U pravu si za Virtualnog, puno se petlja i pravi upućen.Idemoplavi je napisao/la:Šta to sad nije uradio CenanNeandertalac je napisao/la:Ćenane keru pitarski!![]()
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ovi što pljuju porodicu Osim, kao @idemoplavi su mi specijalnost.Neandertalac je napisao/la:U pravu si za Virtualnog, puno se petlja i pravi upućen.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Idemoplavi
- Kontakt:
Ma nek pise sta hoce i ja njega ne prozivam, ovdje sta god da kažeš, lobotomac, ku.rac palac. I Jedva doceka da nesto nakucka.Neandertalac je napisao/la:U pravu si za Virtualnog, puno se petlja i pravi upućen.Idemoplavi je napisao/la:Šta to sad nije uradio CenanNeandertalac je napisao/la:Ćenane keru pitarski!![]()
![]()
Znam i ja puno toga pa ne piskaram jer neke stvari zadrzim za sebe i ne treba ni pisat na forumu.
1921
Nemaš ti pojma, znaš samo ono što ti Izlija i ostali uvlakači/prijatelji uprave dozvole da znaš.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Idemoplavi
- Kontakt:
Ako ces iskreno sto je trebala ova izjava Ivici danas? Ovo da je izjavio Vukotic bilo bi jao sta su trebali naguziti se pustiti nas, a kad kaže gospodar familije onda je ok. Po meni totalno nepotrebno ono danas da izjavi. A vi veličajte njihovo **** kad poseru meni ne smeta.
1921
- Neandertalac
- Kontakt:
Šta ti smeta? Momak ima svoj stav, jasno hrače po titulama, Osimu, Zubanu, legendama, uspjesima.Virtu4l je napisao/la:Ovi što pljuju porodicu Osim, kao @idemoplavi su mi specijalnost.Neandertalac je napisao/la:U pravu si za Virtualnog, puno se petlja i pravi upućen.
Veliki Željovac samo da znaš!
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
sačuvaj me bože od takvih željovaca
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Idemoplavi
- Kontakt:
sjedi u tom svom selu odakle si i tišu, treba imati privilegiju biti u Željogradu i na izvoru svegaVirtu4l je napisao/la:Nemaš ti pojma, znaš samo ono što ti Izlija i ostali uvlakači/prijatelji uprave dozvole da znaš.

1921
- grbavicka1921
- Kontakt:
Hoće li se ikad diskutovati o konkretnim stvarima, o stvarima koje su zvanične, bilo dobre ili loše, o kojima svaki Željovac u manjoj ili većoj mjeri zna, ili će ipak vazda neko malo više od drugih skupljati, kako bi naši političari rekli, jeftine poene Sene-a internetuše-a?!
Zadnja izmjena: grbavicka1921, dana/u 09 jun 2017, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- MocMahale444
Relax, postedi nas gluposti ziv bio.Idemoplavi je napisao/la:Ako ces iskreno sto je trebala ova izjava Ivici danas? Ovo da je izjavio Vukotic bilo bi jao sta su trebali naguziti se pustiti nas, a kad kaže gospodar familije onda je ok. Po meni totalno nepotrebno ono danas da izjavi. A vi veličajte njihovo **** kad poseru meni ne smeta.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Neandertalac
- Kontakt:
IdemoPlavi izdrži!
Nastavi pljuvat po Želji!
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Idemoplavi
- Kontakt:
MocMahale444 je napisao/la:Relax, postedi nas gluposti ziv bio.Idemoplavi je napisao/la:Ako ces iskreno sto je trebala ova izjava Ivici danas? Ovo da je izjavio Vukotic bilo bi jao sta su trebali naguziti se pustiti nas, a kad kaže gospodar familije onda je ok. Po meni totalno nepotrebno ono danas da izjavi. A vi veličajte njihovo **** kad poseru meni ne smeta.
haha i onda kazu negdje lobotomija...
Dobro pričat cu onda o uspjesima prije 5 godina i živiti na staroj slavi, super donijet ce nam to tiulu sigurno...
1921
Mene su cijeli život učili da je ovo Željograd,
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Kakav papak..
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- Idemoplavi
- Kontakt:
Neandertalac je napisao/la:IdemoPlavi izdrži!
Buraz, ko je tebi kriv sto komentarises iskljucivo ono što tebi odgovara, smijem se djecom svojojm zakelti da je ovo danas izjavio neko od ovih sadasnjih da bi ovdje pisao one svoje eseje po nekoliko stranica i bjesnio... To samo govori o tovjoj licemjernosti i da volis likove a ne ŽElju, al hajd vec milion puta ispričana prica...
1921
- Neandertalac
- Kontakt:
Paša, ja sam na tvojoj strani. Samo se ne slažem ono što si mi u pp pisao da su na lobotomiji djeca i debili. Ovo ostalo je ok.Idemoplavi je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:IdemoPlavi izdrži!
Buraz, ko je tebi kriv sto komentarises iskljucivo ono što tebi odgovara, smijem se djecom svojojm zakelti da je ovo danas izjavio neko od ovih sadasnjih da bi ovdje pisao one svoje eseje po nekoliko stranica i bjesnio... To samo govori o tovjoj licemjernosti i da volis likove a ne ŽElju, al hajd vec milion puta ispričana prica...
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Idemoplavi
- Kontakt:
Potvrđujem navode. Na lobotomiji su debili i djeca. Nemam tamo account i necu ga nikad ni imati. Još nešto?Neandertalac je napisao/la:Paša, ja sam na tvojoj strani. Samo se ne slažem ono što si mi u pp pisao da su na lobotomiji djeca i debili. Ovo ostalo je ok.Idemoplavi je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:IdemoPlavi izdrži!
1921
- MocMahale444
Gdje lobotomija? Ja pisem na svim forumima.Idemoplavi je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Relax, postedi nas gluposti ziv bio.Idemoplavi je napisao/la:Ako ces iskreno sto je trebala ova izjava Ivici danas? Ovo da je izjavio Vukotic bilo bi jao sta su trebali naguziti se pustiti nas, a kad kaže gospodar familije onda je ok. Po meni totalno nepotrebno ono danas da izjavi. A vi veličajte njihovo **** kad poseru meni ne smeta.
haha i onda kazu negdje lobotomija...
Dobro pričat cu onda o uspjesima prije 5 godina i živiti na staroj slavi, super donijet ce nam to tiulu sigurno...
Tvoje pisanje iskazuje mrznju prema Zelji ne ljubav kako bi trebalo biti.
Ne zelim se raspravljati i vrijeđati samo sam napisao relax, ruzno je sta pises o I.O
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Naravno da nisu, sve što pišemo je upereno protiv manjine koja je nažalost mnogo glasnija od većine, kako to obično i biva.Neandertalac je napisao/la:Samo se ne slažem ono što si mi u pp pisao da su na lobotomiji djeca i debili.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.