AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

SafetSajo
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la SafetSajo » 08 jun 2017, 12:00

Romagnoli13 je napisao/la:
SafetSajo je napisao/la:ne znam mozda ovo zvuci glupo al bilo bi dobro dovest gignaca iz mexika nazad u europu

taj bi iz mnogih razloga dosao opet u europu najvazni je taj sto je sledece godine SP a vjerujem da zeli sa francuskom da ide tamo (naravno u slucaju da se kvalifikuju)

bio bi vise od koristi nego ribar
Zbog takvih poteza Milan i jeste ovoliko grohnuo zadnjih 5 godina.
nemoj me pogresno svatat al vi rossoneri pucate na velike kalibre poput belottija auba morata etc. a iskireni da budemo nece ni jedan doci ovog ljeta u AC

andre gignac je bolji od svih napadaca koji stoje momentalno na raspolaganju AC Milanu
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 08 jun 2017, 12:01

SafetSajo je napisao/la:ne znam mozda ovo zvuci glupo al bilo bi dobro dovest gignaca iz mexika nazad u europu

taj bi iz mnogih razloga dosao opet u europu najvazni je taj sto je sledece godine SP a vjerujem da zeli sa francuskom da ide tamo (naravno u slucaju da se kvalifikuju)

Tačno. Baš liči na nešto što bi Gale uradio.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 08 jun 2017, 12:01

BluesForever je napisao/la:Engleski mediji prenose da bi Costa mogao u Milan,ako dodje ima da prekuca ligu sto se tice davanja golova,Seria A bi mu legla samo tako.
Ne dolazi Mendes dzaba danas u Milano.Mislim da bi se to moglo završiti za 60-70M, toliko je Milan nudio za Moratu i spreman je ponuditi za Belottija.A Costa je bolji od obojice.A mislim da bi pristao na 8M po sezoni, a bio bi prva zvijezda novog mega projekta kojeg Milan ima.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 08 jun 2017, 12:03

SafetSajo je napisao/la:

nemoj me pogresno svatat al vi rossoneri pucate na velike kalibre poput belottija auba morata etc. a iskireni da budemo nece ni jedan doci ovog ljeta u AC

andre gignac je bolji od svih napadaca koji stoje momentalno na raspolaganju AC Milanu
Ti si izgleda pogrešno shvatio.Milan želi da već za 2-3 sezone bude top klub u Italiji i da opet ima bitnu ulogu u Evropi.Nije im cilj da stoje u mjestu sa propalim igračima tipa Gignac.Valjda je ovih uvodnih par sedmica jasan pokazatelj šta novi vlasnici žele.Pa nisu to debili da ulože toliki novac, vrate kompletan dug i onda da gube vrijeme i sezone sa poluigračima.Svjesni su da moraju puno uložiti da bi Milan dostigao visoki nivo ponovo.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 08 jun 2017, 12:17

BluesForever je napisao/la:Engleski mediji prenose da bi Costa mogao u Milan,ako dodje ima da prekuca ligu sto se tice davanja golova,Seria A bi mu legla samo tako.
Ne dolazi Mendes dzaba danas u Milano.Mislim da bi se to moglo završiti za 60-70M, toliko je Milan nudio za Moratu i spreman je ponuditi za Belottija.A Costa je bolji od obojice.A mislim da bi pristao na 8M po sezoni, a bio bi prva zvijezda novog mega projekta kojeg Milan ima.
Nemojte dolaziti u London bez ponude od 70-80 mil :) ,jer Costa I vrijedi toliko kakvi se danas panjevi prodaju za ove novce,mada me ne bi iznenadilo da nasa naivna I glupa uprava proda Costu I za 50 mil.
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 08 jun 2017, 12:23

@romagnoli

ma ne usporavam ja poteze celnika ac milana i siguran sam da ce naci najbolje resenje
po mom nekom misljenju je 80 - 100 mio za belottija previse jer je odigro ovu sezonu vrhunski a sta ce bit sledece sezone to niko ne zna stime je 80-100 mio koliko trazi torino veliki rizik

50 mio + neki igrac bi bila solidna ponuda i to bi bio odlican posao za oba kluba
steta sto delofeu nece ostat

bice milan opet onaj stari poceli su da stvaraju ekipu koja ce se borit za ulazak u LP i to je dobro za komplet serie A
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 08 jun 2017, 12:25

Jao Costa toliko prgav igrač, provokator teski. Uvjek je tu na ivici crvenog kartona, pa ako nekim slučajem dodje u Milan predvidjam mu crveni karton na debi utakmici :D
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 08 jun 2017, 12:25

Vala ja Costu ne bih džaba u Milan doveo, jedan od najprgavijih igrača koje pamtim (a da je ostvario nešto u karijeri), najgora brazilsko-španska kombinacija :puke:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 08 jun 2017, 12:42

Ovaj Bentacur, što smo se cerupali sa Djubrentusom oko nj,mi je tanak na ovom prvenstvu U20.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 08 jun 2017, 12:53

Keita i Biglia su dogovoreni u paketu za 45 miliona, zato se špekulisalo da za Bigliu nudimo tolike pare jer je valjda bio cilj uprave da se Lolito smekša. Imaju dogovor sa Laziom, danas se sastaju sa Keitinim agentom.

Lolito ga ne želi pustiti u Juve jer su ga uvrijedili i poslali ponudu od 12 miliona i poručio Keiti da mora produžiti ugovor ili otići u Milan ili biti na tribinama godinu dana do prelaska u Juve i na njemu je da odluči, hoće li grijat klupu ili biti jedan od glavnih kotača u novom projektu Milana :kafa:

Ne mogu vjerovat šta uprava radi, Mirabelli će danas završiti Contija za 20 miliona i potpisat će ugovor na 5 godina, dok će se Fassone sastati sa Mendesom i pričati o Costi, Jamesu i Silvi. Onda će se sastati u Casi Milan i potpisati ugovor sa Rodriguezom koji će biti livestreaman na Facebooku.

Cilj nove uprave i da se promovišu i preko društvenih mreža, napraviti kvizove, live predstavljanja i sve :thumbup:

Sad nas samo trebaju ovi igrači i Montella uvjeriti na terenu jer je ovaj dvojac to i zaslužio :kralj:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 jun 2017, 12:56

joj dragi safete pa gdje iskopa tog zinjaka :rol:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 08 jun 2017, 12:57

slika

:opaopa: :opaopa:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

CROtorious
Kontakt:

Post Postao/la CROtorious » 08 jun 2017, 12:58

Daj nam Costu. Koliko god ga navijaci ne vole lik gine za klub i radi nered u protivnicku obranu. Uz Jamesa i Silvu bi imali ekipu za top 3 u Italiji. Treba se Bacce rijesit i jos 5-6 igraca na celu s Palletom koji ima vise kartona nego dobrih utakmica.
Zadnja Klupa

Everyday it seems we're wasting away

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 08 jun 2017, 13:00

Izgleda da se istorija ponavlja nekad smo od Intera dobili dvojac Pirlo-Seedorf,a sad smo dobili dvojac u upravi Fassone-Mirabelli.Još da ponove uspjehe ove prve dvojce i ekstra.Oni su nam najvece pojacanje do sad.Nakon vec ostarjelog Galliania ovo je osvjezenje u pravom smislu rijeci.Sad ostaju igraci da se dokazu,jer nositi dres ACM je ogroman teret za veliki broj igraca.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 08 jun 2017, 13:05

Ma kakav costa gluho bilo. Veceg debila u fudbalu tesko je naci. Okrecemo se mladim igracima i ovaj decko iz Porta je super opcija naravno ako Beloti ne dodje.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 08 jun 2017, 13:16

Izvinite što upadam ovako.
Ali mi je drago da se Milan vraća tamo gdje pripada. Ipak je to najveći klub u Italiji te u top 3 u Evropi. Nadam se da nećete dovoditi potrošene zvijezd.
Vidim da ste zagrizli za vrhunskog napadača. Da li to znači da Baca ide ? Mogu se fine pare od Kineza za njega uzeti.

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 08 jun 2017, 13:24

jasmin10 je napisao/la:Izvinite što upadam ovako.
Ali mi je drago da se Milan vraća tamo gdje pripada. Ipak je to najveći klub u Italiji te u top 3 u Evropi. Nadam se da nećete dovoditi potrošene zvijezd.
Vidim da ste zagrizli za vrhunskog napadača. Da li to znači da Baca ide ? Mogu se fine pare od Kineza za njega uzeti.
po ovome koga smo doveli i s kim "pregovaramo" nisu potrosene zvijezde, a sad ko ce na kraju doci ostaje da vidimo..Sto se tice Bacce vjerovatno ce on ili Lapadula odici ukoliko dodje napadac...

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 08 jun 2017, 13:27

Samo da Costa ne dođe, radije ću Lapakloca gledati čitavu sezonu u napadu nego onog prgavca.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 08 jun 2017, 13:30

Vala bas cim mu onu gadnu facu vidim muka mi.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 08 jun 2017, 13:42

Vala i ja ovog Costu ne bi volio vidjeti u Milanu. Milan je uvijek bio gospodski klub, igrači se uvijek gospodski ponašali na terenu i van terena. Da bi neko igrao u Milanu treba imati i ljudske karakteristike, osim sportskh naravno to nas je uvijek odlikovalo. Ne želim umanjiti njegovo fudbalsko znanje, ali ovog ljigavca ne želim u Milanu.

Osim pojačanja, a vidim da to niko ne spominje, bitna je i činjenica da Milan ima trojicu mladih U21 reprezentativaca Italije koji će igrati na Euru Gigi, Calabrija i Lokateli. Sva trojica su imali značajnu minutažu u protekloj sezoni. Pojačanja uz ove mlade, trebala bi to biti odlična kombinacija.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []