Moderator/ica: GracanicaAA
Ne mozes stavit 16 . Samo 10. Haj kontam izostavit cu Igman Iskru i ove sto su tek usli ali kako mi Travnik ne pade na pamettheboss_RD07 je napisao/la:Samo Travnik? Brate, ima 16 ekipa u ligi
Jesi li probao editovat prvi post? Pa oko njega traziti opcije za anketu. Ako ne moze tako onda zovi moderatora nek promijeniNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ne mozes stavit 16 . Samo 10. Haj kontam izostavit cu Igman Iskru i ove sto su tek usli ali kako mi Travnik ne pade na pamettheboss_RD07 je napisao/la:Samo Travnik? Brate, ima 16 ekipa u ligi
Bravo bratotheboss_RD07 je napisao/la:Jesi li probao editovat prvi post? Pa oko njega traziti opcije za anketu. Ako ne moze tako onda zovi moderatora nek promijeniNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ne mozes stavit 16 . Samo 10. Haj kontam izostavit cu Igman Iskru i ove sto su tek usli ali kako mi Travnik ne pade na pamettheboss_RD07 je napisao/la:Samo Travnik? Brate, ima 16 ekipa u ligi
Bas ovako bi moglo biti.Probisvjet je napisao/la:Ako Azmir bude zelio u PL ne znam ko bi zaustavio Slogu. Mozda Velez, ali mislim da ipak nece imati snage uloziti toliko novca.
Uglavnom sretno svima i neka udje onaj koji najvise zasluzi postenim igrama.
Zvijezda moze u modriici igrat,dok nenabavi lefektoresviunapad1010 je napisao/la:Bas ovako bi moglo biti.Probisvjet je napisao/la:Ako Azmir bude zelio u PL ne znam ko bi zaustavio Slogu. Mozda Velez, ali mislim da ipak nece imati snage uloziti toliko novca.
I što je napisao 7aprildomemoj treba imati budžet veliki, dobru ekipu plus savez. Bez jednog od ovo troje nema ulaska u PL.
Ambicije za sada gledajući drugi dio sezone pokazao jedino Velež i glavni je kandidat. Uz Velež mogu biti još Sloga (pitanje je šta se planira?), Travnik, eventualno Zvijezda. Treba imati na umu i uslov za stadione u PL od sezone 2018./2019. odnosno glavni uslov su reflektori. Zato sam skoro napisao negdje ko prvi napravi reflektore ulazi u PL. Sloga je iz Tuzle i mogu na Tušnju igrati ako uđu.
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Evo da otvorimo temu sa anketom. Sa normalnom konverzacijom,bez preseravanja i jeftiniftinih prepucavanja. Imaju druge teme za toSretno svima u borbi. Neka samo bude poštena i neka taj najpošteniji prvi prođe kroz cilj
crvenobijeli je napisao/la:Zvijezda moze u modriici igrat,dok nenabavi lefektoresviunapad1010 je napisao/la:Bas ovako bi moglo biti.Probisvjet je napisao/la:Ako Azmir bude zelio u PL ne znam ko bi zaustavio Slogu. Mozda Velez, ali mislim da ipak nece imati snage uloziti toliko novca.
I što je napisao 7aprildomemoj treba imati budžet veliki, dobru ekipu plus savez. Bez jednog od ovo troje nema ulaska u PL.
Ambicije za sada gledajući drugi dio sezone pokazao jedino Velež i glavni je kandidat. Uz Velež mogu biti još Sloga (pitanje je šta se planira?), Travnik, eventualno Zvijezda. Treba imati na umu i uslov za stadione u PL od sezone 2018./2019. odnosno glavni uslov su reflektori. Zato sam skoro napisao negdje ko prvi napravi reflektore ulazi u PL. Sloga je iz Tuzle i mogu na Tušnju igrati ako uđu.
Probisvjet je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Evo da otvorimo temu sa anketom. Sa normalnom konverzacijom,bez preseravanja i jeftiniftinih prepucavanja. Imaju druge teme za toSretno svima u borbi. Neka samo bude poštena i neka taj najpošteniji prvi prođe kroz cilj
De prepravi ba ono Simin Han, necemo stavljati imena ulica umjesto naziva kluba.
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.