Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
Ti si Amire lijepo napisao da Baotic NEMOZE da brani za reprezentaciju. To, za mene, znaci da nema pravo da brani. Kontas? 

pa to su vec zakljucili ako bolje malo procitas, ako je je golman standardan u prosjecnoj ekipi i ima iskustva treba braniti, ako nije u takmicarskoj formi ne...amir je napisao/la:Citam, itekako da citam, ako golman nije medju prvih 11 a nije ni na klupi onda je taj golman TRECI golman, to je tako e jedino ako je se promijenilo pravilo( nemoze se to promijeniti), jer to je logika, mozemo mi nekoga voliti ali nemozemo ga okivati u zvijezde, u ovom smislu golmanske zvijezdecsh je napisao/la:Citaj amire ,citaj malo ......amir je napisao/la:Neko gore spomenu Zdenka Baozica, Zdenko Baotic je treci golman Sturma i NEMOZE braniti za reprezentaciju, pa ljudi dragi nemoze covijek biti u reprezentaciji a neigrati ili nebraniti u klubu, nikoga j nebi stavio u prvi sastav ako nije standardan u klubu, pa kad bi bio neznam koji igrac ili iz kojeg kluba dolazio
i gotova prica...
100% sportski i krajnje opušten potpis
Fakat u Belgiji ne vlada veliko interesovanje za ovu utakmicu. Do sada je prodano svega 8000-9000 ulaznica za Belgijske navijace.
Jel to sve ukupno do sada karata na stadionu ili 8000-9000 hiljada + onih naših što smo kupili na belgijskoj strani????Tarik14 je napisao/la:Fakat u Belgiji ne vlada veliko interesovanje za ovu utakmicu. Do sada je prodano svega 8000-9000 ulaznica za Belgijske navijace.
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
Utakmica je vec rasprodana prodane su sve karte 24 000am333 je napisao/la:Jel to sve ukupno do sada karata na stadionu ili 8000-9000 hiljada + onih naših što smo kupili na belgijskoj strani????Tarik14 je napisao/la:Fakat u Belgiji ne vlada veliko interesovanje za ovu utakmicu. Do sada je prodano svega 8000-9000 ulaznica za Belgijske navijace.
To su sad spekulacije koliko je karti kupljeno od Nasih navijaca tesko je reci sad tacno tek se moze vidjet na Stadionu.Ali kako se ovde u Belgiju prica procenuju da ce od prilike izmedju 8000-10 000 Bosanskih navijaca bit na Stadionu. U Genku se ocekuje ukupno oko 15 000 Navijaca Bosne .
Odmah pored Stadiona (100m)je organizovano Veselje za one koji nemaju Kartu gde ce bit muzika Enes Begovic ,Cormaga i verovatno Selma Bajrami i gde se moze Utakmica gledati direktno pocetak 14H.
a sto se tice interesa belgijanaca za utakmicu je normalna a kod nas je malo nenormalno ima 6 mjeseci samo se prica o ovoj utakmici gde ima to osim kod nas ??
ljudi moze li ovaj ilija sivonjic igrati za nas...jer svi ga vec bez problema spominju a rperezentativcem BiH...dobar je igrac cini mi se da je zabio isto golova kao i zec...
Bit ce svega u Genku !!!!
Ima da zatvorimo Bosni vrata za EU za narednih 50 godina hahahahahahahaahah
Sad su nam uskoro trebali dati one vizne olaksice, ali nakon ovog teferica u Genku ima da ih dobro zaostre hahahahaah
Ima da zatvorimo Bosni vrata za EU za narednih 50 godina hahahahahahahaahah
Sad su nam uskoro trebali dati one vizne olaksice, ali nakon ovog teferica u Genku ima da ih dobro zaostre hahahahaah
Ebote godinu dana pisete na forumu neke razne sastave, taktiku, formaciju i slicno, i sada kada je Ciro konacno pozvao igrace niko da napravi startnu postavu i formaciju.....

te vizne olakšice se spominju od 1998 a ja vazda u redu kad mi stara istekne. Hebo više evropu. Neće nama oni donijeti bolje ako mi to sami sebi nećemo. Al hajde ode u ja u offtopic.
Evo ja kupio original dres
pa mi sve nešto toplo oko srca.....od onog se kineskog raščeša majku mu njegovu
Koliko nas ima da ide u Belgiju i ima li još neko iz Bihaća da ide preko ****
Evo ja kupio original dres

Koliko nas ima da ide u Belgiju i ima li još neko iz Bihaća da ide preko ****
Zadnja izmjena: am333, dana/u 17 mar 2009, 12:15, ukupno mijenjano 1 put.
-Sasha Vugdalich
-Sasha Vugdalich
Roden je u Bosni tako da su velike sanse da on ima BH pasos te da moze da igra za nasu reprezentaciju.anlayan je napisao/la:ljudi moze li ovaj ilija sivonjic igrati za nas...jer svi ga vec bez problema spominju a rperezentativcem BiH...dobar je igrac cini mi se da je zabio isto golova kao i zec...

