FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
I Subic otpada. Mogao bi Stanic jos vremena provesti na lijevom beku.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Re: RE: Re: FK Željezničar
Neko ko je veća legenda od Ivice i Amara ima pravo to da radi ! Podrška Ćenanu !!!Neandertalac je napisao/la:Ćenan je zadnji mjesec Lzp radio protiv Slavke. Omalovažavao ga prekidajući trening i javno pred svjedocima govorio da je qurac od trenera i ubleha. Takođe pred igračima.
Ma šalim se, Ćenane naserem ti se u usta i onda dobro naguram nogom, pa se onda opet naserem dobro, jel' ti odgovara ?
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Ne mozes tako share sliku, napravi link i copy uradi ili koristi lightshot aplikaciju i uslikaj pa posaljiBlueboy1 je napisao/la:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- Neandertalac
- Kontakt:
Željovci, tamo, ovdje oni u sredini.
Jel' vam to ok da nam pitar bude Sportski Direktor!?
Isti ti koji sada brane Ćenana su pisali šta če nam Sd, ne treba nam, neće Legende da rade! Isti ti!
Mjesecima sam trubio treba nam stručan Sd mi dobijemo Ćenana. Volio bijelo više od majke a kamatari ga po gepeku vozali. Stručan al za talove. Potrčko Džamijski!
Isti ti koji sada brane Ćenana su pisali šta če nam Sd, ne treba nam, neće Legende da rade! Isti ti!
Mjesecima sam trubio treba nam stručan Sd mi dobijemo Ćenana. Volio bijelo više od majke a kamatari ga po gepeku vozali. Stručan al za talove. Potrčko Džamijski!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
On i Stanic bara bara ali vole Zelju 1/1Blueboy1 je napisao/la:https://prnt.sc/fhw84r
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Nea veze.hajde neandertalac opleti opravdaj svoj nicknameZeljo92 je napisao/la:On i Stanic bara bara ali vole Zelju 1/1Blueboy1 je napisao/la:https://prnt.sc/fhw84r
Nije tacno za Dinu Hasanovica , Dino Hasanovic je veliki navijac Sarajeva od malih nogu al nije jedini i Cenan ubleha je pitar !Zeljo92 je napisao/la:On i Stanic bara bara ali vole Zelju 1/1Blueboy1 je napisao/la:https://prnt.sc/fhw84r
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
23 juna igramo pripremnu sa Sirokim. Nadam se da ce do tada kompletirati igracki kadar. Dosta vise igraca koji ne prodju pripreme pa nas kostaju bodova u nastavku.
Cenan toliki pitar, a ko igrač nama došao 
Smaraš više ionako SD nema ulogu kao u svijetu u Bosni, a i posto si naporan k'o proljev bar reci koga umjesto njega?? Tebe da postave ipak ti si nam veliki stručnjak?
I odlučite se nekad ne valja kad uprava dovodi igrače, treba trener, nekad treba sd ih dovoditi, a ne trener nikad ufatiti

Smaraš više ionako SD nema ulogu kao u svijetu u Bosni, a i posto si naporan k'o proljev bar reci koga umjesto njega?? Tebe da postave ipak ti si nam veliki stručnjak?
I odlučite se nekad ne valja kad uprava dovodi igrače, treba trener, nekad treba sd ih dovoditi, a ne trener nikad ufatiti

- Neandertalac
- Kontakt:
Europski Željo. Nesposobnog pitara na najreprezentativnije mjesto u klubu. SD.
Jel vi to nas zajebajete? Nije bitno to mjesto?
Jel vi to nas zajebajete? Nije bitno to mjesto?
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Neandertalac je napisao/la:Željovci, tamo, ovdje oni u sredini.
Ako neko radi dobro svoj posao ne smeta mi sto je pitar. Ali ja mislim da Cenan radi lose i da je zajedno sa trenerom krivac za katastofalan rezultat ove sezone. Tako da moram podrzati @Nea ovaj put. Samo sto ne mogu podrzati ovakav nastup @Nea i mislim da ovo psovanje nije bilo potrebno
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Cenan i Petrovic su obicne blente.
Ostao je trener a bice pitanja kad će letiti iz kluba.
Nego ne znam jel nas mediji loze s Graovcem, ovim, onim, da puno ocekujemo a onda dobijemo igraca iz sloge simin han.
Ako dovedemo Subica, Graovca, onog splicanin moze sloziti fina ekipa, opet kazem ako nije patka.
Ostao je trener a bice pitanja kad će letiti iz kluba.
Nego ne znam jel nas mediji loze s Graovcem, ovim, onim, da puno ocekujemo a onda dobijemo igraca iz sloge simin han.
Ako dovedemo Subica, Graovca, onog splicanin moze sloziti fina ekipa, opet kazem ako nije patka.
Cenan nije za poziciju SD. Vise ce nam stete nanijeti nego sto ce nam donijeti neku koristi,ali nemam ideju ko bi mogao na tu funkciju. Imam mi tu Refika,Zubanovica,Stanica,ali sam Refik je rekao da nije "u fudbalu" i da je jednom odbio. Pitanje je da li bi Zuban i Stanic htjeli. Pomazu oni klubu,ali cini mi se da oni vec imaju neke svoje pravce.
Ma odakle vam to da Stanic pomaze klubu? Sta pomaze, kako pomaze konkretno?
Koliko znam neki igraci su dosli u klub koji imaju veze s njim. Npr. ovaj Zec se povezuje s njim kao da mu je neki menadzer.
Doveo Zakarića.Buffon1 je napisao/la:Ma odakle vam to da Stanic pomaze klubu? Sta pomaze, kako pomaze konkretno?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zuban i stanic ne mogu to raditi jer su u menadzerskim vodama 

Pa kakva je to pomoc sto je doveo jednog igraca i polumrtvog Krizmana koji je pobjegao za 6 mjesec. To nije nikakva pomoc. Zakaric nas je kostao Kupa, a pored toga nespremen igrac na 200%.
Pomoc je skroz druga dimenzija kad ti neko pomogne da dovedes spremnog igraca, igraca koji ima kvalitet i koji ce ti pomoci da osvojis nesto, a ne da ti upropasti sve sto se moze jer je debeo kao krme.
Pomoc je skroz druga dimenzija kad ti neko pomogne da dovedes spremnog igraca, igraca koji ima kvalitet i koji ce ti pomoci da osvojis nesto, a ne da ti upropasti sve sto se moze jer je debeo kao krme.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bvsic, zeljovolimte i 62 gosta.