U kost ih, Zagore
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Zagor je napisao/la:Dobro ljudi šta ste tako navalili, ja sam samo forumaš. Inače da se zna ja sam prije stalno prijavljivao nepoželjne postove i pokušat ću što realnije da uđem u raspravu i tim da procjenim da li taj neki post zaslužuje da ostane ili se treba pobristi. Pozdrav, i nastaviti sa raspravom, nadam se da neću imati puno posla.
Zagor je napisao/la:Dobro ljudi šta ste tako navalili, ja sam samo forumaš. Inače da se zna ja sam prije stalno prijavljivao nepoželjne postove i pokušat ću što realnije da uđem u raspravu i tim da procjenim da li taj neki post zaslužuje da ostane ili se treba pobristi. Pozdrav, i nastaviti sa raspravom, nadam se da neću imati puno posla.
nemozes ih stici nikako :_D a cijeloj jednoj stranici pisu kakvo je vrijeme pred trening,zatom koje su boje kopackeSarajevo_republika je napisao/la:Zagor je napisao/la:Dobro ljudi šta ste tako navalili, ja sam samo forumaš. Inače da se zna ja sam prije stalno prijavljivao nepoželjne postove i pokušat ću što realnije da uđem u raspravu i tim da procjenim da li taj neki post zaslužuje da ostane ili se treba pobristi. Pozdrav, i nastaviti sa raspravom, nadam se da neću imati puno posla.
Samo brate nadam se da neces brisati sve, kao "neki". Ipak je ovo forum, ljudi imaju pravo da pisu sta hoce, samo da se nevrijedjaju...........ovde se brise najmanje 50% postova od ukupnog, nadam se da tako nece biti i sa tobom, zato nam Zeljeznicar i bjezi po broju stranica i postova radi ovog brisanja, kojeg vjerovatno na njihovoj stranici nema u ovolikom broju kao kod nas, ovde sta god napises brisu, mozda su vecina admina manijaci![]()
johnnyHZ je napisao/la:nemozes ih stici nikako :_D a cijeloj jednoj stranici pisu kakvo je vrijeme pred trening,zatom koje su boje kopackeSarajevo_republika je napisao/la:Zagor je napisao/la:Dobro ljudi šta ste tako navalili, ja sam samo forumaš. Inače da se zna ja sam prije stalno prijavljivao nepoželjne postove i pokušat ću što realnije da uđem u raspravu i tim da procjenim da li taj neki post zaslužuje da ostane ili se treba pobristi. Pozdrav, i nastaviti sa raspravom, nadam se da neću imati puno posla.
Samo brate nadam se da neces brisati sve, kao "neki". Ipak je ovo forum, ljudi imaju pravo da pisu sta hoce, samo da se nevrijedjaju...........ovde se brise najmanje 50% postova od ukupnog, nadam se da tako nece biti i sa tobom, zato nam Zeljeznicar i bjezi po broju stranica i postova radi ovog brisanja, kojeg vjerovatno na njihovoj stranici nema u ovolikom broju kao kod nas, ovde sta god napises brisu, mozda su vecina admina manijaci![]()
![]()
![]()
![]()
da nepricam kada je tekma .... detaljni opis sudija
![]()
![]()
![]()
znaci sto oni mogu pisati to nemoze niko
zar se prvo niste zalili kako kad vi nesto napisete na nasoj temi to nestane brzinom svjetlosti, a kako kod vas nema admina ni moderatora te kako nista ne brisu i svasta se pise i sve sto se napise ostane, te da bi se i ovdje trebali brisati neki postovi, a sad pises kako vam previse admini i moderatori brisu postova, a na temi Zelje niko nista ne brise...Sarajevo_republika je napisao/la:Zagor je napisao/la:Dobro ljudi šta ste tako navalili, ja sam samo forumaš. Inače da se zna ja sam prije stalno prijavljivao nepoželjne postove i pokušat ću što realnije da uđem u raspravu i tim da procjenim da li taj neki post zaslužuje da ostane ili se treba pobristi. Pozdrav, i nastaviti sa raspravom, nadam se da neću imati puno posla.
Kralju, neidem na tu stranicu, niti mi pada napamet da idem, za razliku od tebe koji dolazis na nasu i vrebas..........a, nesvatam zasto bi se zalili, vama idu postovi, neidu namaneda_TM 87 je napisao/la:zar se prvo niste zalili kako kad vi nesto napisete na nasoj temi to nestane brzinom svjetlosti, a kako kod vas nema admina ni moderatora te kako nista ne brisu i svasta se pise i sve sto se napise ostane, te da bi se i ovdje trebali brisati neki postovi, a sad pises kako vam previse admini i moderatori brisu postova, a na temi Zelje niko nista ne brise...Sarajevo_republika je napisao/la:Zagor je napisao/la:Dobro ljudi šta ste tako navalili, ja sam samo forumaš. Inače da se zna ja sam prije stalno prijavljivao nepoželjne postove i pokušat ću što realnije da uđem u raspravu i tim da procjenim da li taj neki post zaslužuje da ostane ili se treba pobristi. Pozdrav, i nastaviti sa raspravom, nadam se da neću imati puno posla.
Hairlija je napisao/la:Pozdrav svim navijacima Sarajeva,odlazim sa foruma!
Lijepo se bilo druziti sa vama![]()
Vas Hairlija
cena je napisao/la:Sutra akobogda najavili malo svjezije vrijeme pa ce biti ljepse protiv Zrinskog i igracima i navijacima, nece biti one sparine kao protiv Celika,a nadam se opet da ce nas biti 10 milja i pored suzavaca i plasenja zena i djece na nasim tekmama.
Zbogom HajrijaHairlija je napisao/la:Pozdrav svim navijacima Sarajeva,odlazim sa foruma!
Lijepo se bilo druziti sa vama![]()
Vas Hairlija
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Tatamata1946, Venom i 21 gost.