FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Zeljo92
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zeljo92 » 08 jun 2017, 11:29

LjoZee je napisao/la:Hoce li biti kakav potpis danas ?
Hoce li pinki?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 08 jun 2017, 11:39

Koga ćemo danas dovesti Slavki?
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

dimitrije21
Kontakt:

Post Postao/la dimitrije21 » 08 jun 2017, 12:01

Ima u Famosu iz Vojkovića dobrih jablana štopera moglo bi se skoknut do njih naš SD.

mirza_it
Kontakt:

Post Postao/la mirza_it » 08 jun 2017, 12:52

dimitrije21 je napisao/la:Ima u Famosu iz Vojkovića dobrih jablana štopera moglo bi se skoknut do njih naš SD.
I za minut dogovorit , to si zaboravio :lol:

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 08 jun 2017, 12:57

Neandertalac je napisao/la:Koga ćemo danas dovesti Slavki?
Na izričit zahtjev Petrovića jučer smo potpisali Zajmovića :wtf:
Znači, zna se ko u Želji kosi a ko vodu nosi :tokralju:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 08 jun 2017, 12:59

narodniheroj je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Koga ćemo danas dovesti Slavki?
Na izričit zahtjev Petrovića jučer smo potpisali Zajmovića :wtf:
Znači, zna se ko u Želji kosi a ko vodu nosi :tokralju:
Pratio ga još dok je u Radniku bio.

Inače čitam Stanićev igrač. Kao i Zec. Netačno. Ja se izvinjavam ako sam nečije osjećaje povrijedio ali nije lijepo lagati.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 08 jun 2017, 13:04

Ne kontam sto se sprdate? Visca je dosao iz Banovica, Tomic iz Goska, Mihajlovic iz Foce... Prije dolaska u Želju jedino je njihova matera znala da postoje likovi. Da je kojim slucajem lik otisao u Krupu i proigrao kukali bi, zasto ga mi nismo nanjusili i doveli. Kao sto je recimo slucaj sa Pecom, kojeg je iz Veleza pokupio Radnik. Ohanite malo.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 08 jun 2017, 13:08

Krenem nešto napisati pa me huja ufati, radije neću ništa
@Nea ja sam već bio pomislio da je Stanin igrač. Čiji je molim te ako znaš odgovri ?

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 08 jun 2017, 13:08

.......
Zadnja izmjena: ackeey, dana/u 08 jun 2017, 15:06, ukupno mijenjano 1 put.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 08 jun 2017, 13:10

ackeey je napisao/la:Od novog potpisa danas nema nista, ceka se brisovnica iz NS TK.
Inace, istina da obojica imaju veze sa Stanićem. Za njega to u BiH radi drugi covjek, ali su njegovi, u principu.

AZ ili AO ? :D

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 08 jun 2017, 13:13

.......
Zadnja izmjena: ackeey, dana/u 08 jun 2017, 15:11, ukupno mijenjano 1 put.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

ratobornagljiva
Kontakt:

Post Postao/la ratobornagljiva » 08 jun 2017, 13:19

Zenzo je napisao/la:12-og je pocetak priprema, 19-og saznajemo protivnika, 29-og prva utakmica.

Klub je stabilan ali ne u mjeri da moze dovesti kamion igraca (u nasem slucaju provjerenih kakvi nam trebaju) i placati obestecenja od 50.000 KM pa nadalje, spustite se malo na zemlju nismo mi ni D od Dinama da se mozemo kurcit.
Ovo je četvrta "rekonstrukcija" ekipe u zadnjih 18 mjeseci što će reci da smo dovodili kamione igrača pa ih onda tjerali nakon šest mjeseci do godinu dana i potrošili kamion para na plate i raskide, pardon na raskidima smo zaradili :cool:

Neko ne zna šta radi i gdje udara što se tiče fudbala, realno.

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 08 jun 2017, 13:20

ackeey je napisao/la:AZ.
Nije valjda onaj Zec??

mirek11
Kontakt:

Post Postao/la mirek11 » 08 jun 2017, 13:34

TMovac je napisao/la:Ne kontam sto se sprdate? Visca je dosao iz Banovica, Tomic iz Goska, Mihajlovic iz Foce... Prije dolaska u Želju jedino je njihova matera znala da postoje likovi. Da je kojim slucajem lik otisao u Krupu i proigrao kukali bi, zasto ga mi nismo nanjusili i doveli. Kao sto je recimo slucaj sa Pecom, kojeg je iz Veleza pokupio Radnik. Ohanite malo.
Slazem se, evo realno kada pogledas svi bi mi Vukotica, Koljica, Jasarevica, Pecu ....a gdje su to oni igrali, koji su to klubovi? Ta Krupa je do juce bila druga liga.
Moramo sacekati da vidimo kako ce se kod nas snaci novi igraci i po igrama ocjenivati. Cesto znati biti da od onih od kojih puno ocekujemo ne bude nista i obrnuto.

