registrovo se prije 10 dana i nadje se da sudi i ocjenjuje mene koji sam godinu i po tu
ajmo administracija,da cujem imal sta od ovog mog prijedloga,zahtjeva,molbe
- nije moguće dodijeliti moderatora samo jednoj temi, već cjelokupnom forumu. Od prvog dana, pa do danas ne podržavamo i ne funkcionišemo po principu "svakom toru njegov pastir".sarajlija89 je napisao/la:Zelim uputiti zahtjev ili molbu administraciji da se dodjeli jedan moderator na temi F.K. Sarajevo iz "nasih" redova a cak ne mora biti zaduzen za cijelokupan PDF "Premijer liga BiH" ukoliko administracija ne zeli drugacije,nego samo na toj temi.
ne znam na sta ciljas pod tim "zanimljivo" ali mi nismo upoznati sa tim i koliko vidim zagor nije moderator ili pak jestevrlo zanimljivo, ali i prije nego što si napisao ovaj post, umjesto Higha zamolili smo Zagora da nam pomogne oko foruma, a eto i on je iz "vaših" redova.
Sarajevu jeste forma pobeda-poraz-pobeda jer je poraz bio u drugome kolu,a pobeda protiv Celika u prvom samo sto je igrana sa zakasnjenjem.adnan_hzsa je napisao/la:Ne valja vam ova tabela premijer lige administracijo... Sarajevu nije forma pobjeda poraz pobjeda nego poraz pobjeda pobjeda.
Nemoj nove otvarati, na ovu smo se vec navikliDevil je napisao/la:Pitanje za admina.
Hoces li prebaciti temu Mundobasket sa pdf kosarka u Aktuelno ili da otvorim novu temu posto Mundobasket ubrzo pocinje?
tema je premjestena u INO Sport: Aktuelne temeThe Game je napisao/la:Nemoj nove otvarati, na ovu smo se vec navikliDevil je napisao/la:Pitanje za admina.
Hoces li prebaciti temu Mundobasket sa pdf kosarka u Aktuelno ili da otvorim novu temu posto Mundobasket ubrzo pocinje?![]()
![]()
![]()
Sto nam ne ucinis svima uslugu i nadjes si zivot i prestanes maltretirat ljude po forumu. Nit si orginalan, nit si zanimljiv. Obicni klaun. Znam da cu sada dobiti uvrede tipa Ruzna si, glupa si, je*em ti mater i tako, al to je tvoj nivo izrazavanja i nije moja briga. Ovo je sportski forum, ovdje diskutujemo o sportu, ako hoces glumit budalu, vrata Sa-x su ti otvorena sirom, vjerujem. Cuj otvorio temu da mu ljudi daju podrsku. Dat ce ti je samo onaj koji hoce da se nastavi smijati tvojim djecijim pricicama i glupostima i cirkusu koji radis ovdje.Analiticni je napisao/la:Ja sam jasno rekao sta mislim o njemu....Kada sam tamo i kazem sta mislim, kao onda smetam i vrijedjam, a sad vidim da smetam i vrijedjam iako me i nema tamo....Ja sam za Ibisevica Diego Forlan !!!
Jedno je to reći nekome iz čista mira a drugo je kada za to ima uporište, kao u ovom slučaju. Što bi klaunu bila uvreda kad mu kažeš da je klaun a sasvim drugo je psovanje.Dylan Dog je napisao/la:Sta pricas covjeku kao njegov je nivo da te sad izvrijeda a ti si njemu rekla "da si nade zivot" i da je obicni klaun.Pa to ti sto se kao znas bolje izrazavati si nesto bolja,vrijedanje je vrijedanje,ha ti neko *ebo mater ha ti reko da si obicni klaun i da nadjes sebi zivot,ovo drugo je cak odvratnije,nisi ti nista bolja od njeg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.