A to da je zaljubljen u sebe, nista novo
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Nisam znao da je najplaceniji u ekipi, 16 mil eura 
Glumi Ronalda, a nije dorastao
Cuti, nastavi zabijati i uzivaj 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- anelbavarac
- Kontakt:
On moze sta hoce, on je najbolji napadac svijeta.
Tolisso je izgleda zavrsen, mora da je nesto posebno, kad su nasi platili 35mil.
Tolisso je izgleda zavrsen, mora da je nesto posebno, kad su nasi platili 35mil.
- Centre forward
- Kontakt:
Eto, naši tako rade, naravno ako je istina za tog Tolissa. Doveli su nekoga koga mi vjerovatno nismo nikad ni spomenuli na ovoj temi.
Ma meni je najbitnije da Renato ostane, i k'o što kaže kolega @effenberg da se dovede još jedna devetka.
Ma meni je najbitnije da Renato ostane, i k'o što kaže kolega @effenberg da se dovede još jedna devetka.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Tesko da ce Renato ostati ako je ovaj zavrsen. Cemu? Zasto ne sredina javi dmf i dva cmfa thiago i vidal, ovako opet renato jedva docekao penziju xabi alonsa oni jos jednog dovedu.
Evo Manchester raskinuo sa Ibrom, ovaj još nije samo u Bundeski igrao, treba ga dovesti da se prodaju dresovi malo
- muhamedhulk
- Kontakt:
Baciti Renata u vatru odmah je suludo, pravilna rotacija da. Nije ni Tolisso siguran starter...
Javi nece na DM vise nikad, to je valjda jasno svima, da se ne ponavljamo
Ja ocekujem dobru rotaciju trenera next sezone, da se dadne prilika u Kupu novim/mladjim, da se starijima tempira forma za proljece i zavrsnicu LP (da ne budu umorni i istroseni od lige i Kupa) itd.
Javi nece na DM vise nikad, to je valjda jasno svima, da se ne ponavljamo
Ja ocekujem dobru rotaciju trenera next sezone, da se dadne prilika u Kupu novim/mladjim, da se starijima tempira forma za proljece i zavrsnicu LP (da ne budu umorni i istroseni od lige i Kupa) itd.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Ovdje samo veznjaci dolaze a ništa ono što nam treba.
@mhulk odlaskom xabi alonsa ostala je rupa tu na njegovom mjestu. Kazes ne gurnuti Renata odmah, Tolisso nije garant za prvih 11, javi nece na dmf. Neko cetvrti? Ili se mijenja formacija?
- muhamedhulk
- Kontakt:
Thiago. Ako vec trazis 'zamjenu' za Xabija. Samo ne znamo kako se misli igrati, isto kao prosle sezone ili ce nesta mijenjati; ali Thiago je tu siguran mislim, uz Vidala. Treci je Müller, ako ostane ista formacija. Ako se promijeni formacija, onda ne znam sta planira...Gigabyte je napisao/la:@mhulk odlaskom xabi alonsa ostala je rupa tu na njegovom mjestu. Kazes ne gurnuti Renata odmah, Tolisso nije garant za prvih 11, javi nece na dmf. Neko cetvrti? Ili se mijenja formacija?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Ne mozes gurnuti Renata kad on nije taj tip veznjaka. Pravis disbalans tako. Moguce je ds ce Thiago igrati to sto je igrao Alonso.Gigabyte je napisao/la:@mhulk odlaskom xabi alonsa ostala je rupa tu na njegovom mjestu. Kazes ne gurnuti Renata odmah, Tolisso nije garant za prvih 11, javi nece na dmf. Neko cetvrti? Ili se mijenja formacija?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Thiago to ne moze igrati. Renato treba da bude zamjena za vidala.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nezz sto se opterecavamo time da neko mora da zamijeni Xabija. Staviti Vidala i Thiaga na sredinu i udri 
Slazem se za Renata, zamjena za Vidala. Rudy za sve zamjena
Slazem se za Renata, zamjena za Vidala. Rudy za sve zamjena
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Navodno smo za Verratija nudili 55 mil eura, sto je premalo za igraca koji ima ugovor do 2021. Tolisso bi nas mogao kostati 40 miliona.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Nama PSG ne bi poslao dres Verattija za 55mil 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
To i jest njegova realna cijena.
Čitam ove vijesti kad ono Bayern daje 25 mil godišnje Sanchezu i 60 mil Arsenalu i na kafu Wengeru 5 mil.
Al' izgleda da će ići kod Pepuna oni imaju para na bacanje.
Čitam ove vijesti kad ono Bayern daje 25 mil godišnje Sanchezu i 60 mil Arsenalu i na kafu Wengeru 5 mil.
Al' izgleda da će ići kod Pepuna oni imaju para na bacanje.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
To su bile gornje granice do kojih bi Bayern isao ali je suludo uopste o tome spekulisati jer to nije stvarna vrijednost jednog 28-godisnjaka.Saurman je napisao/la: Čitam ove vijesti kad ono Bayern daje 25 mil godišnje Sanchezu i 60 mil Arsenalu i na kafu Wengeru 5 mil.![]()
PS.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Nerminovic
- Kontakt:
Der FC Bayern hat sich offenbar mit Corentin Tolisso von Olympique Lyonnais geeinigt!
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- anelbavarac
- Kontakt:
Da je Guardiola trener Bayerna, Alexis bi bio nas igrac. 
Platu od 25 mil godišnje zaslužuju eventualno Hazard ili Griezmann tako da,..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
schickeria
- Kontakt:
Engleski mediji pisu da je sanchez igrac citia,navodno je igrac samo zelio kod svog bivseg trenera....s ovim smo izgubili sansu da dovedemo neko top krilo ,carasco je preskup ,lemar je u rangu brandta ,draxler i sane su predaleko otisli ,s costom nam je narusen odnos tako da ne vjerujem da ce ostati...ne znam sto uprava planira ali ne sluti se na dobro.
Ako cmo igrati 4-2-3-1 onda su na sredini thiago i vidal a ispred muller ,zamjene sanchez i rudy po potrebi martinez
Ako cemo imat plan b sto svaki ozbiljni trener ima i igrati 4-3-3 onda je dolazak tolisa logican potez ,thiago nema cvrstinu da nasljedi alonsa a sanchez (ali onaj iz benfice )je box to box veznjak ,nikako holder.
Iako realno gledano ako dovedemo tolissa onda je sanchez definitivno odigrao svoje za nas klub sto bi se u buducnosti moglo pokazati kao katastrofalna pogreska ,nesto u rangu kroosa
Ako cmo igrati 4-2-3-1 onda su na sredini thiago i vidal a ispred muller ,zamjene sanchez i rudy po potrebi martinez
Ako cemo imat plan b sto svaki ozbiljni trener ima i igrati 4-3-3 onda je dolazak tolisa logican potez ,thiago nema cvrstinu da nasljedi alonsa a sanchez (ali onaj iz benfice )je box to box veznjak ,nikako holder.
Iako realno gledano ako dovedemo tolissa onda je sanchez definitivno odigrao svoje za nas klub sto bi se u buducnosti moglo pokazati kao katastrofalna pogreska ,nesto u rangu kroosa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.