Mene vise brine strucni stab, koji bi se morao pojacati i kako ce voditi ekipu generalno.
Ali polako za prvenstvo ima vremena, prelazni rok je tek od Jula ( igraci koji postaju slobodni uglavnom imaju ugovore do 30.06.). A valjda ce nas malo zrijeb pogledati da mozemo sa ovim sto imamo proci u drugo kolo, nakon cega ce se vise znati oko dolazaka i odlazaka.

ratobornagljiva
Kontakt:

Post Postao/la ratobornagljiva » 08 jun 2017, 13:35

TMovac je napisao/la:Ne kontam sto se sprdate? Visca je dosao iz Banovica, Tomic iz Goska, Mihajlovic iz Foce... Prije dolaska u Želju jedino je njihova matera znala da postoje likovi. Da je kojim slucajem lik otisao u Krupu i proigrao kukali bi, zasto ga mi nismo nanjusili i doveli. Kao sto je recimo slucaj sa Pecom, kojeg je iz Veleza pokupio Radnik. Ohanite malo.
Zaboravio si da spomeneš da je Tomica Kvesu, Viscu doveo Amar, a da ove dovode ko zna ko. Ne znam ko su, al' vidim da veze nemaju što se tiče dovođenja igrača.

anonimni
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la anonimni » 08 jun 2017, 13:39

cruz40 je napisao/la:
ackeey je napisao/la:AZ.
Nije valjda onaj Zec??
Jeste

Mada, u kakvom smo mi behutu nas bi raskid ugovora s bogicevicem recimo poslao na aparate, a kamoli neko pojacanje :urnebes:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 08 jun 2017, 13:57

ratobornagljiva je napisao/la:
Zaboravio si da spomeneš da je Tomica Kvesu, Viscu doveo Amar, a da ove dovode ko zna ko. Ne znam ko su, al' vidim da veze nemaju što se tiče dovođenja igrača.
imao je i Amar fula, od japanca Yoshija kojeg smo placali pola godine onako, pa onog jednog iz Sirokog sto je kod nas bio godinuu, nije odigrao 1 utakmicu ( ne sjecam se tacno imena ). Pa Tica.... Svaki igrac je macak u vreci. Manchester i Chelsea istresu milione za Falcao-a pa lik nije odigrao desetak utkmica sveukupno. A u Monacu razvaljuje.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 08 jun 2017, 14:08

Mi smo bivšeg igrača Širokog (Brotnjo, Maribor, Željo, Široki čini mi se ovim redom) Dalibora Šilića doveli u to vrijeme kao strašno pojačanje, i platili ga masno ( ne bih da pretjeram sa cifrom ne znam 100% iznos), kao i obično svi smo svršavali na njega, a on nikakav poseban doprinos našoj igri nije dao. Ali niti prvi niti poslednji. Igrači dolaze i odlaze, nekada više nekada manje, i normalno je da ima i fula. Ne daj bože da mi odradimo prelazni rok sa izmjenom 2 ili 3 igrača...pa porokali bi se između sebe od dosade...

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 08 jun 2017, 14:12

Monci je napisao/la:Mi smo bivšeg igrača Širokog (Brotnjo, Maribor, Željo, Široki čini mi se ovim redom) Dalibora Šilića doveli u to vrijeme kao strašno pojačanje, i platili ga masno ( ne bih da pretjeram sa cifrom ne znam 100% iznos), kao i obično svi smo svršavali na njega, a on nikakav poseban doprinos našoj igri nije dao. Ali niti prvi niti poslednji. Igrači dolaze i odlaze, nekada više nekada manje, i normalno je da ima i fula. Ne daj bože da mi odradimo prelazni rok sa izmjenom 2 ili 3 igrača...pa porokali bi se između sebe od dosade...
Nisam mislio na Silica. nego na jednog drugog, kojemu smo ostali u lijepom sjecanju i dosta nas hvali. On je preporucio Kvesi da dodje kod nas. Ali da me ubijes ne mogu se sjetiti prezimena

FCZ Stari Grad
Kontakt:

Post Postao/la FCZ Stari Grad » 08 jun 2017, 14:17

Ivica Huljev?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 49 gostiju.