AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

maldini3
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la maldini3 » 07 jun 2017, 22:02

rope11 je napisao/la:ma svi igraju preko qurca, oni su glavom na odmoru :mrgreen:

ali nisam ni sam pametan šta raditi (tj. to je problem one dvojice i ne bi im bio u koži), trebaš dovesti napadača, izbor na tržištu nikakav, a beloti je ogromna kocka za ove pare koje traže.
a tek ona dvojica iz irske i portugalske lige, tek tu ne možeš biti pametan :roll:

kako god obrneš, najbolje ostaviti baccu :kafa:
Bolje da dovedu lendrica nego da bacca igra
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 jun 2017, 22:08

hajmo da se kladimo da bi čovjek pročepio da mu priuštiš bolje veznjake i jedno krilo :mrgreen:

ustvari pročepio bi svaki iole bolji napadač u tim okolnostima, ali on je makar već tu i ne moraš trošiti pare na drugog igrača, yebemu bit će drugih prilika za kupiti igrača.

ja vjerujem da bacca nije zaboravio igrati fudbala, nova sezona nova nafaka :kafa:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 07 jun 2017, 22:13

Ma brate nije problem samo hoce li zabit ili ne vec njegov ukupni utjecaj na igru. Nikakave koristi od njega
Forza Milan
Pivopije

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 07 jun 2017, 22:23

Antonini, Didac Vila, Taiwo, Emanuelson, Mesbah, Constant, Armero, Antonelli, Boccheti, De Sciglio, Vangioni a sad Rodriguez.Ovo je spisak igrača koji su zadnjih 6-7 sezona igrali na lijevoj strani odbrane. :salut:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 07 jun 2017, 22:25

slika

Radije ću Lapadulu gledat nego Baccu

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 07 jun 2017, 22:32

Taye Taiwo :tokralju: Već sam i zaboravio na njega.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 07 jun 2017, 22:41

Faraon nikad prezaljen igrac koji nas je napustio,u zadnje vrijeme decko igra odlicno i romi,a evo i vcrs je prtiv Urugvaja pokazao kvalitet,volio bi da decko napravi dobru karijeru

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 jun 2017, 22:47

ma nema ništa od njega, džabe talenat kad je u glavi nestabilan :zzz:

maldini3 je napisao/la:Ma brate nije problem samo hoce li zabit ili ne vec njegov ukupni utjecaj na igru. Nikakave koristi od njega

zato kažem nova nafaka, onakvu groznu sezonu ne može ponoviti pa da ga yebeš :kafa:

radije bih gledao njega nego da bezveze bace 50+ miliona na neprovjerenog igrača, ako se ne uspije dovesti niko onda čekaj drugi merkato i da se pojavi neko novo ime na tržištu, a treba uzeti u obzir da ćeš imati širi spektor igrača kad (ako) izboriš LŠ.
nama je beloti trenutno jedina preostala opcija pa sad je na njima da skontaju da li vrijedi baciti kocku na njega ili ne, meni je svejedno kako god odluče :zzz:

musaka, conti, rodriguez, kessie, biglia, veznjak i eventualno novo krilo je više nego dovoljno za top 4 iduće sezone, zato kažem da je bolje da ne prenagljuju kod nekih odluka i da sačekaju izborenu LŠ sa kojom će biti lakše dovesti klasnog igrača.

FORZA MILAN !

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 07 jun 2017, 22:58

rope11 je napisao/la:ma nema ništa od njega, džabe talenat kad je u glavi nestabilan :zzz:

maldini3 je napisao/la:Ma brate nije problem samo hoce li zabit ili ne vec njegov ukupni utjecaj na igru. Nikakave koristi od njega

zato kažem nova nafaka, onakvu groznu sezonu ne može ponoviti pa da ga yebeš :kafa:

radije bih gledao njega nego da bezveze bace 50+ miliona na neprovjerenog igrača, ako se ne uspije dovesti niko onda čekaj drugi merkato i da se pojavi neko novo ime na tržištu, a treba uzeti u obzir da ćeš imati širi spektor igrača kad (ako) izboriš LŠ.
nama je beloti trenutno jedina preostala opcija pa sad je na njima da skontaju da li vrijedi baciti kocku na njega ili ne, meni je svejedno kako god odluče :zzz:

musaka, conti, rodriguez, kessie, biglia, veznjak i eventualno novo krilo je više nego dovoljno za top 4 iduće sezone, zato kažem da je bolje da ne prenagljuju kod nekih odluka i da sačekaju izborenu LŠ sa kojom će biti lakše dovesti klasnog igrača.

