Samo da završe Contia prije nego se umješaju Inter, Chelsea ili neko treći
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ko je sve nosio dres Milana
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nakon više od 3h završio je sastanak između Mirabellija i agenta koji predstavlja Contija. Izuzetno pozitivan sastanak je bio i u Milanu su optimistični.

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Keitu je lahko dovesti, samo ga namamiti sa jos jednim **** ( Niang) i eto njega dzaba 
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dakle da sumiramo.
Milan ima dogovor sa Lotitom za Bigliu, kao i sa samim igračem.Što znači da je to riješena stvar. Zatim Milan je odradio teži dio posla sa Lotitom i za Keitu, prihvatio je ono što Milan nudi, sad je sve na igraču. Također, prije par minuta Di Marzio je potvrdio da je Conti prihvatio uslove koje nudi Milan, sad ostaje da se dogovori cijena sa Atalantom. To je ono što će se riješavati i inshallah riješiti u narednih par dana.
Milan ima dogovor sa Lotitom za Bigliu, kao i sa samim igračem.Što znači da je to riješena stvar. Zatim Milan je odradio teži dio posla sa Lotitom i za Keitu, prihvatio je ono što Milan nudi, sad je sve na igraču. Također, prije par minuta Di Marzio je potvrdio da je Conti prihvatio uslove koje nudi Milan, sad ostaje da se dogovori cijena sa Atalantom. To je ono što će se riješavati i inshallah riješiti u narednih par dana.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Jel mguce proslo par sati nismo nikoga doveli

bitno da se postigao dogovor sa agentom i igracem, mali od pocetka preferira milan 
ostaje jos sa atalantom dogovoriti, to je laksi dio posla
ostaje jos sa atalantom dogovoriti, to je laksi dio posla
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sportitalia izvještava o tome da su Mirabelli i Fassone bili u Londonu prije odlaska u Cardiff.Bili su u kući Diega Coste uz prisustvo Mendesa.
-
gambler1899
- Kontakt:
Koja je uzivancija sad uci na forum tj. na ovu temu i citati samo lijepe vijesti i optimizam kod svakog forumasa
kao sto neko rece nek je i nas sunce ogrijalo
jos samo da se sve planirano ostvari i mozemo da uzivamo u ljetu i u narednu sezonu udjemo sa puno nade i samopouzdanja
- muha milanez
- Kontakt:
Navodno je Deulofeu odbio povratak u Barsu, jer zeli ostati u Milanu. Uf kakve bocne igrace ce Montela imati ako Deulofeu ostane, jos ako Keita dodje. Ako takav scenario bude, plus dovedu napadaca bilo kojeg od ovih 3-4 koje spominju, bice paklena ofanziva (Jack, Suso, Balde, Ocampos?)..

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ako dovedu ovo što spominju, to će biti najbolji mercato od 2002/03 kad su u Milano došli: Nesta , Seedorf, Rivaldo, Tomasson.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- Romagnoli13
- Kontakt:
Conti želi samo u Milan, dogovor sa njim je već postignut.Atalanta traži nešto više novca nego što Milan nudi, kao i obično u takvim slučajevima klubovi se nađu na pola puta.
Mendes radi na tome da Jamesa dovede u Milan.Pokušat će da pomogne Milanu da isposluju dogovor sa Realom.
Milan je sa Laziom postigao dogovor za cifru od 52M! I to 22 Lucas Biglia i 30M za Keitu.Lazio nastoji da uvjeri igrača da prihvati ponudu Milana.Jer Lotito zna da je to najbolje što će dobiti za igrača kojem ugovor ističe narednog ljeta.
S obzirom da dolazi vikend, ako se ništa značajnije ne desi danas ili u toku noći, onda prve velike vijesti treba očekivati u ponedjeljak.
Mendes radi na tome da Jamesa dovede u Milan.Pokušat će da pomogne Milanu da isposluju dogovor sa Realom.
Milan je sa Laziom postigao dogovor za cifru od 52M! I to 22 Lucas Biglia i 30M za Keitu.Lazio nastoji da uvjeri igrača da prihvati ponudu Milana.Jer Lotito zna da je to najbolje što će dobiti za igrača kojem ugovor ističe narednog ljeta.
S obzirom da dolazi vikend, ako se ništa značajnije ne desi danas ili u toku noći, onda prve velike vijesti treba očekivati u ponedjeljak.
- _forzamilan_
- Kontakt:
Antonini je od svih ovih bio solidan backup, sjecam se one sezone sa Ronaldinhom po lijevoj strani bio je jako dobar. Samo tada je Milan bio mnogo jaci pa i kao solidan igrac izgledao je los.rope11 je napisao/la:galijanijevo remek djelo![]()
Ali apsolutni kralj od svih bekova Kevin Constant
(kad si Milan a nisi kupio igraca 6 sekundi)ronaldo99 je napisao/la:Jel mguce proslo par sati nismo nikoga doveli![]()

