peace
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Tako se radi a ne ko ovaj Crnkicev ubleha menager sam ukopava igraca,konta prepsce se Ilijevski haha jasta ce. Svaka cast upravi odlicno rade od kad su dosli mislim na Ilievskog mada ne moze on sve uraditi i nema ovlasti tolike,nek maknu onog strumfa i to je to.joker90 je napisao/la:Znalo se da je za Kadušića Cafu lično, a sad se zna i da je ljudina u poređenju sa Hotićevim instagram derpišom!FrancescoTotti je napisao/la:Ogromno mi je porastao u ocima danas!
Bilo je vec da ce pauzirati dvije sedmice zbog povrede.betrezengorbachev je napisao/la:Jel jedini ja ne vidim Pavlovica?
Sve se slazem,s tim da bi ja ostavio Samira pa neka hvata zadnji voz. U zadnjih nekoliko utakmica je pokazao da bi ipak moglo biti nesto od njega.FrancescoTotti je napisao/la:Nadam se da Novakovic nece nigdje. Bas to prizeljkujem. Uz pojacanja, ali ona u pravom smislu te rijeci, u veznom redu i uz jednog klasnog napadaca ova ekipa bi bila top. Posebno sad uz odlazak Rustemovica!
Sto kaze @hordasistok, i ekipa se uigrala vec, Hodzic, Mihojevic, Novakovic, Pavlovic, Kovacevic su odbrana poput one Celzijeve iz 2008.
Peroni Ivetic i Saric su mi ok igraci, niti smrde niti mirisu, ali eto ove sezone su bili najbolje sto smo imali u sredini...
Crnkica i Hebibovica ne bih otpisivao mada mi nijedan nije ulio neko povjerenje... Nakon ovih desavanja bi definitivno htio Kuzmanovica u timu prije Crnkica. Amer Bekic je dobar igrac, Hadzic treci napadac.
krokodilov babo, Radovac, Almir Bekic, Ahmetovic ARRIVEDERCI!
Ovo je naravno samo moje misljenje i moje zelje.
Ja kakve noge kod LelicaRahma je napisao/la:
Ko su ova trojica pored Lelica? Juniori?
Gdje si nasao ovoga, da nasavjetujes interpol.DenchiNL je napisao/la:slobodan counteršpic od 33 godine![]()
ThrillerHz je napisao/la: Ja kakve noge kod Lelica![]()
https://www.transfermarkt.de/lamine-dia ... ieler/4902Sarajlijica1946 je napisao/la:Gdje si nasao ovoga, da nasavjetujes interpol.DenchiNL je napisao/la:slobodan counteršpic od 33 godine![]()
![]()
FrancescoTotti je napisao/la:ThrillerHz je napisao/la: Ja kakve noge kod Lelica![]()

Bambinos više nego Vaso Miskin Crni!HZ1987GP je napisao/la:https://www.klix.ba/sport/nogomet/saraj ... /170603092
Sad će brat pod adrenalinom uletiti, samo dok namiriše haber oko HadžićaSarajlijica1946 je napisao/la:Gdje je Primorac?
Moze li nam reci sta da ocekujemo od ovih juniora, mogu li se nametnuti.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.