AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Romagnoli13
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Romagnoli13 » 08 jun 2017, 16:40

Dzoni je napisao/la:Sta je sa Loccattelijem?
Racuna li se na njeg?
Zasad nema naznaka da će ići bilo gdje iz Milana.I ako je sasvim izvjesno da će Milan imati potpuno novi trio u sredini, Locetalli će ostati i čekati svoju priliku jer bit' će dosta utakmica naredne sezone i imat će opet kvalitetnu minutažu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 08 jun 2017, 16:42

Rachid Ghezzal ne želi ostati u Lyonu, evo solidnog igrača za rotacije i to za 0 eura.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 08 jun 2017, 16:57

Romagnoli13 je napisao/la:
Dzoni je napisao/la:Sta je sa Loccattelijem?
Racuna li se na njeg?
Zasad nema naznaka da će ići bilo gdje iz Milana.I ako je sasvim izvjesno da će Milan imati potpuno novi trio u sredini, Locetalli će ostati i čekati svoju priliku jer bit' će dosta utakmica naredne sezone i imat će opet kvalitetnu minutažu.
Mlad decko a odusevio me sa nekoliko partija prosle sezone.
Zabio neke predobre golove kao sto je onaj Juventusu npr.
Volio bih da uspije.

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 08 jun 2017, 17:09

obozavacete costu ako i kada bude igrao za vas, i ja sam ga u atletiku mrzio....takve igrace jednostavno ne volis kad su na suprotnoj strani...
pi.

CROtorious
Kontakt:

Post Postao/la CROtorious » 08 jun 2017, 17:13

Tweeds_10 je napisao/la:obozavacete costu ako i kada bude igrao za vas, i ja sam ga u atletiku mrzio....takve igrace jednostavno ne volis kad su na suprotnoj strani...
Ne navijam ni za Chelsea ni za Atl. Madrid, ali taj lik mi se J**+.no svida. Ide u kost kad treba, ne boji se nikog, a i trenutno je jedan od najboljih napadaca na svijetu. Da je Arsenalu jedan takav :D
Zadnja Klupa

Everyday it seems we're wasting away

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 08 jun 2017, 18:57

Dobro došao Ricardo Rodriguez.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 08 jun 2017, 19:01

Kada se gledaju ljudske vrijednosti Coste, onda se moze reci da je u pitanju ljudski šljam u svim segmentima, ali sto se tice fudbalskih epiteta niko ih ne moze osporiti da se radi o vrhunskom napadaču! Ja ne znam, ne bih volio da ga dovedu, jer svi znamo kakav je, volio bi kad bi Silvu doveli ili Belottia...ne znam ali niko ne spominje kreativnog veznjaka koji nam fali od Kake!

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 08 jun 2017, 19:06

Agent Contija stigao u Casa Milan

Ma Costa je mašina i ako bi došao kakav bi to potez bio

Dobrodosao Ricardo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 jun 2017, 19:11

ma nek' je i najveća šupčina od čovjeka, ne bi mu imao ko šta prigovoriti ako dadne 20+ golova u ligi i donese bodove. :mrgreen:

jedino mi se ne sviđa to što mu je 29 godina i što ga već neko vrijeme povezuju sa kinom, nisam siguran koliko može pružiti milanu i da li je dovoljno motivisan da igra na najvećem nivou još par sezona.
ali od svih imena (ako isključimo moratu i aubu koji se sad čine predaleko), on je daleko najbolja i najsigurnija opcija za kupiti.

benvenuto ricardo :opaopa:

contijev agent je isto tako u casi milan, moglo bi se i to brzo riješiti :opaopa:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 08 jun 2017, 19:26

Costa želi na Mundijal naredne godine.Što znači da mu ove sezone treba klub u kojem će igrati i izboriti se za poziv na to takmičnje, a avantura u Kini ne bi mu pomogla u tome. Milan mu može to omogućiti.Znači imaš potpuno motivisanog igrača vrhunske klase u svojoj ekipi, na kojem ne možeš ništa izgubiti.Jer već sljedeće ljeto ga možeš prodati u Kinu za isti novac za kojeg ga dovedeš.

Ricardo završen.

Inshallah da večeras i Contia riješe i onda svim silama zaganjati ostale mete da se kompletira ekipa.

Keita agent: "Milan and Lazio have an agreement, now we'll make our evaluations" Iz ovoga se da zaključiti da je Biglia onda već novi igrač Milana.A ni Keita nije daleko.Ovo nije komplikovana situacija, Milan i Lazio su se dogovorili.Milan nudi praktički iste finansijske uvjete kao i Juventus. Sad je samo na igraču da odluči, da li će u klub kojem nije prioritet ili u klub u kojem će biti jedan od glavnih igrača. Također potvrđeno je da što se tiče Juventusa oni su već odbijeni od strane Lotita jer su došli sa premalom ponudom.

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 08 jun 2017, 19:39

Ovo je šok za organizam. Ljudi rade punom parom.

Musacchio, Kessie, Rodriguez........
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 08 jun 2017, 19:42

Hahah ma "lipo" da je grbav nas je :D :D Milan bi mu bio garant za Repku pa pogledajte Delofeua ;) eno citam nece ga Barca vraćati očekivano skoro, a je li bila priča vratice ga ccc

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 08 jun 2017, 19:43

Sportski direktor Lazia, te agent Keite su već u Milanu, kao i agent Contija. Večeras će vjerovatno se završiti detalji oko Biglie, on će postati 4 pojačanje Milana, ili je to već 99.99%. Zatim za očekivati je da Conti bude 5. igrač koji će potpisati za Milan u narednim danima.A što se tiče Keite, ako izabere konstantno igranje onda će on biti već šesto pojačanje Milana.A da vas podsjetim da nije ni pola juna.

Zatim svi stručnjaci u Italiji su složni da će nakon ovih igrača uslijediti dvije bombe vjerovatno kojima će Milan zatvoriti merkato. Diego Costa i James Rodriguez se najčešće spominju..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 jun 2017, 19:46

imaš igrača kojeg ćeš platiti 50+ miliona i koji će nakon jedne sezone početi zabušavati i zajebavati :mrgreen: ali da je trenutno nešto najbolje što tržište nudi, jeste.
doduše uvijek ga možeš uvaliti kinezima za otprilike istu cifru za koju si ga doveo, to nije problem, ja bih bio sretan kad bi makar 2 sezone odigrao na vrhunskom nivou.

:ljepota: :ljepota:

slika

broj 68 :facepalm:

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 08 jun 2017, 19:48

Ne znam koliko ste upućeni ali svi igrači koji su došli u Milan ili koji su na meti Milana nisu tu slučajno.Već više od pola godine su praćeni od strane kluba i već dugo vremena se priprema teren za ovo što se dešava u klubu.

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 08 jun 2017, 19:48

Tačno sam i ja krenuo napisati za broj. 68 ???
Dajte mu neki normalan broj.

Mora se malo kukati :mrgreen:
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 jun 2017, 20:00

pa mora se makar malo kukat, nismo ti mi navikli na ovo :mrgreen:

:bih: :bih:

slika

Rodriguez to @MilanTV: "The Milan shirt is so beautiful. I'm happy to be here and play for this team."
Rodriguez: "Baresi was a true legend. Was a fantastic player. I took the no. 68 shirt because it is the year of birth of my mother."
Rodriguez: "I am really happy to be here and hope to make people happy. Milanello and Milan museum are impressive."
Rodriguez: "San Siro? I played there once and I cannot wait to relive these feelings again in that amazing stadium."
Rodriguez: "I cannot wait to know the squad. Objectives? Play the EL and do my best, then we've to do well in league and return to CL."

FORZA MILAN !

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 08 jun 2017, 20:15

Montela :thumbup:
Musachio :thumbup:
Kessie :thumbup:
Rodriguez :thumbup:
Conti :arrow:
Donaruma
Biglia
Keita
Costa
Silva
James

da vidimo ko ce od navedenih sve potpisati :D

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 08 jun 2017, 20:32

Jaoo kako je opet fino biti navijac Milana,za sada.ide odlicno,ako uspiju.dovesti sve ove igrace koji ce to sok za nas sve da bude,ljudi doveli kompletnu novu prvu postavu

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 jun 2017, 21:45

galijanijevo remek djelo :rol:

slika

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: koraj i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []