SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- sagitarius
- Kontakt:
Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
Ma euforija u vrijeme Cire i Papeta je bila zbog tog "nismo nikad uspjeli otici na veliko takmicenje".Nakon sto se to desilo naravno da je opala euforija, sto je i ocekivano bilo.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ajde Zenicani veceras im ne dajte da spavaju, poslije treninga okupirajte hotel, ajde ajdeee
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ubijte ih u pojam kakvom kakofonijom, da ne mogu spavati, naprimjer ovim:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Upravo tako, neka naprave rezultat pa biće svegaBenjooJutub je napisao/la:Euforija je suvišna, ni jedna normalna reprezentacija ne treba euforiju. Al' Bošnjama je preča euforija od rezultata, nek se i gubi samo daj euforije i skandala.Vucevich je napisao/la:Nakon Irske nema vise entuzijazma oko reprezentacije, ni euforije.
Vidjeli bi vi imali ili nema euforije ukoliko bi se kvalifikovali na SP
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Znate ono kako su ljudi kod ans od propuhe/promahe/promaje napravili mit da ubija, e tako je i na podforumu reprezentacije BiH okarakterisana euforija kao nešto što nas sigurno vodi u poraz.
Kolko ja vidim pred svaku utakmicu, ovdje se najviše zazire od euforije, pa šta vam je ljudi? Šta je to euforija, ako nije sastavni dio fudbala, euforija je usko povezana sa samopouzdanjem navijača, koje oni prenose na igrače koji će izaći na teren s mudima do poda. Međutim, euforija se spominje prije svake utakmice, kao neko potencijalno opravdanje u slučaju poraza, čim doguramo do neke bitnije utakmice.
Pa mora postojati euforija pred utakmice reprezentacije, jer ona pokreće navijače, koji nose igrače na krilima do pobjede.
Okanite se tog "bošnjo 1.0.1." mentaliteta; propuha ubija i euforija znači poraz.
Kolko ja vidim pred svaku utakmicu, ovdje se najviše zazire od euforije, pa šta vam je ljudi? Šta je to euforija, ako nije sastavni dio fudbala, euforija je usko povezana sa samopouzdanjem navijača, koje oni prenose na igrače koji će izaći na teren s mudima do poda. Međutim, euforija se spominje prije svake utakmice, kao neko potencijalno opravdanje u slučaju poraza, čim doguramo do neke bitnije utakmice.
Pa mora postojati euforija pred utakmice reprezentacije, jer ona pokreće navijače, koji nose igrače na krilima do pobjede.
Okanite se tog "bošnjo 1.0.1." mentaliteta; propuha ubija i euforija znači poraz.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Uredu je biti pozitivan s nekom blagom euforijom zbog bitne tekme ali tim i stožer će vjerujem biti hladne glave jer su svjesni šta im predstavljaa ova utakmica i šta im znači ako dobiju. Lako se prešaltati u euforično stanje kada se dobije utakmica i budemo korak bliže plasmanu. Što reče tip iznad mene, neka doza euforije može biti samo pozitivna i to je normala.
Kako ne treba euforija bolan, sta vi pricate? Pa ja evo 2 sedmice prije utakmice gledam kako cu sta cu samo da odem na utakmicu, odem na fakultet razmisljam o utakmici, veceras vjerovatno necu ni spavati prije puta itd.. Kada ti je nesto bitno uvijek ce tu biti treme, stresa, euforije i dalje da ne nabrajam.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ima euforije, ne sikirajte se nista. 
Pa i protiv Gibraltara smo na onom vremenu i protiv onakvog protivnika imali stvarno finu posjetu (zahvaljujuci mozda i nizoj cijeni karata), ali reci da nema nikakve euforije i slicno, nema smisla. Sutra ce biti ludilo na stadionu
Pa i protiv Gibraltara smo na onom vremenu i protiv onakvog protivnika imali stvarno finu posjetu (zahvaljujuci mozda i nizoj cijeni karata), ali reci da nema nikakve euforije i slicno, nema smisla. Sutra ce biti ludilo na stadionu
Jasno da nema euforije, u posljednja cetiri ciklusa 3 x baraz i jednom SP, nismo ni mi vise levati.
- QUARTERBACK
- Kontakt:

treniraju jajare
Zadnja izmjena: QUARTERBACK, dana/u 08 jun 2017, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
Šta ti sad želiš reći da promaha ne ubija? Onaj Ćamil, što je prošlo ljeto kad su bile vrućine napravio promahu, se ne bi složio s tobom.coelho41 je napisao/la:Znate ono kako su ljudi kod ans od propuhe/promahe/promaje napravili mit da ubija, e tako je i na podforumu reprezentacije BiH okarakterisana euforija kao nešto što nas sigurno vodi u poraz.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Kakva euforija?Sta je euforija?Euforije i ne treba biti prije utakmice,euforija je kad slavis gol i pobjedu.Nije euforija visednevno preseravanje,tv prilozi,pijancenje i urlici od ranog jutra pa ti se onda na utakmici spava,ne mozes meda.To je za mene seljakluk,nikakva euforija.
Cuvajte euforiju za 20:45 sutra.Nema potrebe za prijevremenim preseravanjem,to nas je cesto znalo skupo kostati.Svi znamo kakvu utakmicu igramo i sve emocije i svu snagu cuvati za sutra kad borba pocne.
Meni se svidja ovo,ovako uvijek treba biti.
Cuvajte euforiju za 20:45 sutra.Nema potrebe za prijevremenim preseravanjem,to nas je cesto znalo skupo kostati.Svi znamo kakvu utakmicu igramo i sve emocije i svu snagu cuvati za sutra kad borba pocne.
Previse gluposti na jednom mjestu...tv prilozi seljaklukFidelis je napisao/la:Kakva euforija?Sta je euforija?Euforije i ne treba biti prije utakmice,euforija je kad slavis gol i pobjedu.Nije euforija visednevno preseravanje,tv prilozi,pijancenje i urlici od ranog jutra pa ti se onda na utakmici spava,ne mozes meda.To je za mene seljakluk,nikakva euforija.
Zadnja izmjena: Mramic, dana/u 08 jun 2017, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.
SN96
Šta je s ukupnim omjerom? Oni su nas pobijedii četiri puta, mi njih jednom?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ljudi pod euforijom misle na sve ono što je bilo ranije prije tih istorijskih utakmica, na TVu samo se o tome pričalo, prodaja rekvizita kretala i po 3 dana prije tekme idt, a sve sa ciljem da vjerujemo da ćemo se konačno naći na velikom takmičenju. To se ostvarilo 2014te godine. Sledeći put kada bi se ta euforija mogla ponovo desiti je npr kada bi bili u borbi za prolazak u završnicu nekog velikog turnira (SP ili EURO).
Euforije treba da bude i protiv grcke da ne govorim protiv belgije a jos da ne govorim ako odemo u baraz , o kakvim ti zavrsnicama velikih turnira pricas ,da nisi temu pogrijesio ??? argentina je na na drugom podforumu.... boze me sacuvaj...FoSte95 je napisao/la:Ljudi pod euforijom misle na sve ono što je bilo ranije prije tih istorijskih utakmica, na TVu samo se o tome pričalo, prodaja rekvizita kretala i po 3 dana prije tekme idt, a sve sa ciljem da vjerujemo da ćemo se konačno naći na velikom takmičenju. To se ostvarilo 2014te godine. Sledeći put kada bi se ta euforija mogla ponovo desiti je npr kada bi bili u borbi za prolazak u završnicu nekog velikog turnira (SP ili EURO).
SN96
Zasto se kod nas baraz gleda kao uspjeh kada smo ispali u barazu?DrFilgud je napisao/la:Jasno da nema euforije, u posljednja cetiri ciklusa 3 x baraz i jednom SP, nismo ni mi vise levati.
Za svjetsko prvenstvo je baraž isto kao i plasman na sadašnje europsko prvenstvo.Vucevich je napisao/la:Zasto se kod nas baraz gleda kao uspjeh kada smo ispali u barazu?DrFilgud je napisao/la:Jasno da nema euforije, u posljednja cetiri ciklusa 3 x baraz i jednom SP, nismo ni mi vise levati.Ako ne kvalifikujes na turnir onda isto ti je da zavrsis na 6om ili 2om mjestu.
Ja još uvijek nisam prežalio Francusku, pa pola europe je tamo bilo.
Dva baraža protiv Portugala sam onako podnio stojički, a ovaj zadnji me je dotukao, tako da mi je skoro na isto došlo i da smo u kvalifikacijskoj grupi okončali svoje.
Pa nije isto da gubiš 10-0 i 2-0. Oba puta kada smo izgubili u baražu za SP momci su dali maksimum i ja sam bio preponosan na njih, baraž sa Irskom neću komentarisati.Vucevich je napisao/la:Zasto se kod nas baraz gleda kao uspjeh kada smo ispali u barazu?DrFilgud je napisao/la:Jasno da nema euforije, u posljednja cetiri ciklusa 3 x baraz i jednom SP, nismo ni mi vise levati.Ako ne kvalifikujes na turnir onda isto ti je da zavrsis na 6om ili 2om mjestu.
"We need to suffer. And we need to fight."
Ja sam u 90+ minutama se rasplakao protiv Irske, nakon toga sam izgubio neki draž za tekmama. Prije npr u kvalama mjesec prije meča mene hvata euforija, sad je nema nikako.BelminM23 je napisao/la:Dva baraža protiv Portugala sam onako podnio stojički, a ovaj zadnji me je dotukao, tako da mi je skoro na isto došlo i da smo u kvalifikacijskoj grupi okončali svoje.
"We need to suffer. And we need to fight."