :hmmmmm:

Nego pisem post jer sam negdje naletio da Pepe ide iz Reala, 1983. je god star je ali ne bi bilo lose da dodje sezonu dvije taman, Romagnoli, Pepe, Musacchio ovako na papiru izgleda respektabilno.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 07 jun 2017, 08:41

_forzamilan_ je napisao/la:Slazem se i ja da bi bilo dobro jos pojacati sredinu sa kreativcem ali to vec svi prizeljkujemo odavno. Ne znam bas jesu dovoljni Kessie i Biglia? :hmmmmm:

Nego pisem post jer sam negdje naletio da Pepe ide iz Reala, 1983. je god star je ali ne bi bilo lose da dodje sezonu dvije taman, Romagnoli, Pepe, Musacchio ovako na papiru izgleda respektabilno.

Traži ugovor na dvije godine i preko 3 miliona za platu, ne isplati se kada će bit rezervni štoper. Još će unositi nemir ako bude na klupi. Imat ćeš Gomeza koji nije nijednom zakazao i mislim da će skupiti 20+ utakmica i nekog od dvojca Zapata/Paletta. Tako da i nije neki problem barem sad te pozicije. Kreativac, Conti, Biglia i napadač kao i rezervna krila. Ko na menadžeru sklepamo ekipu :mrgreen:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 jun 2017, 09:21

Milan could close a deal for Conti at €20-21M with Atalanta. Both parties will meet on Thursday. [@AlfredoPedulla]
tako je, samo u kost :opaopa:

ostaje conti i biglia da zvanicno dodju pa poslije se moze sa rahatlukom pratiti merkato, imat ces 2 i po mjeseca da dovedes dobrog veznjaka i napadaca pa da kompletiras ekipu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 07 jun 2017, 09:31

rope11 je napisao/la:
Milan could close a deal for Conti at €20-21M with Atalanta. Both parties will meet on Thursday. [@AlfredoPedulla]
tako je, samo u kost :opaopa:

ostaje conti i biglia da zvanicno dodju pa poslije se moze sa rahatlukom pratiti merkato, imat ces 2 i po mjeseca da dovedes dobrog veznjaka i napadaca pa da kompletiras ekipu.

Opet mislim da će se naći na 15 miliona + posudba nekog igrača :zviz:

Ako bude sve po planu odbranu su riješio minimalno za 4-5 godina :kralj:

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 07 jun 2017, 11:00

Navodno Real bi mogao Milanu ponuditi 60M za Donnarummu, i u principu oni su jedini koji su kao zainteresovani za Donnarummu u ovom trenutku.Što se mene tiče ja čak ne bi ni uzeo novac već bolje napraviti trejd Kovačić i Navas za Donnarummu.Milan bi opet imao odličnog golmana+ kompletirali bi sredinu terena sa Mateom.Tek mu je 23 godine a već pregršt iskustva ima, a i još mnogo prostora za napredak.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 07 jun 2017, 11:59

Romagnoli13 je napisao/la:Navodno Real bi mogao Milanu ponuditi 60M za Donnarummu, i u principu oni su jedini koji su kao zainteresovani za Donnarummu u ovom trenutku.Što se mene tiče ja čak ne bi ni uzeo novac već bolje napraviti trejd Kovačić i Navas za Donnarummu.Milan bi opet imao odličnog golmana+ kompletirali bi sredinu terena sa Mateom.Tek mu je 23 godine a već pregršt iskustva ima, a i još mnogo prostora za napredak.
:thumbup:

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 07 jun 2017, 12:42

Aubameyang će na kraju u PSG, što je jasan pokazatelj da su pare najvažnije( 14M po sezoni) a i da nije baš neko ko voli konkurenciju.Jer u Francuskoj će sigurno dati 35 golovo kao od šale.Ostaju Morata, za kojeg Real traži više od 60M, i Belotti, kojem je izgleda suđeno da na kraju završi u Milanu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 jun 2017, 13:02

ma nema od donarume nista, da ne povjerujes koji ljigavac od djeteta :roll:
kontas da je neko ko voli klub, ko ce biti buducnost milana i kome ces dati kapitensku traku, a on ti pokaze svoje drugo lice cim mu supak zine za parama :facepalm:

kad se sjetis koja je prije cast bila igrati za milan i koji su znali cijeniti neke druge vrijednosti, eh :nedam:
eto sad mi bas pade na pamet saravi koji je onomad prije par godina potpisivao ugovor i koji je stavio potpis na prazan papir gdje je dao slobodu galijaniju da mu upise bilo koju cifru koju ce primat, znaci nije bilo bitno koliko ce zaraditi nego je sam ostanak u milanu bio najveca satisfakcija... i onda ga uporedis sa ovom guzicom od djeteta, koji navodno voli i navija za milan od malih nogu :puke:

cak i da potpise ugovor (a potpisat ce), meni je on vec pao u ocima i samo bih gledao kome ga uvaliti za godinu-dvije jer na ovakvim beskicmenjacima se ne mozes osloniti i graditi kostur ekipe... neka mu krmak krhne klauzulu na 100 miliona i svi sretni i zadovoljni, nije on jos ni svjestan da je on taj koji ce najgore proci i iskihati.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 07 jun 2017, 13:08

Što se mene tiče Gigio može otići i ovo ljeto, odraditi neki kvalitetan trejd ili uzeti maksimum, mislim da je to 60-70M i kraj priče. Tvrdi da voli klub, da želi tu ostati cijelu karijeru.Klub mu uzvrati strašnom ponudom od 4.5M po sezoni, što je fenomenalno za igrača njegovih godina i još se radi o golmanu.Postao bi 3. najplaćeniji golman na planeti sa samo 18 godina. Također predočen mu je porojekat novog Milana, vidi šta se dešava, i vidi da će ekipa biti mnogo jača nego ove i pretprošle sezone. Ako mu sve to nije dovoljno da potpiše za klub koji toliko voli onda neka ide gdje hoće.Bolje uvjete od ovih koje Milan nudi dobiti neće da se razumijemo.Ali nije stvar u tome, već u procentu koji krmak uzima kad prodaje nekog igrača.

