FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
„Dvadesetog avgusta, 2005. godine, bio je dan kao i svaki drugi...Ljudi su hodali, ispijali kafe, ljubili se na Vilsu, svađali preko telefona, cugali, išli na more...Vječni dječaci sa plavim šalovima, krenuli su put Zenice...Jedan se nikada nije vratio... Aner Kasapović.
Nisam ga poznavala. Štaviše, on i ja ne navijamo za isti klub. Ali, kao da je tada bilo bitno teče li nam žilama "plava" ili "bordo" krv. Tog dana smo svi bili ljudi. I žalili kao nikada do tada. Tog dana je jedno plavo srce otišlo u visine sa juga. I tu i ostalo...Neka mu je vječni rahmet...
Četvrtog oktobra, 2009. godine, bio je dan kao i svaki drugi...Sunce je izvuklo vani sve što hoda. Ona teta što prodaje novine pred Tržnicom bila je na svom mjestu. Miljacka je tekla, studenti su ispijali kafe po "Štrosi" i ponosno stavljali indekse na sto. Kako to već biva... Vječni dječaci sa bordo šalovima krenuli su put Širokog Brijega. Jedan od njih se nikada nije vratio...Vedran Puljić. Neka mu je pokoj duši...
I sada tek znam šta znači voljeti svoj klub. Voljeti ga srcem i dušom...do groba.
Za vječne navijače, za male, velike ljude...Bili oni bordo ili plavi...Večeras ćemo za njih voljeti... RIP.“
Nisam ga poznavala. Štaviše, on i ja ne navijamo za isti klub. Ali, kao da je tada bilo bitno teče li nam žilama "plava" ili "bordo" krv. Tog dana smo svi bili ljudi. I žalili kao nikada do tada. Tog dana je jedno plavo srce otišlo u visine sa juga. I tu i ostalo...Neka mu je vječni rahmet...
Četvrtog oktobra, 2009. godine, bio je dan kao i svaki drugi...Sunce je izvuklo vani sve što hoda. Ona teta što prodaje novine pred Tržnicom bila je na svom mjestu. Miljacka je tekla, studenti su ispijali kafe po "Štrosi" i ponosno stavljali indekse na sto. Kako to već biva... Vječni dječaci sa bordo šalovima krenuli su put Širokog Brijega. Jedan od njih se nikada nije vratio...Vedran Puljić. Neka mu je pokoj duši...
I sada tek znam šta znači voljeti svoj klub. Voljeti ga srcem i dušom...do groba.
Za vječne navijače, za male, velike ljude...Bili oni bordo ili plavi...Večeras ćemo za njih voljeti... RIP.“
Kad odu šminkeri,furači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
-
- Kontakt:
tanzla je napisao/la:20.08.2005.-20.08.2010.
Aner Kasapović
Neka ti je vječni rahmet!
-
- Kontakt:
ANER KASAPOVIĆ-BUAZ
Neka ti je vječni rahmet !!!
Neka ti je vječni rahmet !!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Do sada pozive za utakmice sa Luksemburgom i Francuskom poslao sam Hasagiću, Begoviću, Šehiću, Spahiću, Nadareviću, Jahiću, Mravcu, Pandži, Rahimiću, Pjaniću, Misimoviću, Medunjaninu, Ibričiću, Džeki, Ibiševiću, Muslimoviću, Zecu, Mujdži i Salihoviću, kaže Sušić
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Stole iz Bora je napisao/la:20.08.2005.-20.08.2010.
Aner Kasapović
Neka ti je vjecni rahmet!
20.08.2005.-20.08.2010.
Aner Kasapović
Aner Kasapović
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
neda_TM 87 je napisao/la:
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
20.08.2005.-20.08.2010.
Aner Kasapović
Aner Kasapović
Za zivot cijeli!
Aner Kasapović
AMAR OSIM!
- KB-TM87
- Kontakt:
Bol je prejaka... tuga me iznutra slama... lomi mi svitanja... lomi mi dane... lomi mi snove... izgubio sam te... a trajali smo godinama.....
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
-
- Kontakt:

Nedostajes Buaz.....
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
20.08.2005.-20.08.2010.
Aner Kasapović
Aner Kasapović
posto nisam/nismo regani na org. jel ima neko ovdje na forumu kome se mogu obratiti jer dolazim(o) samoincijativnoneda_TM 87 je napisao/la:Najava: Sloboda - ŽELJEZNIČAR
http://themaniacs.org/tm87/vijesti/45-n ... zniar.html
moze i pp
RIP.ANER KASAPOVIC !

Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
Svaki drot isti, bilo gdje u svijetu 

eno Radošević branio za Hajduk.
"Ovo nisam očekivao u najluđim snovima, hvala svima, posebno upravi, što su me se sjetili i izvukli ne znam ni je odakle... Ne može se ova atmosfera opisati riječima, ovog nema nigdje na svijetu." rekao je Radošević
"Ovo nisam očekivao u najluđim snovima, hvala svima, posebno upravi, što su me se sjetili i izvukli ne znam ni je odakle... Ne može se ova atmosfera opisati riječima, ovog nema nigdje na svijetu." rekao je Radošević
Da bi zdravi i jaki bili jedite hrenovke Pili
To sada nije istina...tm87gigo je napisao/la:ZBOG OVOGA VRIJEDI BORITI SE PROTIV HULIGANA I OVIH I ONOH
Hrvatski novinar, Boris Dežulović je jednom napisao: „U Sarajevu je,naime - koliko god vam to iz hrvatskog kuta izgledalo barbarski -normalno da pijete kavu sa Željinim šalom oko vrata, a da pored vasnavijači Sarajeva prolaze potpuno nezainteresirani za vašu klupskuvjeroispovijest! Ukoliko, dakle, vidite Željinog "manijaka" u društvupetorice pripadnika "hordi zla", ne pokušavajte mu pomoći ili gaosloboditi, jer doživjet ćete samo zbunjene poglede domorodaca i sasvimpristojnu javnu blamažu. Oni, naime - vjerovali ili ne! - zajedno idu nautakmicu."

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
evo ima nekih 5 godina kako sam poceo ici po tekmama, i nikad nije bilo tako, i jedni i drugi su jedva cekali priliku da skoce jedan na drugog, da ukradu jedni drugima sal,duks nije bitno, ja se ne sjecam da je ikad tako biloHamo je napisao/la:To sada nije istina...tm87gigo je napisao/la:ZBOG OVOGA VRIJEDI BORITI SE PROTIV HULIGANA I OVIH I ONOH
Hrvatski novinar, Boris Dežulović je jednom napisao: „U Sarajevu je,naime - koliko god vam to iz hrvatskog kuta izgledalo barbarski -normalno da pijete kavu sa Željinim šalom oko vrata, a da pored vasnavijači Sarajeva prolaze potpuno nezainteresirani za vašu klupskuvjeroispovijest! Ukoliko, dakle, vidite Željinog "manijaka" u društvupetorice pripadnika "hordi zla", ne pokušavajte mu pomoći ili gaosloboditi, jer doživjet ćete samo zbunjene poglede domorodaca i sasvimpristojnu javnu blamažu. Oni, naime - vjerovali ili ne! - zajedno idu nautakmicu."
koliko ti je godina?cala je napisao/la:evo ima nekih 5 godina kako sam poceo ici po tekmama, i nikad nije bilo tako, i jedni i drugi su jedva cekali priliku da skoce jedan na drugog, da ukradu jedni drugima sal,duks nije bitno, ja se ne sjecam da je ikad tako biloHamo je napisao/la:To sada nije istina...tm87gigo je napisao/la:ZBOG OVOGA VRIJEDI BORITI SE PROTIV HULIGANA I OVIH I ONOH
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Aner Kasapović
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
kako bolan nije bilo, prije rata su Manijaci i Horde ZAJEDNO isli na tekme protiv velike cetvorke i to organizovano zajedno isli i zajedno isli u pohode i bitke, a ovo danas valjda pomanjakanje konkurencije ili sta ti ja znam zbog cega pa smo se poceli izmedju sebe mrziti...cala je napisao/la:evo ima nekih 5 godina kako sam poceo ici po tekmama, i nikad nije bilo tako, i jedni i drugi su jedva cekali priliku da skoce jedan na drugog, da ukradu jedni drugima sal,duks nije bitno, ja se ne sjecam da je ikad tako biloHamo je napisao/la:To sada nije istina...tm87gigo je napisao/la:ZBOG OVOGA VRIJEDI BORITI SE PROTIV HULIGANA I OVIH I ONOH
Kad odu šminkeri,furači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.