Evo ga Rodriguez je official, daj sad Bigliu da bude i to oficijelno, Keitu u paketu, zavrsi sa Contijem pa onda idemo dalje
Jorge Mendes is working on bringing James Rodriguez, who is set to leave Real Madrid, to Milan [La Repubblica].
Kako bi legao James ekipi to je cudo, vala bas smo skromni
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Lotito je skroz poludio izgleda i obećao je Keiti da će provesti sezonu na klupi ili među publikom ako odbije Milan.Jer je uvjeren da Juventus ne može i neće dati 30M za igrača koji za njih nije prioritet.Koji luđak za ne povjerovati. 
- Fantasista
- Kontakt:
Ako dođe James prvo ću da se isplačem od sreće a onda ću da slavim 3 dana. Kako gotivan igrač sunce ti poljubim.
-
gambler1899
- Kontakt:
Trenutno to što radi ludjak ide nama.u prilog, ali razumljivo je bolje 50miliona za igrače koji na kraju mogu otici dzaba, nego Juventusovih 15? miliona....Nadajmo se da će zavrsiti u našu korist...
pa dobro, nisam bas ocekivao da ce skoro kompletnu prvu postavu promjeniti 
ali ovako makar neces morati uzimati rezerve, svi koji su igrali prosle sezone ce zavrsiti na klupi i posluziti svrsi, ha ja, pametno odradjeno
to je to sto bi bilo idealno (iako ni dalje ne vjerujem u hameza), samo ostaje rijesiti pitanje napadaca
conti musaka rom ricardo
kessie biglia
jack hamez keita
?
ali ovako makar neces morati uzimati rezerve, svi koji su igrali prosle sezone ce zavrsiti na klupi i posluziti svrsi, ha ja, pametno odradjeno
to je to sto bi bilo idealno (iako ni dalje ne vjerujem u hameza), samo ostaje rijesiti pitanje napadaca
conti musaka rom ricardo
kessie biglia
jack hamez keita
?
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Usudim se napisati da postoji 50% šansi da će ovako izgledati ekipa Milana naredne sezone. Gigio-RR-Musacchio-Romagnoli-Conti, Jack-Biglia-Kessie, Balde Keita- Belotti/Costa-J.Rodriguez. Do samo prije par sedmica ovako nešto je bilo neozbiljno i zamisliti pa i napisati u šali, a danas je ovo realnost. Ovo bi bio perverzan tim, koji bi samo bio nadopunjavan.
-
gambler1899
- Kontakt:
Kolika je trenutna playa Jamesa u Realu? Jasno je da ga ne mozemo dovesti ispod 80miliona + plata? Dostatoga zavisi i od plana koji je upucen u UEFI o kojem smo juče pisali, a i dovodjenjem svih navedenihdaleko bi prebacili predvidjenih 150miliona
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nezadovoljan igrač koji nije igrao puno lani se ne prodaje za 80M, mislim da je 60M gornja granica. Ne znam kolika je trenutna plata u Realu, ali čisto sumnjam da prelazi 8M. Što je cifra koju Milan može ponuditi, kao što može i platiti odštetu.gambler1899 je napisao/la:Kolika je trenutna playa Jamesa u Realu? Jasno je da ga ne mozemo dovesti ispod 80miliona + plata? Dostatoga zavisi i od plana koji je upucen u UEFI o kojem smo juče pisali, a i dovodjenjem svih navedenihdaleko bi prebacili predvidjenih 150miliona
Također da napomenem, da u slučaju neočekivane komplikacije oko Biglie, Milan već ima spremnu alternativu a to je Grzegorz Krychowiak.
Ovo ljeto su alternative bolje od primarnih ciljeva u vrijeme Gallianija.
lijepo je vidjeti ovako agresivan Milan na trzistu 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.