Očekuješ li Urinatora?belosevic28 je napisao/la:Sad cemo da vidimo sta mladi Adnan kaze, kakvi su mu planoviProzivka je za 3 minute aBd.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Kazu da su mu potrebne samo jedne komplet pripreme i onda je spreman za finalni slam dunkSiouxLukavac je napisao/la:Suh sam, al evo pocinju pripreme, smočiće me čim se pojavi u kopačkama na travnatu podlogu.Evolution87 je napisao/la:Jesi li i ti jos uvijek mokar? Ja se jos osusio nisam, a sajkaca je spremio novu dozu urinaSiouxLukavac je napisao/la:Piša Valentin menadžere ko Said pljuvače
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
belosevic28
- Kontakt:
Nazalost na prozivci je.High je napisao/la:Očekuješ li Urinatora?belosevic28 je napisao/la:Sad cemo da vidimo sta mladi Adnan kaze, kakvi su mu planoviProzivka je za 3 minute aBd.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Vidovic izmedu Sarajeva i nekog svabskog kluba. Za sada je blizi nama. Samo toliko znam. 
- PitarBordo
- Kontakt:
Dobio sam dojavu da je otišao John Obi Mikel i da si ti pitao za mene, pa sam naletio.SiouxLukavac je napisao/la:Đe nam je brat PitarBordo, da nije prešo u vezne igrače?
Poyy iz Amerika.
Samo Saraj'vo.
Ubacite anketu: Da li Urinator Said treba otići iz Kluba?!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pa kažu u Bosni i Sarajevu se loše živi, dovoljno je pogledati Crnkića, Saida i Pitara. 
Nadam se da se zajebavate oko ovoga sa Vidovicem. Hem sto ima 27 godina , hem sto je stranac. Ali dobro, mozda bude iznenadjenje kao sa Novakovicem. 
Amer Dupovac!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Imal kakvih informacija u vezi prozivke?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
"Mnogo posla je pred nama i vjerujemo da ćemo isti okončati na najbolji mogući način za naš klub"
mnogo posla, a malo vremena.
mnogo posla, a malo vremena.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Rok za prijavu igraca je sedam dana prije prve utakmice. Valjda se do tada kompletira ekipa. 
Priča se po mahali da nam.dovodiš veznog iz AmerikePitarBordo je napisao/la:Dobio sam dojavu da je otišao John Obi Mikel i da si ti pitao za mene, pa sam naletio.SiouxLukavac je napisao/la:Đe nam je brat PitarBordo, da nije prešo u vezne igrače?
Poyy iz Amerika.
Dohvatao lopte Beckhamu na.treningu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ima vremena!Sarajlijica1946 je napisao/la:Rok za prijavu igraca je sedam dana prije prve utakmice. Valjda se do tada kompletira ekipa.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Greska.High je napisao/la:Ima vremena!Sarajlijica1946 je napisao/la:Rok za prijavu igraca je sedam dana prije prve utakmice. Valjda se do tada kompletira ekipa.
Na dan zrijeba se mora dostaviti spisak igraca, znaci nema.
mogu se dodavat igrači pred sljedeću tekmu(kad prođemo prvu) ako se ne varam...ovi juniori se svakako ne broje...Sarajlijica1946 je napisao/la:Rok za prijavu igraca je sedam dana prije prve utakmice. Valjda se do tada kompletira ekipa.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Step by step bro.DenchiNL je napisao/la:mogu se dodavat igrači pred sljedeću tekmu(kad prođemo prvu) ako se ne varam...ovi juniori se svakako ne broje...Sarajlijica1946 je napisao/la:Rok za prijavu igraca je sedam dana prije prve utakmice. Valjda se do tada kompletira ekipa.
-
belosevic28
- Kontakt:
Ne znam sto nema info s prozivke, jer je zavrsena 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Eksplodirao Said i urin mu.belosevic28 je napisao/la:Ne znam sto nema info s prozivke, jer je zavrsena
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ima li Crnkica negdje na ulici?PitarBordo je napisao/la:Dobio sam dojavu da je otišao John Obi Mikel i da si ti pitao za mene, pa sam naletio.SiouxLukavac je napisao/la:Đe nam je brat PitarBordo, da nije prešo u vezne igrače?
Poyy iz Amerika.
Sabrine mi moje!
- HordasIstok
- Kontakt:
crnkic ne more zaradit koliko more bp imak kakva litino za moju dusu