FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Trenutno sto imamo Pavlovic,Adilovic,Kadusic,Bekic Al ,Mihojevic,Novakovic,Ivetic,Radovac,Saric,Livak,Huseinovic,Hebibovic,Kuzmanovic,Lelic,Ahmetovic,Andjusic. Upitni Hodzic,Bekic Am,Kovacevic,Duljevic .
- bordoakapitar
Duljevic nije upitan, njega nema!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Kako neko normalan da pusti ovo **** Hotića da mu vodi karijeru, to mi nije jasno. Ili su gori naši što puste ovakve ljude da se vrte oko kluba
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Zasto bi Duljevic odbio prelazak u Alaves? To bi bio odlican klub za njega 
- Burberry46
- Kontakt:
Sad je valjda svima jasno da su prijetnje i palijaši izrežirana patetika. Što se tiče Rustema, ako je istina da ide, bajram je već počeo za nas!! Crnkiću se treba u život posrati!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Re: RE: Re: FK Sarajevo
@Evolution87 Slažem se.Evolution87 je napisao/la:I tako svima ostalima jasno saljes sliku da mogu otici cim im se malo kita digne. Posaljes ih fino na tribine i pucas penale na platu zbog neizvrsavanja klupskih obaveza.MortemHz je napisao/la:Po meni je ovo ok, oprostis im papire i ne dobiju vise marke od tebe a oslobodio ih si se.. bolje je to nego placati nekoga godinu i da mi sjedi u lozi bez razloga, zar ne?fico je napisao/la:Cuj rustemović završio epizodu na Koševu. Pa to nije bila epizoda, to je bila horor serija![]()
Ako dobiju čiste papire crnkić i rustemović, onda će se pokazati da su tkz. napadi i kucanje na vrata bili izmišljeni ili režirani.
Oba igrača bi u nornalnom klubu trebala presjediti na tribinama do kraja ugovora.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
@MortemHz Haj za Rustema inekako, lijepo mu je leđa vidjeti pa kako god, ali ovaj Crnkić se baš uzdigo, šutio je kad je hotić dao onaj intervju, pa sad opet ovaj strah... previše stvari se nakupilo i zaslužio je da ga baš yebemo do kraja ugovora.
SARAJEVO
- FrancescoTotti
- Kontakt:
i ja sam sve vise siguran da je taj 'napad na igrace' izreziran upravo od ovog **** Hotica...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Danas mi je novi rođendan! Hvala ti Obi što odlaziš. MRŠ!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ovaj isti Hotic je vodio momke iz akademije na probe po njemackoj i europi . neko iz kluba mu je to dopustii
Ovo za rustema meni rodendanski poklon od njega i kluba izgleda hahah
Rustema pustiti da ide jos mui cokoladu kupiti a crnkicu js ne bi dao papire nek se žali uefi i sudu u strazburu.
Treba ovog selju hotica malo isprepadati hahaha
Rustema pustiti da ide jos mui cokoladu kupiti a crnkicu js ne bi dao papire nek se žali uefi i sudu u strazburu.
Treba ovog selju hotica malo isprepadati hahaha
You are someone else I am still right here
CRNKICU DEBILU JEDAN,VIDIM PO AMERICI SE PROVODI BOLI GA Ku rac OVO JE SVE NAMJESTALJKA LJUDI STA VAM JE,PAPAK ISPAO NEVIDJENI,OD MENADJERA JE OVO SVE MASLO
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Najgori su ovi u klubu sto dozvoljavaju da ovi mesetari rade sta hoce i kako hoce.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Kakvi navijaci, takvi i igraci, sve je to u pet deka. Ne bih ulazio u njihove karakterne i igracke kvalitete, nacin na koji su otisli je sramotan. Sta da ocekuju igraci koji budu dolazili u nas klub, svaka profulana sansa linc. U ovom klubu bi Ronaldo puko ko kokica, kakav se pritisak stvara bez razloga.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 07 jun 2017, 12:41, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Hodzic ostaje na kosevu naredne 3 godine.
kinosvra je napisao/la:Hodzic ostaje na kosevu naredne 3 godine.
odkud ta informacija ????
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Čala : "Zadovoljan sam ekipom, ne trebaju nam pojačanja, bit će odlazaka ali imamo širok roster i kvalitetne igrače koji mogu nadomjestiti odlazak pojedinaca."
Očekujem nešto slično hahaha
Očekujem nešto slično hahaha
zna li neko u koliko je danas prozivka ??????
- ThrillerHz
- Kontakt:
Hotic i Husaric + Husejinovic i Hrustemovic, neko prokletstvo slova H oko naseg kluba 
1946~
Samo da vas pozdravim. Jedna trenutna 
Da povedem kakvo pojačanje iz Turske?

Poslano sa mog SM-N920C koristeći Tapatalk
Da povedem kakvo pojačanje iz Turske?

Poslano sa mog SM-N920C koristeći Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Proximic i 19 gostiju.