IZBORNIK BiH reprezentacija potvrdio je u razgovoru za Index da će napadač Dinama Ilija Sivonjić ubuduće nastupati za izabranu vrstu susjedne države.
Nije dugo trebalo da dobre igre Ilije Sivonjića privuku izbornika BiH reprezentacije. Nakon sve boljih predstava u zagrebačkom Dinamu više nitko zapravo ne pita gdje su Balabani, Šokote i Slepičke, svi žele Sivonjića koji donosi dimenziju modroj momčadi koja je do sada kronično nedostajala, a to je agresivnost i požrtvovnost. Protiv Šibenika novi Dinamov napadač zabio je i asistirao za pogodak. Da Sivonjić vrijedi, shvatio je i Kruno Jurčić, koji je obznanio da Sivonjić zajedno s Mandžukićem čini Dinamov napadački tandem za budućnost.
"Ako Sivonjić nastavi s ovakvim igrama, nema nikakvog razloga da ne igra za nas. Na njega vrlo ozbiljno računam, u prvoj sljedećoj prilici dobiva poziV", rekao je za Index Ćiro Blažević.
A prva sljedeća prilika bit će neka od prijateljskih utakmica BiH reprezentacije te dvoboji u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo sljedeće jeseni. Podsjetimo, Ćiro je već registrirao igrače za dva ogleda s Belgijom.
Sivonjić je do sada nastupao za U 19 hrvatsku reprezentaciju; iza sebe ima četiri nastupa (2006.) u kvalifikacijama za EP.
Sivonjić nastavlja s odličnim igrama u Maksimirskoj?
"Apsolutno, no ja sam ga registrirao dok je još bio u Kamen Ingradu. Kada sam trenirao Zagreb rekao sam im da ga dovedu, no oni su procijenili da on nije dovoljno velik potencijal. Pa, eto ga sada u Dinamu", ističe Blažević.
Svima je zapeo za oko, dopao se i navijačima Modrih koji "ne puše" Dinamo bez agresivnosti i lijepe igre?
"Radi se o vrlo nadarenom napadaču. S obzirom na njegov karakter i imidž koji ima u nogometnim krugovima, nema sumnje da će napraviti veliku nogometnu karijeru", zaključuje Ćiro.
Eto sa indexa vijest
Nije dugo trebalo da dobre igre Ilije Sivonjića privuku izbornika BiH reprezentacije. Nakon sve boljih predstava u zagrebačkom Dinamu više nitko zapravo ne pita gdje su Balabani, Šokote i Slepičke, svi žele Sivonjića koji donosi dimenziju modroj momčadi koja je do sada kronično nedostajala, a to je agresivnost i požrtvovnost. Protiv Šibenika novi Dinamov napadač zabio je i asistirao za pogodak. Da Sivonjić vrijedi, shvatio je i Kruno Jurčić, koji je obznanio da Sivonjić zajedno s Mandžukićem čini Dinamov napadački tandem za budućnost.
"Ako Sivonjić nastavi s ovakvim igrama, nema nikakvog razloga da ne igra za nas. Na njega vrlo ozbiljno računam, u prvoj sljedećoj prilici dobiva poziV", rekao je za Index Ćiro Blažević.
A prva sljedeća prilika bit će neka od prijateljskih utakmica BiH reprezentacije te dvoboji u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo sljedeće jeseni. Podsjetimo, Ćiro je već registrirao igrače za dva ogleda s Belgijom.
Sivonjić je do sada nastupao za U 19 hrvatsku reprezentaciju; iza sebe ima četiri nastupa (2006.) u kvalifikacijama za EP.
Sivonjić nastavlja s odličnim igrama u Maksimirskoj?
"Apsolutno, no ja sam ga registrirao dok je još bio u Kamen Ingradu. Kada sam trenirao Zagreb rekao sam im da ga dovedu, no oni su procijenili da on nije dovoljno velik potencijal. Pa, eto ga sada u Dinamu", ističe Blažević.
Svima je zapeo za oko, dopao se i navijačima Modrih koji "ne puše" Dinamo bez agresivnosti i lijepe igre?
"Radi se o vrlo nadarenom napadaču. S obzirom na njegov karakter i imidž koji ima u nogometnim krugovima, nema sumnje da će napraviti veliku nogometnu karijeru", zaključuje Ćiro.
