Šta činiš na forumu? Idi bihuzuri Helene. Naljuti im Atinu.avenija je napisao/la:Autobuska stanica ili tacnije plato zeljeznicke stanice ali gdje god da parkiras sutra ce biti prebukirano tako da ces imati problema sa guzvama , vec je skoro sve puno , preporucujem da dodjete svi ranije da ne bi ostali skroz bez parkinga , sam podatak da je tu vec preko 300 novinara akreditovanih govori o kakvom se spektaklu radi i koja je utakmica sutra u zizi Evropske javnosti.boomerang5 je napisao/la:gdje je najbolje parkirati, a da je blize izlazu iz Zenice ?? ima li ko savjeta kakvih da se bas ne uvlacim u grad da je lakse izaci poslije tekme
Znaci urani i plato zeljeznicke stanice !
SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ima li kakvih informacija o prvom sastavu? Je li procurilo išta?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Navodno ce kod Grka mladi Panagiotis Retsos poceti utakmicuHankMoody je napisao/la:Ima li kakvih informacija o prvom sastavu? Je li procurilo išta?
Kazu dobar hotel i stolarija , koliko god da se deres ne prolazi kroz sedmokomorne prozore , pa svi odustaliHigh je napisao/la:Šta činiš na forumu? Idi bihuzuri Helene. Naljuti im Atinu.avenija je napisao/la:Autobuska stanica ili tacnije plato zeljeznicke stanice ali gdje god da parkiras sutra ce biti prebukirano tako da ces imati problema sa guzvama , vec je skoro sve puno , preporucujem da dodjete svi ranije da ne bi ostali skroz bez parkinga , sam podatak da je tu vec preko 300 novinara akreditovanih govori o kakvom se spektaklu radi i koja je utakmica sutra u zizi Evropske javnosti.boomerang5 je napisao/la:gdje je najbolje parkirati, a da je blize izlazu iz Zenice ?? ima li ko savjeta kakvih da se bas ne uvlacim u grad da je lakse izaci poslije tekme
Znaci urani i plato zeljeznicke stanice !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Jos nesto , izgleda da ce i prenos biti odlican , France HD TV je oprema i oni prvi put rade u BiH.
Po opremi trebali bi na TV imati vrhunski prenos.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
To sigurno sredio Mesin pomocnik Gilli.avenija je napisao/la:Jos nesto , izgleda da ce i prenos biti odlican , France HD TV je oprema i oni prvi put rade u BiH.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Imam osjecaj da bi Mesa ipak mogao krenuti s Besicem od prve minute jer je ovaj zeljan igre i jer bi poginuo za drzavni dres, a i zbog njegove trke, borbe, presinga...
U istom trenutku bi to bila ludost s obzirom da nije igrao godinu dana takmicarsku utakmicu, ali s druge strane bi takva odluka mogla dati pozitivan efekat na nasu igru i igrace ali i biti iznenadjenje Grcima jer ga sigurno ne ocekuju u prvih 11...ipak je potpuno zdrav evo vec 2,3 mjeseca.
Sve zavisi od toga kako ga je Mesa dozivio na treninzima.
Ja bih ovako krenuo:
.........................beg......................
Ogi........bico.............zuka.....lulic
........................jajalo....................
..........mire...................besic........
Visca............................................
...................vedo.........dzeko.......
Lulic bi ordinirao po cijeloj lijevoj strani kao onomad Mujdza jer Lulic ima snage za to, kada ode naprijed Besic bi ostajao kao osigurac...Mume bi bio ratereceniji sto se tice defanzivnih zadataka pa bi mogao vrsiti veliki presing (Radja Naingholan)
Dzeko bi bio taj koji bi se povremeno izvlacio na lijevu stranu da primi loptu i oslobodi se zagrljaja stopera, izbori prekrsaj u zoni suta, kombinuje sa Mumetom i Senadom.
S ovakvom formacijom bismo dobili na boljoj kontroli lopte, vecoj trci i veoma vazno - iznenadili bismo Grke.
U svemu tome Pjanic bi imao vise prostora ako bismo zaigrali s 3 veznjaka i ne bi bilo straha od grube igre protivnika i nasrtaja.
Dakle, s Mumetom u nekakvoj ovakvoj postavci gdje nece biti glavni defanzivno orjentisan veznjak - OK...iako sam do jucer smatrao da bi to bila pogreska zbog manjka utakmica...doduse i dalje sam protiv takve odluke ako govorimo o DM.
U istom trenutku bi to bila ludost s obzirom da nije igrao godinu dana takmicarsku utakmicu, ali s druge strane bi takva odluka mogla dati pozitivan efekat na nasu igru i igrace ali i biti iznenadjenje Grcima jer ga sigurno ne ocekuju u prvih 11...ipak je potpuno zdrav evo vec 2,3 mjeseca.
Sve zavisi od toga kako ga je Mesa dozivio na treninzima.
Ja bih ovako krenuo:
.........................beg......................
Ogi........bico.............zuka.....lulic
........................jajalo....................
..........mire...................besic........
Visca............................................
...................vedo.........dzeko.......
Lulic bi ordinirao po cijeloj lijevoj strani kao onomad Mujdza jer Lulic ima snage za to, kada ode naprijed Besic bi ostajao kao osigurac...Mume bi bio ratereceniji sto se tice defanzivnih zadataka pa bi mogao vrsiti veliki presing (Radja Naingholan)
Dzeko bi bio taj koji bi se povremeno izvlacio na lijevu stranu da primi loptu i oslobodi se zagrljaja stopera, izbori prekrsaj u zoni suta, kombinuje sa Mumetom i Senadom.
S ovakvom formacijom bismo dobili na boljoj kontroli lopte, vecoj trci i veoma vazno - iznenadili bismo Grke.
U svemu tome Pjanic bi imao vise prostora ako bismo zaigrali s 3 veznjaka i ne bi bilo straha od grube igre protivnika i nasrtaja.
Dakle, s Mumetom u nekakvoj ovakvoj postavci gdje nece biti glavni defanzivno orjentisan veznjak - OK...iako sam do jucer smatrao da bi to bila pogreska zbog manjka utakmica...doduse i dalje sam protiv takve odluke ako govorimo o DM.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Da nece biti i one kamere iza golova kao protiv irske sto su scene bile, ne znam da je poslije toga vise bilo njih hahaavenija je napisao/la:Jos nesto , izgleda da ce i prenos biti odlican , France HD TV je oprema i oni prvi put rade u BiH.
Sta se moze ocekivati sa tom opremom, kvalitet slike u prvom planu. Vise kamera mozda, pokrivenost..?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ma ne pijem nikako.avenija je napisao/la:Otidji poslije tekme u staru carsiju , sjedi se do 1 - 2 iza ponoci neces se pokajati.BelminM23 je napisao/la:I gdje je najbolje poslije utakmice otići proslaviti pobjedu, sjest negdje, do što kasnije.
Ajde zeničani, govorite, zlu netrebalo.
Ovo je ako ne pijes zbog Ramazana ..
Da mi bi gdje dušu odmorit u miru, pa na jutarnji bus.
Yebem ti seljaka i sirotinju.
Hvala.
Onda ti je najbolje da odes u dzamiju i prenocis.BelminM23 je napisao/la:
Ma ne pijem nikako.
Da mi bi gdje dušu odmorit u miru, pa na jutarnji bus.
Yebem ti seljaka i sirotinju.
Hvala.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Hahah, ne bih mogao ni zaspat, strah.Pivopija je napisao/la:
Onda ti je najbolje da odes u dzamiju i prenocis.
Ma ušemit ću se do tekme, trebalo bi valjda.
-
JerryLouis
- Kontakt:
Osvanuo je mubarek petak, veceras 2:0 s Bozijom pomoci. Dzeko 2 gola. Otac, Babo, Dijamant.
Ja se radujem tekmi, naravno kao I svaki put, ali nisam nesto nabrijan bas. Oni su igrali nerijeseno sa Belgijom tamo, pa mislim da ce opet biti tesko doci do tog gola. Nadam se da cemo biti raspolozeni I imati dobar dan, I da ce biti odlican rezultat za nas.
Naprijed nasi, neka je sretno
Naprijed nasi, neka je sretno
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Kakva je situacija s kartama? Da li će se moći uzeti dole na crno?
Rođen s tobom da budem
Ima li kakvih naznaka sastavu ? Je li iko od novinara pratio treninge pa da je mogao skontati ko igra ?
Samo da ne bude nekih karafeka sa Cocalicem na zadnjem veznom.
Izvedi najjace što imamo i da se pofajtamo muški.
3-0, Džeko, Bicakcic i Kodro
Samo da ne bude nekih karafeka sa Cocalicem na zadnjem veznom.
Izvedi najjace što imamo i da se pofajtamo muški.
3-0, Džeko, Bicakcic i Kodro
Sretno! Babuka ga zabija večeras! 
Rezultat je trend, ideal je vječan!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Trema polako hvata od jutros, jos gotov 12 sati u pizdu strininu..
Aj BiH

Aj BiH
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
https://www.facebook.com/zmajevi.posavine/
Zmajevi Posavine Odžak
Sređeno sve za prevoz, samo treba pitati ljude.
Kažu kakvi bi mi navijači bili da se ne brinemo jedno za druge.
Do pobjede.
Zmajevi Posavine Odžak
Sređeno sve za prevoz, samo treba pitati ljude.
Kažu kakvi bi mi navijači bili da se ne brinemo jedno za druge.
Do pobjede.
Gazi Aristotelovce!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Samo jako i hrabro večeras, zajedno do pobjede !

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], denza, General505, Google Adsense [Bot], jasmin10, Normus90, RobijasiZenica1988, s4mke i 64 gosta.