Ti brate ne das da trose pare kao tvoje trose OPUSTI SE I UZIVAJ zar nisi pozelio ovakav prelazni rok
Forza Milan
Pivopije

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 07 jun 2017, 23:05

BREAKING: Milan have reached an agreement with Lazio for Keita Balde [Sky].
Milan are also moving concretely for Correntin Tolisso, according to Di Marzio.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 07 jun 2017, 23:08

Romagnoli13 je napisao/la:BREAKING: Milan have reached an agreement with Lazio for Keita Balde [Sky].

Ali Keita i njegov agent trebaju odlučiti hoće li prihvatiti Milanovu ponudu ili čekati Juventus :|

A situation involving Lazio's Keita Balde, Juventus, and Milan is setting up to be one of the more intriguing ones this transfer session. Yesterday, Keita's current club met with Roberto Calenda, the player's agent. In the meeting, Lazio made know that they had an agreement with Milan not only for Bigla, but also for Keita: the negotiations had been around a dual agreement involving both players, including Keita who has a contract which expires in 2018. In the course of the meeting the sides did not discuss a contract extension, and now Keita and his agent must discuss the situation with knowledge of the deal with Milan.

Juventus' effort for Keita over the last few weeks seemed as though it would be successful to land the player, and now Lazio can wait for the bianconeri to match Milan's offer. But Juventus is still on the outside looking in, waiting to hear what the player's wishes are. The word from Lazio is that the dual purchase (of Biglia and Keita) would cost around €50m. Now Juventus must decide whether to immediately increase their offer to Lazio, or wait to hear what Keita decides, which includes a possibility that he leaves Lazio for free at the expiration of his current deal, next season.
Zadnja izmjena: nextterrain, dana/u 07 jun 2017, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 jun 2017, 23:09

ma opusten sam ja, nije da ce meni iz dzepa nesto uzeti, ali kazem da ne treba trcati pred rudu po svaku cijenu :mrgreen:

tako je, daj nam toplog brata :opaopa: prava raja ide u milan :opaopa:

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 07 jun 2017, 23:11

nextterrain je napisao/la:
Romagnoli13 je napisao/la:BREAKING: Milan have reached an agreement with Lazio for Keita Balde [Sky].

Ali Keita i njegov agent trebaju odlučiti hoće li prihvatiti Milanovu ponudu ili čekati Juventus :|
Važnije je da su Bigliu uzeli, ovaj gay došao ili ne došao, meni svjedno. U svakom slučaju dolaskom Biglie i ovih momaka koji su prethodno došli, Milan u tome ima još jedan argument kad su pregovori u pitanju.Mislim da će mu dati iste finansijske uslove kao i bilo koji drugi klub, te naravno garanciju da će biti važan dio nove ekipe a ne grijač klupe.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 07 jun 2017, 23:16

Keita ce u Juve.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 07 jun 2017, 23:18

Bacca je jedini igrac vrijedan Milana, zato sjasite vise s njegovim odlaskom. Gori ste og Romanista luzera sto su lani govorili "prodajte Dzeksona" pa vidi sad :mrgreen: Keita nije bitan, odnosno takav profil igraca nije prioritet, nek ide u Juve ako mu se ide...

Bacca je ubica, uz kreativca i ova pojacanja do sada ce blistati, ide lagani bet na 20+ golova iduce sezone, a samim tim i top 4 u Serie A.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 07 jun 2017, 23:19

_forzamilan_ je napisao/la:Keita ce u Juve.
Milan ima dogovor sa Laziom, Juve nema ništa službeno dogovoreno niti sa igračem niti sa Laziom.Kao što sam napisao iznad, nimalo me ne bi dotaklo da Keita na kraju ne dođe u klub.Puno je bitnije što će Biglia doći.