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 07 jun 2017, 13:17

Abua-definitivno ide u Paris a i sumnjam da je Milan uopšte i bio u nekim kombinacijama.
Morata nije zainteresovan za dolazak a i Real traži ogromne pare. Morata ne vrijedi ni tih 60 mil a sad se spominju cifre od 90 mil.
To je vrijedjanje inteligencije.
Belotti isto tako. Kakvih crnih 100 mil. Odigrao jednu dobru sezoni i ovi iz Torina bi da se obogate. 100 jbnih milona!!!

Ne znam zasto ne pokušaju sa Lacazetteom. Ako je neka razumna cijena i ako bi on bio zainteresovan.

S obzirom na sve, ne bi bilo loše da ostane Bacca kao prvi napadač.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 07 jun 2017, 13:30

Ma Gigio ostaje. Ovo su novinari napuhali pricu jer mali je zvijezda a ima tek 18 god i Raiolu za agenta.

Auba ode u PSG 14m plata hehe
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 07 jun 2017, 13:41

Za 60miliona +7-8miliona plata možeš dovesti (sem ove 2-3 što se spominju) napadaca i veznog da grme, samo.mora se pogledati malo bolje.na tržište i potražiti igrace oko.kojih nije tolika.medijska hajka dignuta a takvih sigurno ima...s druge strane zaboli.me.cosak.koliko će na.koga potrošiti samo mi je bitno da taj/ti igraci se pokazu kao dobri transferi i uklope se u zamisli trenera i pruze očekivano....Prije smo uvijek nekog brazilca znali iskopati i imali uspjeha sa njima, a sad ne znam kao da bježimo od njih i nikakvih veza nemamo...jel rodriguez prošao ljekarski i potpisao zvanicno? Idemo desni bek,vezni,krilo i napadac zadnji da dodje kao šlag na tortu

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 jun 2017, 14:20

ja bih bio sretan sa jednim kreativnim veznim i napadacem do kraja (uz logicno 2-3 back up igraca), ovo ostalo je samo bonus kojeg mogu, a i ne moraju ispuniti :mrgreen:

ma nije to nikakvo napuhavanje medija, ganjas ga od februara sa novim ugovorom, ispunis sve zahtjeve, predstavis mu novi projekat kojeg grade u milanu i go.vno malo se jos necka, iako bi neko drugi ko istinski voli i zeli ostati (kao sto je on to tvrdio) vec odavno potpisao taj usrani ugovor :roll:
glupan jedan, ne konta da raiola gleda kako izmusti sto vise para za sebe, a malog ce baciti ajkulama da se bori.

milanu stotinjak miliona, raiola tridesetak u dzep a ti se mali yebi, uvalit ce ga tamo realu ili mancesteru gdje ce samo propasti.

FORZA MILAN !

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 07 jun 2017, 14:37

Sve to stoji ali on je još uvijek klinac. To mu je olakšavajuća okolnost.
Ne mogu se isti kriteriji koristiti za nekog od 18 i nekog od 30 godina.

Ružno je što se on ne izjasni. On duguje Milanu a ne Milan njemu.
Bukvalno ga stvorili i rizikovali sa njim. Staviti šesnaestogodišnjaka na gol nije mala stvar.

Mlad je pa ga to čupa. Malo.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 07 jun 2017, 15:08

Ako ces davati preko 60m za Belotija, pa bolje onda za daleko manje pare dovedi onog iz Celtika, koji je razvalio ove sezone, manje vec barem izgubiti ako flopne, a mozes nevjerovatno profitirati ako iole dobro bude igrao ko prosle sezone.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 07 jun 2017, 15:15

Ma dovesti Silvu i Dembelea za 70ak miliona i kraj priče.Dobiješ dva izuzetno talentovana igrača koji mogu igrati i krilne napadače ako treba.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 jun 2017, 15:17

dzabe, ja sam za belotija :mrgreen:
i ostavis nianga i dovedes onog ghezala iz lyona koji se vec neko vrijeme povezuje sa milanom, ispada bolje i isplativije jer je rizik dovesti tu dvojicu nedokazanih i mladih igraca u ovu ligu.

ma da mu je i 8 godina, ako hoces ostati onda to fino izjavis i potpises ugovor bez ikakve pompe. :roll:

ako neces i ako sagledavas situaciju u drugim klubovima koji bi te mozebitno kupili (iako on MNOGO duguje milanu i ispao bi supak da sada ode), onda radis ovo sto on upravo radi.
nije on tako mali, njemu je 18 i po i nema tu previse opravdanja za ove igrice koje igra.

doduse njemu raiola puni glavu i pokusava izvuci sto vise koristi, a mali ga voli i slusa jer su kako sam shvatio porodicni prijatelji. :roll:

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 07 jun 2017, 15:21

Ma previse su i novinari stavili pritiska na Donnarumu. Sacekajmo njegovu odluku pa mu sudimo onda. Ne mozes znati voli li on ili ne voli klub na osnovu toga kada ce potpisati ugovor.
Vidimo da ima i obaveza sa reprezentacijom. Vjerovatno bi on licno odmah to potpisao sve ali ga debeli savjetuje zbog licne koristi.
Ako ne potpise,uzeti bruku para za njega i hvala na svemu i sretno.
Thiago Silva je zadnji za kim sam dusevno patio sto su ga prodali,a znali su svi da zeli ostati.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []