AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Mancester je zainteresovan za Belotija groznoooo
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Gdje ti je Susorope11 je napisao/la:pa dobro, nisam bas ocekivao da ce skoro kompletnu prvu postavu promjeniti
ali ovako makar neces morati uzimati rezerve, svi koji su igrali prosle sezone ce zavrsiti na klupi i posluziti svrsi, ha ja, pametno odradjeno
to je to sto bi bilo idealno (iako ni dalje ne vjerujem u hameza), samo ostaje rijesiti pitanje napadaca![]()
conti musaka rom ricardo
kessie biglia
jack hamez keita
?
Ostaviti za klupe Gomeza, Palettu, Abatea, Antonelia, Locatellia, Matia, Kucku?, Montoliva?, Nianga?, Lapadulu.
Gigi, Rom, Bonaventura, Suso su za prvog tima. Ostalo sve rastjerati.
Ako za Nianga ne mogu uzeti 15 mil neka ga i ne prodaju. Može igrati i krilnu i napadačku poziciju a biće dosta utakmica ove sezone.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sve preko 50M je rizik za Belottija.Idealno bi bilo da ostane još sezonu u Torinu i da vidimo hoće li ponoviti prošlu sezonu. Više volim provjerenog napadača od 60-70M i 10M platu mu dati, nego nekoga za koga nisi siguran hoće li podnijeti pritisak igranja u velikom klubu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
suso je najslabija karika, ako dodje novo krilo meni je bonaventura prvi izbor za prve postave, pa tek onda ostali 
za hameza je olakotna okolnost sto zeli ici tako da je neka okvirna cijena za njega 60 miliona sto je skroz ok, ali milan ga moze ugrabiti jedino ako ne bude nijedne konkretnije ponude od ostalih klubova koji su u boljoj poziciji od milana (a cisto sumnjam da se bas niko ne interesuje za njega).
daj boze da dodje, ali zasad nisam bas najoptimisticniji.
ali vrlo rado bih platio sezdesetak miliona i dao mu veliku platu, uzmite u obzir da je vrlo popularan i marketinski isplativ tako da bi vrlo brzo sam otplatio svaki utroseni dinar na njega.
keita zeli u juventus, a oni nece da plate vise od 15 miliona tako da zele cekati iducu sezonu da ga uzmu dzabe, ali onda on rizikuje da provede godinu na tribinama... pa eto, neka skonta sta mu je bolje
za hameza je olakotna okolnost sto zeli ici tako da je neka okvirna cijena za njega 60 miliona sto je skroz ok, ali milan ga moze ugrabiti jedino ako ne bude nijedne konkretnije ponude od ostalih klubova koji su u boljoj poziciji od milana (a cisto sumnjam da se bas niko ne interesuje za njega).
daj boze da dodje, ali zasad nisam bas najoptimisticniji.
ali vrlo rado bih platio sezdesetak miliona i dao mu veliku platu, uzmite u obzir da je vrlo popularan i marketinski isplativ tako da bi vrlo brzo sam otplatio svaki utroseni dinar na njega.
keita zeli u juventus, a oni nece da plate vise od 15 miliona tako da zele cekati iducu sezonu da ga uzmu dzabe, ali onda on rizikuje da provede godinu na tribinama... pa eto, neka skonta sta mu je bolje
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
gambler1899
- Kontakt:
Citao sam da je Arsenal ponudio 60 miliona i da je Real glatko odbio tu ponudu, ali svako ima svoje misljenje i nadam se da si ti upravuRomagnoli13 je napisao/la:Nezadovoljan igrač koji nije igrao puno lani se ne prodaje za 80M, mislim da je 60M gornja granica. Ne znam kolika je trenutna plata u Realu, ali čisto sumnjam da prelazi 8M. Što je cifra koju Milan može ponuditi, kao što može i platiti odštetu.gambler1899 je napisao/la:Kolika je trenutna playa Jamesa u Realu? Jasno je da ga ne mozemo dovesti ispod 80miliona + plata? Dostatoga zavisi i od plana koji je upucen u UEFI o kojem smo juče pisali, a i dovodjenjem svih navedenihdaleko bi prebacili predvidjenih 150miliona
Također da napomenem, da u slučaju neočekivane komplikacije oko Biglie, Milan već ima spremnu alternativu a to je Grzegorz Krychowiak.![]()
Ovo ljeto su alternative bolje od primarnih ciljeva u vrijeme Gallianija.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Za igrača koji ima 23 godine je pogubno da cijelu sezonu provede na klupi ili tribinama. Mislim jeste crn, jeste možda i gay ali da je toliko glup ne vjerujem. Ali kao što sam već napisao, ako danas ne bude nekih konkretnih vijesti, onda ih neće ni biti do ponedjeljka, jer rijetko kad se neki transfer završi tokom vikenda.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
mozda ga razuvjerimo ako mu decka dovedemo, all exclusive ponuda 
dje sad onaj chini, posto vam je patrik?
a vala ionako ne bi bilo na odmet uzeti kakvog lijevog beka za zamjenu ricardu, ne dao bog da se teze povrijedi i da ostanes na antoneliju koji vec dugo vremena ne moze uvezati 2 utakmice zdrav i citav, a valja ti ove godine igrati na 3 fronta i poceti sezonu vec u julu.
meni je luca bas drag igrac al' da ga yebes nemas nikakve koristi od njega ovakvog.
dje sad onaj chini, posto vam je patrik?
a vala ionako ne bi bilo na odmet uzeti kakvog lijevog beka za zamjenu ricardu, ne dao bog da se teze povrijedi i da ostanes na antoneliju koji vec dugo vremena ne moze uvezati 2 utakmice zdrav i citav, a valja ti ove godine igrati na 3 fronta i poceti sezonu vec u julu.
meni je luca bas drag igrac al' da ga yebes nemas nikakve koristi od njega ovakvog.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- nextterrain
- Kontakt:
Poslije Kake, James mi je najdraži igrač, zamisli 10-ka na njegovim leđima. Odmah bih kupio njegov dres, s pijace naravno
Ako se Keita premišlja neka ga na tribinama, ne treba nama takav igrač, ako nisi spreman odmah se odazvat na ponudu Milana, ne trebaš biti u klubu!
Takvi te uvijek zeznu i prave probleme, svako ko nije svjestan veličine Milana ne treba se ni uzeti u razmatranje. Da se ponovi, Montela će igrati 4-3-3 tako da će James (ako kojim slučajem dođe u Milan) igrati veznjaka ili neku od krilnih pozicija. Većinom je u Realu igrao veznog igrača, ali i Montelina formacija se svakako transformiše u 4-1-4-1 i u 4-2-3-1 tako da mislim da će James imati svu slobodu svijeta kakvu i zaslužuuje
Ako se Keita premišlja neka ga na tribinama, ne treba nama takav igrač, ako nisi spreman odmah se odazvat na ponudu Milana, ne trebaš biti u klubu!
Takvi te uvijek zeznu i prave probleme, svako ko nije svjestan veličine Milana ne treba se ni uzeti u razmatranje. Da se ponovi, Montela će igrati 4-3-3 tako da će James (ako kojim slučajem dođe u Milan) igrati veznjaka ili neku od krilnih pozicija. Većinom je u Realu igrao veznog igrača, ali i Montelina formacija se svakako transformiše u 4-1-4-1 i u 4-2-3-1 tako da mislim da će James imati svu slobodu svijeta kakvu i zaslužuuje
Gledam sad Brazi-Argentina Biglia igra
Defanzivno odlican citanje igre za 10 al me nervira sto je 80% pasova prema nazad. Pa bar se u Argentini ima kome lopta dati naprijed
Defanzivno odlican citanje igre za 10 al me nervira sto je 80% pasova prema nazad. Pa bar se u Argentini ima kome lopta dati naprijed
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Kad su u pitanju napadači ja bi radije doveo Dzeku i nekog mladjeg (Dolberg, SIlva, Dembele) koji se mogu dovesti za cca 60-70 mil nego što bi dao za jednog napadača taj iznos. Imao bi igrača koji je već naviknut na Seriu A, koji ima iskustva i koji može odigrati još 3 dobre sezone. Uz njega bi ovaj mladji sazrijevao i mogao bi ga dostojno zamjeniti za par sezona. Ovako bi se onda mogli riješiti i Bacce i Lapadule.
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Biglia je vrhunski igrač i nadam se da će taj transfer biti ozvaničen što prije, jer šteta bi bilo da dogovor propadne zbog 2-3M, a već je igrač dogovorio lične uvjete sa Milanom. Osim njega sljedećih par dana će se pokušati završiti posao oko Contija i Keite.maldini3 je napisao/la:Gledam sad Brazi-Argentina Biglia igra
Sto se tice Jamesa Real ce ici da otprilike vrati one pare koje su ulozili u njeg,vjerovatno ce ici za 70+
- nextterrain
- Kontakt:
Conti's agent: "I met Milan and we reached an agreement on everything. The player is happy. With Atalanta there is no problem.
pa drugacije je kad igrac izricito zeli da ode, pristat ce se i na slabije uvjete ako ne dodje odgovarajuca ponuda.
svejedno mislim da milan nema previse sansi, ali neka pokusaju sve sto je u njihovoj moci da ga dovedu, nemas sta izgubiti
conti gotov
svejedno mislim da milan nema previse sansi, ali neka pokusaju sve sto je u njihovoj moci da ga dovedu, nemas sta izgubiti
conti gotov
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Uvijek ima ona opcija da Milan recimo plati Realu odmah 30M i to se pred Uefom vodi kao posudba, a sljedeće ljeto da plate i ostalih 40M. Nešto slično je urađeno onomad sa Ibrahimovićem samo tad je bilo manje novca u igri. Znači igrač želi negdje gdje će biti glavni u timu, Milan takvog igrača treba. Real želi novac, njima i ne igra ulogu kad će ga dobiti.A i Uefa neće praviti probleme Milanu. Puno je to zaista mogućnosti, a ovo je jedna od njih.Dzoni je napisao/la:Sto se tice Jamesa Real ce ici da otprilike vrati one pare koje su ulozili u njeg,vjerovatno ce ici za 70+
Ma ja bih volio da dodje u Milan,da se mene pita dao bih vam ga za 55.
Gdje si vidio za Contiarope11 je napisao/la:pa drugacije je kad igrac izricito zeli da ode, pristat ce se i na slabije uvjete ako ne dodje odgovarajuca ponuda.
conti gotov
postavljaj link
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- muha milanez
- Kontakt:
Conti kompletira zadnju liniju, Bogte kakva rekonstrukcija zadnje linije. Eto sad su mogu fokusirat na ofanzivnu liniju, jos Biglia i napadac pa nek igre pocnu

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
SonVolt je napisao/la:Gdje si vidio za Contiarope11 je napisao/la:pa drugacije je kad igrac izricito zeli da ode, pristat ce se i na slabije uvjete ako ne dodje odgovarajuca ponuda.
conti gotov
postavljaj link![]()
![]()
http://www.milannews.it/le-interviste/a ... nta-257051
Napokon zadnja linija vrijedna Milana. Kakva dva beka, za ne povjerovati.
- Romagnoli13
- Kontakt:
S obzirom da Kinezi žele napraviti pravi bum sa Milanom u Aziji, jedan takav igrač im treba. Ne znam koliko si upućen ali plan ovih vlasnika je da uduplaju prihode Milana već za 2 godine maksimalno.A da već za 3-4 godine probiju granicu prihoda od 500M, što je za jedan italijanski klub do skoro bilo nemoguće čak i zamisliti. Igrač kakav je James je marketinški isplativ a pravi je majstor i na terenu. To bi bila dobitna kombinacija za Milan.Ali vidjet ćemo.Dzoni je napisao/la:Ma ja bih volio da dodje u Milan,da se mene pita dao bih vam ga za 55.