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 07 jun 2017, 23:24

Ljudi moji ko god da dodje mi ne možemo biti nikako na gubitku jer nama je trebalo 7 od 11 igrača u prvih 11 plus dobro je da se ojaca i konkurencija tako da podržavam dolazak bilo kojeg igrača koji će unaprijediti našu igru

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 07 jun 2017, 23:27

Zenga je napisao/la:Bacca je jedini igrac vrijedan Milana, zato sjasite vise s njegovim odlaskom. Gori ste og Romanista luzera sto su lani govorili "prodajte Dzeksona" pa vidi sad :mrgreen: Keita nije bitan, odnosno takav profil igraca nije prioritet, nek ide u Juve ako mu se ide...

Bacca je ubica, uz kreativca i ova pojacanja do sada ce blistati, ide lagani bet na 20+ golova iduce sezone, a samim tim i top 4 u Serie A.
Bacca je po meni istrosio kredit i ja bi volio da ode, hvala mu na svemu. Ako se jedan ograniceni Lapadula mnogo vise od tebe vidi na terenu vise trci i vise je u sansama onda se trebas zapitati koliko je taj Bacca dobar. Jednostavno liku puca qrc za Milan a vec je bio na pragu da napusti klub. Ima 3.5m eur platu a placen 30m eur i nije bas malo. Jedan veliki plus od mene ide sto je odbio pare od kineza.
Romagnoli13 je napisao/la: Milan ima dogovor sa Laziom, Juve nema ništa službeno dogovoreno niti sa igračem niti sa Laziom.Kao što sam napisao iznad, nimalo me ne bi dotaklo da Keita na kraju ne dođe u klub.Puno je bitnije što će Biglia doći.
Znam ja za to ali ako on hoce u Juve Lazio se moze pusit i morat ce ga dat jeftinije nego Milanu jer Juve ima sposobnog Marottu a i prepuni su kesa tako da mislim da Milan ima tu male sanse. Ja bi volio da dodje dobar je igrac.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 07 jun 2017, 23:29

Kako Sky prenosi čelnici Lazia su obavjestili Keitu i Agenta da su za njega sve dogovorili sa Milanom kao i za doskorašnjeg kapitena Bigliu.Sveukupno 50M će na račun Lazia, to je ono što je Lotito i tražio prije desetak dana.

U slučaju uspješno završenog transfera Keite, Milan će doći do cifre od 71M potrošen do sad, a 5 igrača je došlo za te pare.Znači ostane još skoro 100M za barem još dva igrača, a to su vjerovatno top napadač i još jedan vezni igrač.

Da odmah i objasnim kako je potrošeno samo 71M, naime Kessie je stigao na posudbu dakle 0 eura. Musacchio će biti plaćen 18M ali ne odmah, već na rate, znači prva rata 6M, dalje Rodriguez će biti plaćen u kešu a to je 15M, Biglia dolazi za 22M a Keita eventualno za 28M.

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 07 jun 2017, 23:32

Romagnoli13 je napisao/la:Kako Sky prenosi čelnici Lazia su obavjestili Keitu i Agenta da su za njega sve dogovorili sa Milanom kao i za doskorašnjeg kapitena Bigliu.Sveukupno 50M će na račun Lazia, to je ono što je Lotito i tražio prije desetak dana.

U slučaju uspješno završenog transfera Keite, Milan će doći do cifre od 71M potrošen do sad, a 5 igrača je došlo za te pare.Znači ostane još skoro 100M za barem još dva igrača, a to su vjerovatno top napadač i još jedan vezni igrač.

Da odmah i objasnim kako je potrošeno samo 71M, naime Kessie je stigao na posudbu dakle 0 eura. Musacchio će biti plaćen 18M ali ne odmah, već na rate, znači prva rata 6M, dalje Rodriguez će biti plaćen u kešu a to je 15M, Biglia dolazi za 22M a Keita eventualno za 28M.

Conti i napadač :kafa: eventualno ako prodamo nekog dolazi još jedan veznjak tipa Tolisso

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: enzo777 i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []