SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
Gdje su formacije pred utakmicu?

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Hasagic - Papac, Cocalic, Mravac, Mujdza - Duljevic, Besirevic, Ordagic, Stevanovic - Mesanovic, KodroPrincipatus je napisao/la:Gdje su formacije pred utakmicu?![]()
Kako će bit kad je u Zenici samo smog u zraku.tuzlak1987 je napisao/la:Dobro je pa nema pretjerane euforije, ne osjeti se u zraku.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Mislim da mu je velika greska ako zapocne sa Jajalom i Sunjicem, ali eto. Takvi tromi, spori igraci su vrlo opasni protiv ekipe koja ce pucat na kontre. Cimirot i Coca/Djumic bi bilo bolje ja mislim.
Steta za Besica i Kolasinca, ali i njima fali nekoliko igraca tako da izgovora nema.
Steta za Besica i Kolasinca, ali i njima fali nekoliko igraca tako da izgovora nema.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Odakle ta informacija?Cartman je napisao/la:Mislim da mu je velika greska ako zapocne sa Jajalom i Sunjicem, ali eto. Takvi tromi, spori igraci su vrlo opasni protiv ekipe koja ce pucat na kontre. Cimirot i Coca/Djumic bi bilo bolje ja mislim.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Okom statistike.

Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 09 jun 2017, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.
-
HaRakIRi46
- Kontakt:
I to je dosta da pojedu ove "fanaticose",bosnom behar probeharao i bosna je sampion pred pocetak i jbte citavu tekmu volim ljiljane,ljiljane,jbte ljiljan,jamesrodriguez je napisao/la:Ukupno ce biti 500/600 grkaHigh je napisao/la:Koliko ih je?BelminM23 je napisao/la:Evo Grčki navijači kroz Doboj maloprije prošli. Iz Beograda oni sa avionom što su došli.
Kd pogledam prije 7-8 god snimak sa neke tekme ili jos raniuje,ono sa Danskom na Kosevu(gdje sam bio),jbte jeza,a ovo sd samo sminkercici,neke crne majicice i cale i kao nesto zahebani,stvarno zalosno
FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
Od jednog momcine sa ovog foruma sto zna neke novinare. Neka se sam javi ako hoce.HankMoody je napisao/la:Odakle ta informacija?Cartman je napisao/la:Mislim da mu je velika greska ako zapocne sa Jajalom i Sunjicem, ali eto. Takvi tromi, spori igraci su vrlo opasni protiv ekipe koja ce pucat na kontre. Cimirot i Coca/Djumic bi bilo bolje ja mislim.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Sunjic?
Nadam se da grijesis Cartmane prijatelju
Nadam se da grijesis Cartmane prijatelju
Igral dzeko veceras ili propusta zbog crvenog?
🔵⚪
Sad sam procunjo malo biciklom kroz carsiju par krugova, atmosfera je prelijepa.
Nisam nikad veći broj zastitara vidio, sekjuritasi popunili sjever.odavno vako nije bilo, ulice ko da je 20:00 h a jos svi pristizu
Nisam nikad veći broj zastitara vidio, sekjuritasi popunili sjever.odavno vako nije bilo, ulice ko da je 20:00 h a jos svi pristizu
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Goalgetter
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Od jednog momcine sa ovog foruma sto zna neke novinare. Neka se sam javi ako hoce.HankMoody je napisao/la:Odakle ta informacija?Cartman je napisao/la:Mislim da mu je velika greska ako zapocne sa Jajalom i Sunjicem, ali eto. Takvi tromi, spori igraci su vrlo opasni protiv ekipe koja ce pucat na kontre. Cimirot i Coca/Djumic bi bilo bolje ja mislim.
Hajde Jajalo inekako, bio je dobar u Grckoj i igrao je redovno u klubu, ali Sunjic...Cartman je napisao/la:Od jednog momcine sa ovog foruma sto zna neke novinare. Neka se sam javi ako hoce.HankMoody je napisao/la:Odakle ta informacija?Cartman je napisao/la:Mislim da mu je velika greska ako zapocne sa Jajalom i Sunjicem, ali eto. Takvi tromi, spori igraci su vrlo opasni protiv ekipe koja ce pucat na kontre. Cimirot i Coca/Djumic bi bilo bolje ja mislim.
Ko ce iscekati jos 4 sata...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Blago vam se, hebem li vam misa!
Ja moram na textualnom pratiti.
Zna li neko ako ima VPN koji pokriva BiH? Hocu gledati utakmicu na ovom linku http://www.bhrt.ba/live/ ali moras imati IP adresu iz BiH 
Zasto na tekstualnom? Imas li solidan net tu gdje se nalazis i ovaj 'pametni' telefon? Mora biti bar jedan stream da radi i na mobitelu.dubrovnik je napisao/la:Blago vam se, hebem li vam misa!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
3:0 ili 0:0 jedan od ovih rezultata ocekujem.
Za vpn mislim da sam koristio hide my ass,placao ga mjesecno a mislim da ima free 15 dana
Sent from my iPhone using Tapatalk
Za vpn mislim da sam koristio hide my ass,placao ga mjesecno a mislim da ima free 15 dana
Sent from my iPhone using Tapatalk
Djeste momciluci?
E ja sam trebao raditi danas (nisam na vrijeme trazio slobodan dan
) i konto sam i sam sebe ubjedivao da danas mogu otici na posao, pratiti na poslu tekst trenos i veceras gledati reprizu kuci kad dodem. Aha. Al malo morgen
Nazvo sefa na sabahu (mislim da sam probudio covjeka) i reko bolestan sam iz kreveta ustati nemogu
Zeni ce pozliti kad sazna
Al navijam iz petnih zila veceras. Da je samo tekmu docekati!

E ja sam trebao raditi danas (nisam na vrijeme trazio slobodan dan
Nazvo sefa na sabahu (mislim da sam probudio covjeka) i reko bolestan sam iz kreveta ustati nemogu
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Kakav crni stream jedva sportsport.ba otvaram!kobe24 je napisao/la:Zasto na tekstualnom? Imas li solidan net tu gdje se nalazis i ovaj 'pametni' telefon? Mora biti bar jedan stream da radi i na mobitelu.dubrovnik je napisao/la:Blago vam se, hebem li vam misa!
Ali ipak nema veze duhovno I textualno cu biti sa vama.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Biće gusto, biće 3:0

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Proximic, tuzlanskinacin i 33 gosta.