Eto sa indexa vijest
-Sasha Vugdalich
-Sasha Vugdalich
- miralem444
- Kontakt:
IDEMO PODERAT BELGIJU IDEMO IM UVALITI 3 KOMADA PA NEK SE ONI PUSE.
DOBAR OVAJ STO JE CIRO BACIO OKO NA NJEGA.
DOBAR OVAJ STO JE CIRO BACIO OKO NA NJEGA.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Preko vikenda sam gledao pregled golova srpske lige i maksuz čekao izvještaj iz Kruševca sa utakmice Napredak-Javor, da bi vidi ovog Supića koji je pozvan u repku.Frajer je primio tri gola od kojih je jedan glavom iz njegovog peterca, ma to je bruka od golmana, ima 197 cm visine a prima gol iz peterca na prvoj stativi.Kako god posložimo ekipu u Genku, slabe su nam šanse uz poroznu odbranu i "ruta"golmana(bio to Supić ili Mitrović, koji usput rečeno još uvijek ne brani za svoj klub).Jedina nam je nada da ovi iz navale uspiju dati više nego što ovi prime.A što se tiče Sivonjića dobar je igrač, nema mjesta u Hr repki jer oni imaju ekstra napadače, ali sudeći po dosadašnjoj praksi Marković,Srebrić i društvo će učiniti sve da za nas ne igra, iako njima netreba.
Evo malo informacija o novom Čirinom pulenu:
Ime i prezime:Ilija Sivonjć
Datum rođenja: 13.01.1987.
Mjesto rođenja: Zubovići (BiH)
Visina: 180 cm
Težina: 77 kg
Dob: 22
Pozicija: Napadač trenutno igra za Dinamo-Zagreb
-Dinamo - Sezona 2008/2009
Nastupi (4) Golovi (1) Žuti kartoni (0) Crveni kartoni (0) Igrač utakmice (1)
-Inter Zaprešić - Sezona 2008/2009Inter Zaprešić - Sezona 2008/2009
Nastupi (17) Golovi (8) Žuti kartoni (0) Crveni kartoni (0) Igrač utakmice (2)
Ima tri nastupa za u-19 hrvatsku rep. uz postignut jedan gol.
Po transfermarkt.da njegova sadašnja tržišna vrijednost je 1.000.000 €.
Ime i prezime:Ilija Sivonjć
Datum rođenja: 13.01.1987.
Mjesto rođenja: Zubovići (BiH)
Visina: 180 cm
Težina: 77 kg
Dob: 22
Pozicija: Napadač trenutno igra za Dinamo-Zagreb
-Dinamo - Sezona 2008/2009
Nastupi (4) Golovi (1) Žuti kartoni (0) Crveni kartoni (0) Igrač utakmice (1)
-Inter Zaprešić - Sezona 2008/2009Inter Zaprešić - Sezona 2008/2009
Nastupi (17) Golovi (8) Žuti kartoni (0) Crveni kartoni (0) Igrač utakmice (2)
Ima tri nastupa za u-19 hrvatsku rep. uz postignut jedan gol.
Po transfermarkt.da njegova sadašnja tržišna vrijednost je 1.000.000 €.
SAMO ŽELJO
- Crveni_1922
"Hajmo Bosno Bosno Bosno hajmo Hercegovino"........

I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
nadam se da cemo konacno igrati 4-4-2 formaciju, a ne famoznu cirinu 3-5-2. spahic nadarevic pandza jahic rahimic misimovic salihovic stilic ibricic dzeko
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
majstore nije 3-5-2 nego 5-4-1...hehhehe...ta tvoja formacija je vise nego ofanzivna...dzenidm je napisao/la:nadam se da cemo konacno igrati 4-4-2 formaciju, a ne famoznu cirinu 3-5-2. spahic nadarevic pandza jahic rahimic misimovic salihovic stilic ibricic dzeko
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
ma salihovic i berberovic ne znaju gdje su, jesu li u napadu ili u odbrani, svukuda ih ima
pa tako da moze ili 3-5-2 ili 5-3-2 kada igramo sa dva spica

Mitrović nije loše riješenje.Ne kažem da je neka klasa,ali Mitrović nije kiks-golman,znači ne brani neka čuda,ali ne prima ni pacerske golove što je po meni jako važno u ovoj utakmici.
Slazem se , takav nam golman i treba,
Valjda nece imati toliko posla , a to vec zavisi i od ostalih igraca
Valjda nece imati toliko posla , a to vec zavisi i od ostalih igraca

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.